Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

306 מול פונטו ספייס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי יכול לקבל את הדברים שלך, אבל ברגע שאתה אומר לי שאתה מפעיל מזגן וצריכת הדלק נשארת אותו דבר, נשאר לי רק לצחוק.

אנרגיה, יודע מה זה? זה מה שמפעיל את הרכב ואת המערכות שלו. ומזגן זו אחת המערכות הכי כבדות שיש ברכב. זה לא המאוורר של הרדיאטור וזה לא הנורות מקדימה ולא הרדיו דיסק. זה מזגן, עם מדחס ומעבה. והוא לוקח המון, אבל המון אנרגיה.

הפעלת מזגן אוטומטית צורכת מינימום 10% יותר דלק. לא משנה מה. צרכת 1:14? יופי, עכשיו האוטו יוציא תוצאה של 1:12.

פורסם

לגבי ה306 אני חושב על 1.4, אמרו לי שיש סיכוי טוב שבגלל שהוא יותר חזק מהפונטו הצריכת דלק שלו תהיה טובה.

תודה לביא וסוברו על העזרה הרבה.

אני יעדכן איזה רכב אני אקנה בסוף 8)

פורסם

ה306 תיהיה במקצת יותר חזקה מפונטו לא ממש מורגש, אבל בצריכת דלק אין בכלל מה להשוות,

הספייס עם הרכב שמור כימאט ולא נוגע בדלק שלא נדבר על המחיר של כול חלק שם שזה ממש גרושים,

ויחסית ל60 כוח הרכב ממש נימרץ ממליץ בחום רכב ממש מפתיע לטובה.

פורסם
הייתי יכול לקבל את הדברים שלך, אבל ברגע שאתה אומר לי שאתה מפעיל מזגן וצריכת הדלק נשארת אותו דבר, נשאר לי רק לצחוק.

אנרגיה, יודע מה זה? זה מה שמפעיל את הרכב ואת המערכות שלו. ומזגן זו אחת המערכות הכי כבדות שיש ברכב. זה לא המאוורר של הרדיאטור וזה לא הנורות מקדימה ולא הרדיו דיסק. זה מזגן, עם מדחס ומעבה. והוא לוקח המון, אבל המון אנרגיה.

הפעלת מזגן אוטומטית צורכת מינימום 10% יותר דלק. לא משנה מה. צרכת 1:14? יופי, עכשיו האוטו יוציא תוצאה של 1:12.

בעיקרון הייתי פסימי הצריכת דלק הממוצעת כמעט 1/17 משוקלל (אם כי רוב הנסיעה שלי היא מחוץ לעיר וזה מחושב ב50K ק"מ האחרונים) בזמנים שנסעתי יותר בעיר הגעתי ל 1/15 ללא בעיה אבל לא רציתי להשלות אותו לכך נתתי השערה מחמירה וכפועל יוצא מהצריכה היותר חסכנית בחורף אז בקיץ אני יכול להגיד שנשארתי על 1/14+ 8)

פורסם

היום, באיחור, ראיתי פיג'ו 306. סך הכל הרכב מצא חן בעיניי, אבל היה משהו שדי גרם לי לרדת מהעסקה.

על הלוח שעונים נדלקה נורה, וכששאלתי את המוכר הוא אמר שהוא לא יודע מה זה, הוא התקשר לבן שלו, והבן אמר שזה בסדר.

עכשיו אני יודע שרכב בן 10-11 הוא לא מושלם, השאלה אם זה משהו שמהווה סיכון.

מצורפת תמונה:

5eardm0izzyz.jpg

אשמח אם מישהו יוכל לענות לי בהקדם.

תודה!

פורסם

איש יקר, צירפת תמונה של לוח שעונים ולא סימנת באיזו נורה מדובר.

אולי אתה מדבר על הנורה שהסרת? אבל אם הסתרת אותה איך נדע באיזה נורה מדובר?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
איש יקר, צירפת תמונה של לוח שעונים ולא סימנת באיזו נורה מדובר.

אולי אתה מדבר על הנורה שהסרת? אבל אם הסתרת אותה איך נדע באיזה נורה מדובר?

הכוונה לנורה שנמצאת בסמן הצהוב.

אני מצרף פה את התמונה המקורית:

Peugeot_306_clock_B118m6j.jpg

http://www.metal-monkey.co.uk/acatalog/Peugeot_306_clock_B118m6j.jpg

פורסם

מדובר במנורת תקינות מערכת הבלמים/בלם היד.

עשוי להיות תקלה זעירה ופשוטה כגון מגע רופף במנגנון התראה בלם יד משוך , דרך חוסר בנוזל בלמים (נזילה/פריצה בצנרת

הידראולית ) ועד רפידות בלמים שחוקות. מחייב בדיקה מקצועית מכיוון שנוגע במערכת בטיחותית .

לא בהכרח מחייב פסילת הרכב.

פורסם
מדובר במנורת תקינות מערכת הבלמים/בלם היד.

עשוי להיות תקלה זעירה ופשוטה כגון מגע רופף במנגנון התראה בלם יד משוך , דרך חוסר בנוזל בלמים (נזילה/פריצה בצנרת

הידראולית ) ועד רפידות בלמים שחוקות. מחייב בדיקה מקצועית מכיוון שנוגע במערכת בטיחותית .

לא בהכרח מחייב פסילת הרכב.

זה היה נראה כמו סימן של מנוע עם מעין X עליו.

• תוכן חדש...