Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ברכישת רכב עד 15,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני צריכה את עזרתכם ברכישת רכב עד 15,000 ש"ח ,

איזה רכב מומלץ?

אני נהגת חדשה ומחפשת רכב שיהיה טוב עבורי עדיפות לרכב קטן יותר (לא רכב משפחתי מיועד רק עבורי).

רכב שידוע שהוא אמין וטוב ולא בעייתי.

חשוב לי מאוד עד כמה שאפשר שיהיה חסכוני בדלק וכמובן שהאחזקה שלו לא תהיה יקרה (חלקים זולים בתיקונים)

מחכה לשמוע את המלצתכם לגבי דגמים של רכבים.

תודה :-D

פורסם

העדיפות לידני או אוטומט?

15K כולל גם ישור קו לרכב, או שלזה יהי תקציב בנפרד?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תעשי חיפוש ביד 2:

יונדאי אטוס, מאוד חסכונית נדיר למצוא בימינו

דייהטסו שרייד מהשנים 95-99

טויוטה סטרלט(כמעט אותו רכב כמו השרייד)

אופל קורסה

פיג'ו 106 יכול להיות קצת בעיות באמינות

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני מחפשת רכב אוטומט, סליחה שכחתי לציין.

אני רוצה 15,000 ש"ח כולל מה שצריך... :-)

כמובן שאעביר את הרכב בדיקה והכל...

אבל אני מחפשת המלצות על רכבים באמת אמינים וטובים שהאחזקה והחלקים של התיקונים לא יקרים.

פורסם

בדיקה.

יישור קו.

תיקונים וחלפים.

ביטוח חובה+צד ג.

משאיר אותך עם סכום של 10K לערך..

אפשר לנסות לחפש רכבים כגון:

סיטרואן.

פיג'ו.

פונטו.

דייהטסו.

במחיר הזה השנתון יהיה נמוך, לכן כדאי לבדוק את הרכב כדי שלא תרכשי "נבלה" (כינוי לרכב אשר עבר הרבהק"מ ונמצא בימיו האחרונים).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...