Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורים קרב ובא ואיתו גם הנפצים, יש לי כלבת פינצ'ר מעורבת, מבוגרת, בת 13, כל שנה בתקופה הזאת מתחילים הנפצים והפיצוצים שמכניסים אותה לחרדות.

השנה אני די דואג לה, היא כבר מבוגרת, אבל עדיין נלחצת מאוד, בוכה,מתנשפת,מורידה ריר,ולא נותת לנו לצאת מהבית.

אני מפחד שתקבל התקף לב או משהו.

יש דרך מסויימת שניתן לעזור לה?

פורסם

תסגור את החלונות בשעות הערב, כך שרעש הזיקוקים לא יישמע באופן חזק.

כאשר אתה מטייל עם הכלבה בחוץ, תדאג שהיא תהייה קשורה, גם אם היא 13 שנים אצלך, כיוון שהרעש יכול לבלבל אותה.

בעיקרון, זה הכל.

פורסם

תעמוד עם M95 ליד החלון ותתחיל לירות על זאטוטים, נראה מי יזרוק נפצים ליד הבית שלך!

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

גם אצלי הבעיה זהה. עצה שלי זה לבודד את הכלב בתוך חדר סגור עם טלוויזיה בווליום גבוה בזמן הרעש. בגיל הזה השמיעה שלהם כבר לא ממש טובה ולכן זה יכול להרגיע אותם.

פורסם

אם הכלבה יודעת פקודות משמעת (שבי, ארצה, אלי, תני יד וכו'.), קח צ'ופר ממש טעים (נקניקייה למשל. אבל תחתוך אותה לפסים ולא לעיגולים-הם יכולים להחנק מזה!) וברגע שמתחילים הזיקוקים, תתחיל לתת לה פקודות משמעת ותחזק אותה עם הצ'ופר רק על ביצוע של הפקודות.

הדבר יכניס אותה להלך רוח אחר.

חשוב מאוד לא לתת לה סתם חיזוקים (בין אם צ'ופרים או בין אם ליטופים ותשומת לב). הדבר רק יחזק לה את החרדות!

אומנם היא מבוגרת, אך עדיין יש מה לעשות.

גם אני ממליץ על הכנסת הכלבה לחדר מבודד, אך בנוסף תנסה את מה שכתבתי.

בהצלחה!

עודד.

גילוי נאות:

בין היתר אני גם מאלף כלבים.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תוכן חדש...