Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

מותקן אצלי ברכב מזה כשנה Clarion DXZ386USB , ללא מגברים- מחובר לזוג רמקולים מקדימה סך הכל..

הרדיו עבד מעולה עד שיום אחד הפסיק להוציא שמע החוצה, מבדיקה של החיבורים עולה שהכל מחובר כראוי הרמקולים תקינים(ניסיתי גם רמקולים אחרים) אבל שום דבר לא מצליח לגרום לו להפיק שמע...

עזרו לי למצוא פתרון לנושא.. זה לא זמן טוב בשבילי להחליף פאנל ואני נאלץ לשמוע מהדיבורית בלוטוט' מוזיקה מהאייפון כרגע :roll:

האם יכול להיות שהמגבר הלך?

אם כן, לדעתכם שווה לפתוח להעיף מבט ולהשפריץ קצת ספרי מגעים?

האחריות נגמרה בכל מקרה..

תודה לעוזרים...

פורסם

אם המגבר הפנימי הלך, ספרי מגעים לא יתן כלום.

לשימחתך כול המגבר הפנימי זה ג'וק אחד שקל להחליפו, תשכול את האפשרות של לעשות לבד אם אתה יודע להלחים.

אודי A4

דימה.

פורסם

תפתח את הרדיודיסק, יש מצב שקבל יציאה נפוח או התפוצץ. החלפה של קבל זה לא משהו מסובך

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

BOBBY ביציאה אין קבל... אולי התכוונתה לכניסה? אבל אז זה לא אלקטרוליט ככה שהוא גם לא יכל להתנפח, תבדוק בדאטהשיט של המגבר למשל TDA7384.

בכול מקרה מדובר על כול הערוצים, לכן אפשר מיידית לשלול אפשרות של כניסה/יציאה פגומה.

לפותח השרשור המלצה שלי תבדוק אם יציאות הRCA מתפקדות, אם הן כן אז תתחיל לחפש ג'וק מגבר חדש.

אודי A4

דימה.

פורסם

Ave

צודק לחלוטין, שכחתי שמדובר בגישור...

נשמע הגיוני שהלך הצ'יפ. למרות שיש עוד כמה סיבות, אבל זאת הגיונית ביותר.

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

שלום

קודם כל לפני הכל תבדוק בהגדרות שזה לא על ביתול הגברה פנימית AMP CANCELING?

אם לא אז יש את שער ההמלצות ועם עדיין אתה לא מצליח . עד אז אני יחשוב על עוד משהוא

8)
  • תוכן חדש...