Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מעונין לרכוש מערכת חדש לרכב וזאת הצעת המחיר שקיבלתי ממתקין מערכות מיקצועי

(לא אומר את שמו כי זה בניגוד לכללים של הפורום אני חושב:?)

מסך דבלדין 7 אינץ של JVC KWAVX810 כולל מצלמת רוורס 3500 ש"ח

שני קריות רואש מותאמות לריפוד הרכב עם 2 מסכי 7 אינץ כל אחד של Apex 7004 שניהם ביחד 800 ש"ח

שני קומפוננטים (לדלתות מיקדימה ולדלתות מאחורה)6.5 אינץ של Dotech Ovation 6 Morel ביחד 2300 ש"ח

רמקולים 6X9 (למגש מאחורה) של HED1693 Cerwin Vega כולל חיתוך מגש 850 ש"ח

מגבר שלJBL GTO1004 ארבע ערוצים 1250 ש"ח

מגבר שלJBL GTO2060 שתי ערוצים 1000 ש"ח

מונובלוק שלJBL GTO3501ערוץ אחד 1250 ש"ח

או (מה עדיף לפי דעתכם?)

מונובלוק שלRockford R5001 ערוץ אחד 1500 ש"ח

שתי סבאוופרים בתיבה אחת שלGTO1204BPD JBL כל אחד 12 אינץ 2400 ש"ח

חישני רוורס מותעמים לצבע הרכב (לא יודע איזה חברה ממש לא משנה לי) 250 ש"ח

קודן לרכב דגם דולפין של רב בריח 500 ש"ח

אזעקה לרכב של רב בריח MVP625 שתי שלטים 700 ש"ח

חמש חלונות כהים לרכב (חלונות מקדימה חלונות מאחורה ושמשה אחורית כולל המשולשים הקטנים מאחורה) 500 ש"ח

זהו זאת כל הצעת המחיר המחיר כולל את כל החותים שצריך והרצת חוטים חדשה להכל בקיצור הכל חדש(כולל עבודה כולל הכל)

בקיציר 14.800 ש"ח או 15.050 ש"ח מה שתגידו לי לעשות עם המונובלוק ויש לי הכל קומפלט

עם למשהו יודע איפה אפשר למצוא את כל הסיפור ביותר זול או איך לשפר את המערכת בסויות הסכום הזה אני אישמח לישמוע

תורה רבה מראש לכל מי שיעזור

נ"ב ההתקנה תימשך יומים שזה קצת מבאס

פורסם

שמתה לינק לכל דבר וכתוב לך מחירים..

תעשה השוואה בין המחירים בלינקים ששמתה למה שרשמתה

תראה שכבר יש תוספת של 200 שקל + לעומת המחירים שהמתקין נתן לך

2300 שקל על 2 זוגות קומפוננטים של מורל? חחח לקח לך עוד 500 שקל רק על הקומפוננטים

דבר איתי בפרטי אם תרצה נסדר אותך...

פורסם
שמתה לינק לכל דבר וכתוב לך מחירים..

תעשה השוואה בין המחירים בלינקים ששמתה למה שרשמתה

תראה שכבר יש תוספת של 200 שקל + לעומת המחירים שהמתקין נתן לך

2300 שקל על 2 זוגות קומפוננטים של מורל? חחח לקח לך עוד 500 שקל רק על הקומפוננטים

דבר איתי בפרטי אם תרצה נסדר אותך...

אני יודע ששמתי לינק לכל דבר אבל אל תישקח שהמחירים קוללים עבודה ואף מתקין מערכות לפחות שאני מכיר לא יכול להוציא מחירים יותר נמוכים מאלה של מזאפ ואני מעדיך לעשות הכל במקום אחד כחה כל האחריות במקום אחד ועים יש לי בעיה אני יכול פשוט לפנות לבן אדם אחד ולא להתחיל לרוץ ממקום למקום ושכל מקום יפיל את האשמה על אחד אחר אני לא כל כך מבין בנושא הזה אין לי כוח בישביל זה

מקווה שהסברתי את עצמי

נ"ב על תישכך את כל הריצות ואת דמי המשלוח לכל החפצים

פורסם

אין לך צורך בשתי זוגות קומפוננט וזוג 6X9, ועוד עם סאבים.

כנ"ל הגברה, צריכה להיות בהתאם למספר הרמקולים.

את המונו תבחר לפי הסאב. למה אתה צריך זוג סאבים?

מתחדשת*

פורסם

הרוקפורד r5001 הוא מוכר לך אותו יקר ממש יקר.

כזה חדש עושה 800 -900 ש"ח מקסימום!

ההשחרה של החלונות יקרה מאוד! לי על כול הרכב עלה לי 150 ש"ח!

