Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליפר תפוס? C5 מודל 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

כבר בלם היד השתחרר לי מהקליפר הימני (בC5 - כידוע - בלם היד מפעיל את הבלמים הקדמיים).

קראתי פה בפורום שזה עלול להצביע על קליפר תפוס. אכן שמתי לב שכאשר בלם היד במצב משוחרר, זרוע ההפעלה של בלם היד בקליפר לא יורדת חזרה עד הסוף. כמו כן, לעיתים מורגשות רעידות ברכב במהירות גבוהה.

ראיתי גם שהרפידות גמורות לגמרי אז החלטתי להחליפן ולראות אולי זה יעזור לבלם היד. רכשתי סט רפידות מקוריות (כ350 ש"ח !!!). ביצעתי את ההחלפה בעצמי בעזרת מדריך היינס. ביצעתי גם (לפי המדריך) את הנוהל לכיול בלם היד אחרי החלפת רפידות וכו'. ההחלפה עברה יופי. או שלא....?

בנסיעת מבחן שמתי לב בבירור שאני נוסע על מעט ברקס, לדוגמא כאשר אני בהילוך וללא בלמים האוטו אמור לגלוש בחפשיות קדימה, הוא גולש, כן, אבל לא בחפשיות. האם זה רק בגלל שהרפידות עוד לא "התיישבו"? או שאכן מדובר על קליפר תפוס? או שלא התקנתי נכון את הרפידות?

מה אומרים החברים?

תודה,

אורן

פורסם

רציתי גם לשאול באותה ההזדמנות: אחרי שסיימתי את החלפת הרפידות עלה נוזל הבלמים מעל לקו המקסימום. איך אפשר להוציא קצת נוזל מבלי לנקז מהפטמות? מה בדבר פשוט לשאוב ממיכל ההתפשטות עם מזרק או משהו? חוקי?

שוב תודה,

אורן

• ספונסר פורום
פורסם

לא מסברים איך לתקן מערכת בלמים מעל גבי הפורום,ובכלל,תיקון מערכת הבלמים לבד היא עברה על החוק,לשאלתך,יש צורך בשיפוץ קליפר,גש למוסך במיידי.

אורן

פורסם

סע במהירות, אך בזהירות, למוסך שאתה סומך עליו.

זהו תיקון שכדאי לא לעשות לבד, גם אם קנית רפידות מקוריות, מה שמומלץ ברכב הזה.

סע בביטחה ועדכננו נא!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...