Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
... כלומר אנחנו - שמשלמים על הדלק והרכב - ממשיכים לממן את תופעת הליסינג הבזויה... מדובר בעיוות שהוא סוג של ישראבלוף.

מה בעצם מפריע לך כל כך? שמישהו אחר נדפק קצת פחות ממך? אז מה? יש גם כאלה שנדפקים יותר ממך. אז אולי הם יכעסו עליך?

זה קצת מזכיר לי את הסיפור על ההוא שהבטיחו לו מה שירצה, בתנאי שחברו יקבל כפליים. אז הוא ביקש שיוציאו לו עין.

ולענין: כל תופעת הליסינג נוצרת בגלל מיסוי מוגזם מצד המדינה, ונסיונות יצירתיים להתחמק מהמיסוי הזה. פעם היה "הו"צ רכב" גם למי שלא היה לו רכב, והחזר על קנית ספרות גם אם לא קנית, וכן הלאה. עיין בגשש.

וכל זה "הפרד ומשול" אחד גדול, שמצליח בגדול - כי אתה אינך מאשים את השיטה שדופקת את כולנו, אלא דווקא את זה שהצליח להדפק קצת פחות ממך. מדוע עינך צרה בו?

דני

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם היית קורא היית רואה שעיני לא צרה בו (פלוני), אלא בתופעה והשלכותיה. או שאתה באמת חושב שרכבים שמיוצרים כל אחד במדינה אחרת, ומציעים דברים שונים, רק "במקרה" מסיימים על אותה משבצת מחיר?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אם היית קורא היית רואה שעיני לא צרה בו (פלוני), אלא בתופעה והשלכותיה. או שאתה באמת חושב שרכבים שמיוצרים כל אחד במדינה אחרת, ומציעים דברים שונים, רק "במקרה" מסיימים על אותה משבצת מחיר?

ולפני עידן הליסינג מה היה ההבדל בין מחירי הרכב בסגמנט הזה ?

הכל היה בדיוק אותו דבר , ההפרשים היו בסביבות ה 1000 ש"ח בדיוק כמו היום

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בר75, אתה מלין על האופורטוניזם האנושי המגולם בשימוש מופרז ברכב ליסינג.

מה אתה מצפה מבן אנוש? אתה מחפש מוסר ותבונה במקום בו אין נורמה או מדיניות ברורה.

זה מצד אחד.

מצד שני אני רואה עוד הסבר לתופעת האובר-שימוש.

אדם המועסק באירגון גדול, או תאגיד, בשלב מסויים, לרוב, לא יסתפק בשכר ובתנאים שהוא מקבל. אך משלא קיבל מענה, מכונית הליסינג הופכת מן שעיר לעזאזל. זה הדרך של העובד "להחזיר" למעסיק (במודע או שלא). אני מדבר על שימוש אישי, שלא לצורך עבודה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

בר בוא נשאל שאלה ספציפית.

נניח שאתה בעבודה שדורשת ממך לנסוע 40 אלף ק"מ בשנה.

מה תעדיף? לקבל רכב חברה כולל דלק או לקנות רכב ולעשות את הנסיעות על חשבונך?

פורסם

אין דבר כזה ממוצע של 50K לשנה זה קישקוש מוחלט . מי שלא מאמין בשביל הספורט שיעשה כמה טלפונים לחברות הליסינג ויבקש הצעת מחיר לרכב שיעשה 50K בשנה . שתי תשובות הוא יקבל: 1- מחיר שלא יהיה כדאי לו לעשות ,מנופח בכוונה

2- הודעה של החברה שהיא לא עושה ליסינג לרכבים שעושים מעל 30-40 K בשנה .

היתה לי 3 שנים C4 מהעבודה שעשתה 150K ב 3 שנים . למרות שהחזרתי את הרכב כמו חדש לחברה בגמר החוזה ועמדנו בתשלומים תמיד {לדברי הסוכן נחשבנו ללקוחות מועדפים} חברת הליסינג סרבה בתוקף לחדש את החוזה {ל50K בשנית}בטענה שבמועד מכירת הרכב ההפסד הוא גדול מדי והוא לא כדאי לה. גם פניות לחברות דומות לא הניבו תוצאות טובות יותר כאשר הסוכנים היחידים שהיו מוכנים לסגור איתנו בקשו להצהיר על עסקה של 30K בשנה ותשלום קנס על חריגה . כלומר ניסו לתחמן את חברתם בידיעה שאני הולך מראש לחרוג מהעסקה.

אגב כשלקחנו את הC4 בגלל עודף הק"מ שילמנו כפול מהמחיר שדרשו בעבור 20K בשנה .

בקיצור שום דבר לא בחינם , וממוצע הנסועה בליסינג נמוך בהרבה .50K בשנה בן אדם שעובד 12 שעות במשרד יתקשה לעשות אלה אם כן הוא גר ממש רחוק מהעבודה ואלו בטח לא רוב משתמשי הליסיניג.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
בר בוא נשאל שאלה ספציפית.