הקומפוננט יקר מאוד.- אפשר למצוא פחות איזה 800 ש"ח

חיישני רווס גם יקר.- אפשר למצוא ב150.

על ה6*9 הייתי מוותר ומשקיע ולי עוד בקומפוננט קדימה אחד איכותי, ומחזק יותר מגבר 2 ערוצים שתביא, ככה תשמע יותר טוב ויותר איכותי.

בהצלחה.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

רוצה להוזיל?

תתחיל מזה שתוותר על אחד מזוגות הרמקולים האחוריים (או הקומפוננט או ה-9*6) ועל המגבר 2 ערוצים.

זה מיותר וכבר אתה חוסך סכום יפה.

אני גם הייתי מחליף את הסאב הכפול באחד אחר.

אני יכול לחזק אותך בקשר למערכת המולטימדיה של JVC שבחרת - היא מצויינת.

ובקשר לקומפוננט של מורל - גם אותו אני מאוד אוהב.

המגבר 1004 קיבל כאן המון ביקורות טובות - ככה שגם כאן נראה לי שאתה בסדר.

בעיקרון - אחרי שתוריד זוג רמקולים ואת המגבר 2 ערוצים המיותר ההוא - כנס שוב למו"מ על המחיר.

אני חושב שיש כאן עוד איפה להוריד קצת, בהתחשב בזה שאתה עושה אצלו המון עבודה.

פורסם

jbl 1004

אתה יכול למצוא בסביבת 1000

morel dotech אני קניתי ב 760 ויש מקומות שאפילו טיפה יותר זול

זה לגביי הדברים שאני אישית בדקתי אני מאמין שעם ההפרש הוא כזה גבוהה גם בשאר הדברים יהיה הפרש לא קטן עם קצת תיתאמץ להשוות מחירים תוכל לחסוך חופשי כמה אלפים

פורסם

דבר ראשון אל תשחיר חלונות מקדימה כי זה לא חוקי וסתם תקבל קנס

דבר שני יש שני סוגי דוטק לפי מה שאני יודע כנראה הדוטק שהוא מדבר עליו זה דוטק 6 שעולה 950 שקל בערך

לא צריך 3 מגברים מספיק 1 4 ערוצים ואחד מונו

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

פורסם

בלי כל ההוספות.כמו הקודן האזעקה חלונות

רק בישראל מערכת בינונית מינוס בכ12 אלף שח.:lol:

בכל מקרה מה שאתה לא צריך זה קומפוננט לדלתות האחוריות.מגבר 2 ערוצים.רמקולים 6 על 9 זה לפי בחירתך לדעתי לא צריך.מספיק סאב אחד איכותי בתקציב יותר שפוי.ובכלל בחירה של רכיבים בינוניים.

ומציע לך לשמוע רמקולים לפני קניה כדי שלא תתאכזב.

בכל מקרה בהצלחה.

פורסם
דבר ראשון אל תשחיר חלונות מקדימה כי זה לא חוקי וסתם תקבל קנס

דבר שני יש שני סוגי דוטק לפי מה שאני יודע כנראה הדוטק שהוא מדבר עליו זה דוטק 6 שעולה 950 שקל בערך

לא צריך 3 מגברים מספיק 1 4 ערוצים ואחד מונו

אני מתקון להשחיר את החלונות מקדימה ממש מעט (אני לא בדיוק זוכר את מספר האחוזים שהוא אמר לי אני חושב 7% לא בטוח) רק כדי לסננן את קרני השמש ולהוריד את הטמפרטורה באוטו (וגם בישביל שהיה אפשר לראות משהו במסך מקדימה)

לגבי המגברים אצלי חשוב שכל רמקול היה מחובר למגבר (כי רמקול בלי מגבר זה רמקול שאתה לא מנצל אותו)

מקווה שהסברתי את עצמי תודה על העזרה

פורסם

לגבי כל מי שהגיב תודה רבה על העזרה...:-)

אבל אני חושב שלא הסברתי את עצמי טוב, אני לא מחפש להוסיף או להפחיט חלקים מהמערכת...

אני גם לא מעונין להתחיל לרוץ ממקום למקום בשביל לקנות את החלקי ביותר זול.(רק אים זה ממש משמעותי)

אני רק מחפש אים למישהו יש דרך ליעל את המערכת (החלפת סוג הרמקולים החלפת סוג המגברים ועוד) באותו מחיר פחות או יותר

לגבי המחיר המחיר לא גבוה לי מידי זה היה אחד השיקולים שלי לפני שקניתי את האוטו אני רק מעונין אים מישהו יודע איפה אפשר לעשות את ההתקנה (את כל ההתקנה) במקום יותר זול ובאזור השרון (פחות או יותר)

ושוב תודה רבה למי שהגיב ועזר מקווה שעכשיו הסברתי את עצמי יותר טוב:-):-):-)

• תוכן חדש...