Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני חושב על קניית אופניים חשמליים שיספקו לי אפשרות תנועה קלה ומהירה וזולה מאוד, מכיוון שאני גר בעיר קטנה.

נא עדכן את המידע שתצליח לרכז.

בינתייים רק ביקרתי בחנות אחת בבני ברק וראיתי מה יש להם וקצת קיבלתי שם הסברים על סוגי אופניים שונים.

אישית, אני מעדיף דגם שיש בו בולמי זעזועים ו/או קפיצים כי מהירות הנסיעה תהיה לרוב מעל דיווש רגלי רגיל ואיני רוצה להרגיש את כל מהמורות הכביש בישבן ובגב.

טרם החלטתי אם אני הולך על זה ובכל מקרה לפני קבלת החלטה גם אעשה נסיעות מבחן באופניים חשמליות.

בברכה - רפי לין

פורסם

ה DNA זה צעצוע, לא אופניים וממש לא כלי רכב.

כמה דרישות מאופניים חשמליים נורמאלים:

1. גלגל בגודל 20" ומעלה.

2. סוללת ליתיום.

3. מנוע שממוקם בנאבה, רצוי האחורית.

יש דגם די טוב בשם אי-טראק שמנכר עכשיו ב 4500 שקל, מנסיון של חודש איתו ברחבי ת"א זה הכלי הכי משתלם ועמיד.

אם תרצה לדעת היכן רכשתי שלח לי הודעה פרטית.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אישית, אני מעדיף דגם שיש בו בולמי זעזועים ו/או קפיצים כי מהירות הנסיעה תהיה לרוב מעל דיווש רגלי רגיל ואיני רוצה להרגיש את כל מהמורות הכביש בישבן ובגב.

מהבחינה הזו אני יכול להמליץ על Electra Townie, כאופניים מאוד נוחים, סופגים ורכים. אני יודע שמשדכים להם מנוע, אני לא יודע אם זה שילוב טוב מבחינת משקל/ביצועים (שים לב, בכתבה מצולמת הגירסה הנשית).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כי זה יותר בטוח, מנוע חזר בנאבה הקדמית יכול לגרום לגלגל לפרפר בעליות וב"פתיחות"

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תוכן חדש...