נניח שאתה בעבודה שדורשת ממך לנסוע 40 אלף ק"מ בשנה.

מה תעדיף? לקבל רכב חברה כולל דלק או לקנות רכב ולעשות את הנסיעות על חשבונך?

אין לנו ויכוח כשזה לצורכי עבודה , וממילא לא זה העיוות עליו אני מדבר.

פורסם
אין דבר כזה ממוצע של 50K לשנה זה קישקוש מוחלט . מי שלא מאמין בשביל הספורט שיעשה כמה טלפונים לחברות הליסינג ויבקש הצעת מחיר לרכב שיעשה 50K בשנה . שתי תשובות הוא יקבל: 1- מחיר שלא יהיה כדאי לו לעשות ,מנופח בכוונה

2- הודעה של החברה שהיא לא עושה ליסינג לרכבים שעושים מעל 30-40 K בשנה .

.

צר לי לתקן אותך אבל אלדן נותנת לנו רכבים עם 40-60אלף ק"מ לשנה כשתקופת השכירות בין שנה לשנתיים.

ורק לדוגמא: מחירים:

מיצובישי גרנדיס (שלי) עם 50 אלף לשנה - מחיר 3500 ש"ח לחודש. תקופת שכירות לשנתיים.

מזדה 6 פרימיום 2.3 ליטר עם כל האיבזור עם 60 אלף לשנה - 5600 ש"ח לחודש. תקופת שכירות לשנה.

כנראה שאחראי הרכב שלך לא יודע לעשות עסקים.

פורסם

האמת, ממה שאני רואה הרבה אנשים מוותרים על רכבי הליסינג שלהם בגלל המחיר, אבל יש כאלה שהשירות מחברת הליסינג וגם הדלק שהחברה משלמת ולא הם יותר חשוב להם. אח שלי עובד היי טק בחברה שנותנת להם רכבי ליסינג של אלבר ותכלס הוא מאוד נהנה מהשירות. הוא לא מתעסק עם מוסכים, ביטוח, טיפולים... וזה הרבה.

פורסם
צר לי לתקן אותך אבל אלדן נותנת לנו רכבים עם 40-60אלף ק"מ לשנה כשתקופת השכירות בין שנה לשנתיים.

ורק לדוגמא: מחירים:

מיצובישי גרנדיס (שלי) עם 50 אלף לשנה - מחיר 3500 ש"ח לחודש. תקופת שכירות לשנתיים.

מזדה 6 פרימיום 2.3 ליטר עם כל האיבזור עם 60 אלף לשנה - 5600 ש"ח לחודש. תקופת שכירות לשנה.

כנראה שאחראי הרכב שלך לא יודע לעשות עסקים.

אנחנו חברה קטנה ואני אחרי על הרכב של עצמי , כשאני מחליט במה אני מעוניין אני נותן לבוס שלי לסגור עניינים .

שוב אני חוזר על מה שכבר רשמתי .מוכנים לתת עיסקאות לק"מ גבוהים במחירים לא ריאלים או לתקופות שאינן 3 שנים שזה מעצבן כשלעצמו {שילמנו בעבר 3000 שח על סי 4 בק"מ כזה והיום ניתן לסגור עיסקה כזאת רק בקומבינה עם הסוכן שאני לא מעוניין בה}

אני יודע שבחברות גדולות נהוג לסגור ק"מ ממוצע לכל צי רכב ואז כאשר ישנם מס רכבים שנוסעים הרבה הם ניבלעים בממוצע של שאר הרכבים שנוסעים פחות .

עדין לא מדובר בממוצע לרכבי הליסינג שעומד על 50K בשנה. וממוצע הנסועה רחוק משם בהרבה . אחרת כל מגרשי הליסינג היו מלאים הרכבים עם ק"מ גבוהים שמאוד קשה למכור בארץ

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

כל הכבוד לשחר על האומץ. אני לא מכיר אותו, אבל בתוך ים של אינטרסים ובעלויות צולבות, מאמר כזה הוא לא פשוט.

פורסם

אחי עבד לא רחוק הבית והחזיק רכב פרטי. לפני שנה הוא מצא עבודה חדשה רחוקה מהבית, לקח ליסינג ומכר את הרכב הפרטי. (הנסועה השנתית קפצה מ-10,000 ל-35,000!) איזה ברירה הייתה לו? להשתמש בתחבורה הציבורית המדהימה שלנו? לשלם 7.30 לליטר דלק?

אתה חושב שכל אדם עם ליסינג עושה נסיעות פוזה בעיר אחרי 10 שעות עבודה? מה אתה מנסה להשיג? שווי שימוש אסטרונומי שידפוק עוד מסמר בארון הקבורה של מעמד הביניים רק כדי שלא תרגיש פראייר?

• תוכן חדש...