Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או שהפרסומאי גרם לך לצלם ולהעלות את התמונה לפורום וליצור פרסום במדיה נוספת ללא עלות מצידו :idea:

פורסם

אני לא מבין מה הבעייה. זה סיטרואן. רכב צרפתי. הוא ממילא לא נוסע. כך שכמה כ"ס וכמה הילוכים זה לא רלוונטי. הוא זז ממקום למקום על גרר.

וחוץ מזה, ברגע של רצינות.

תרגיל די מבריק.

זה גורם ל"באזז" איפה שלא צריך להיות. עצם העובדה שאתה העלית את זה זה כבר מעיד על משהו.

אני משוכנע שבשבוע הבא תצא הודעת "התנצלות" בסגנון של "עם עיצוב כזה, לא חייבים את הנתונים, אבל בכל זאת".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

סתם עושים רעש.

לי זה נראה כמו טעות של מי שהכין לדפוס. אמור להופיע שם בצבע אחר הספרות ואיכשהו זה נשכח. XXX כח סוס ותיבת X הילוכים אוטומטית.

אסף

פורסם

זה טיזר מתוחכם שגורם לך לגגל. הפרסומאי שעישן ביחד עם תקציבאי ג'וינט חזק במיוחד חושב שעשה משהוא מתוחכם שבראנז'ה תדבר עליו.

פורסם

מזור. ראיתי את אותה הפרסומת רק שהיה כתוב 155 כ"ס או באזור . בכל אופן נראה כמו טעות בהדפסה ולא איזשהו תרגיל.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

טעות של הגרפיקאי בעיתון.

אני לא מאמין שזה יצא ככה מחברת הפרסום.

זה רק מראה שאין הגהה רצינית לפני הפקת העיתון.

פורסם
טעות של הגרפיקאי בעיתון.

אני לא מאמין שזה יצא ככה מחברת הפרסום.

זה רק מראה שאין הגהה רצינית לפני הפקת העיתון.

אכן כן. בעיתונים אחרים זה דווקא יצר בסדר.

גם הם לא יודעים כמה כו"ס הם שילבו במנוע הזה

:lol::lol:

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
זה טיזר מתוחכם שגורם לך לגגל. הפרסומאי שעישן ביחד עם תקציבאי ג'וינט חזק במיוחד חושב שעשה משהוא מתוחכם שבראנז'ה תדבר עליו.

אם הם היו חכמים, הם היו עושים את זה.

מה שכן, זה עבד, השרשור הזה מראה שאנשים שקונים גולף, נופלים בפח של צרפתים.

בסוף עוד ימכרו רכבים סינים בארץ.

פורסם

אם הם היו חכמים, הם היו עושים את זה

לא, משום שקהל היעד לא ממש יושב "לגגל" על רכבים כאלה. זו פשוט פאשלה. קורה, טעות, טועים.

מה שכן, זה עבד, השרשור הזה מראה שאנשים שקונים גולף, נופלים בפח של צרפתים.

הסיבה היחידה שהעליתי את התמונה הזו, היא הגיחוך שחשתי באותו רגע ביחס לגרפיקאי של חברת הפרסום ולעיתון (שנופל בעוד הרבה מקומות לאחרונה, אגב) על הפאשלה, ובאמת שריחמתי על סיטרואן ששילמו להערכתי כ- 10K ש"ח על מודעה נעדרת פרטים שהם כ"כ רצו להדגיש - כי הם הרי החידוש ברכב הזה. קצת דומה למה שאני מרגיש כלפי אנשים שכותבים על עצמם בוויקיוויקי...

בסוף עוד ימכרו רכבים סינים בארץ.

האמת, ראיתי אותה ברחוב, ואחרי ששכנעתי את עצמי להביט מקרוב על אף חילול השם MG, מבחוץ היא נראית לא רע, ויותר טוב מאשר בתמונות. גם מבפנים הדשבורד שנדמה בעיני כחיקוי BMW נראה סביר, למעט כל מיני קשקושי לוח מחוונים שלא לטעמי. אם היא תוכיח את עצמה במבחנים (דרך+ריסוק), היא תהיה לגיטימית בעיני.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

סביר להניח שמדובר בטעות בהכנה להדפסה. במשרדי פרסום כמעט ואין טעויות כאלה גם כשמדובר במשרדים קטנים כמו ברוקנר-נטע-יער.

פורסם
מנוע עם כ"ס ותיבה עם הילוכים! מעולה! למה להטריד את הלקוחות בפרטים מיותרים? :lol:

זה כמו הקטלוגים של רולס רויס של פעם שרשום בהם שהמנוע בעל עוצמה מספקת. למה באמת לורד צריך לחשוב על זה? שפשוטי העם, מכונאים ונהגים, ידאגו לזה.

הדשבורד שנדמה בעיני כחיקוי BMW נראה סביר

דווקא את זה הם נראה לי ירשו מרובר (ה-75 פותחה בתקופה שרובר היו בבעלות BMW)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...