Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Xbox360 Jtagged למכירה

ArkadyK
השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אני מוכר כרגע Xbox360 Jtagged עקב חוסר בזמן, קודם כל, מה זה JTAG? זוהי פריצה חדשה ושונה לגמרי מהפריצה הרגילה, היא בעצם מאפשרת דברים רבים ששום פריצה אחרת בשוק לא מציע, לדוגמא? הרצת משחקים ישירות מההארד דיסק של הקונסולה [לא סתם אני מצרף הארד דיסק 120GB מקורי!], הורדת שירים בחינם לגיטר הירו, רוק בנד וכו', לי יש עשרות ג'גה של שירים למשחקים, ואני כל הזמן מוריד עוד! התקנת משחקי ארקייד בחינם [אפילו שהם עולים כסף בעצם], צפייה בסרטים, התקנת אימולטרים לקונסולות אחרות, ועוד דברים רבים ואחרים, זה מתעדכן כל הזמן, אין לי מספיק זמן להתעסק עם זה ובגלל זה אני מוכר, אבל האפשרויות באמת אינסופיות!

המוצר הוא כמו חדש ועדיין באחריות מאנג'יוסטיק. קודם כל, כמה תמונות של מה שאני מוכר ופירוט.

2011-03-12151932.jpg

28112010020.jpg

28112010024.jpg

28112010022.jpg

כמו שאתם רואים הפריצה הזאת בעצם מפעילה מסך משלה שאפשר לבחור בו בין כל האופציות הרבות שהיא מציעה.

אז ככה, מה כלול בחבילה שאני מוכר?

3 שלטים מקוריים [2 שחורים ואחד לבן] הארד דיסק מקורי 120GB [של גרסת האליט], גיטרת גיטר הירו של אירוסמית + משחק מקורי, כל הכבלים שצריך ואפילו כבלים איכותיים יותר ממה שזה מגיע בחנות וכמובן XBOX360 JTAG!

הקונה יקבל גם הזמנה לTL ממני בתור בונוס, בכל זאת, צריך למצוא משחקים ושירים איפושהו

אגב, כל ההסברים וכל התוכנות לJTAG, ישלחו במייל, זה נורא פשוט!

המחיר הוא באזור ה1800-1900 שקל, ואני גמיש אם יבואו אלי, אני גר בראשון לציון ליד התחנה המרכזית החדשה.

רוצים ליצור קשר? אפשר להתקשר ל0526481885 ואם אני לא זמין, אז אני בבסיס, תשלחו SMS ואני אחזור אליכם, אפשר גם לשלוח מייל לarkadyc @ gmail.com

אחלה יום

• תוכן חדש...