Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
davemustaine87, אני חושב שרק בשנה הראשונה יש איבוד של 3132 שקלים, כל שנה מחיר הרכב יורד,

ויורד וכתוצאה מזה האחוזים בעצם שווים פחות שקלים (10% מ-100 ו-10% מ-80) זאת אחת הסיבות שאני חושב על לקנות מחברת ליסיניג\לובינסקי - עכשיו אני משלם 15% פחות מהמחירון - לצורך העניין 10K ש"ח, לאחר 5 שנים ה-15% האלה שמישהו ידרוש ממני להפחית מהמחיר על העובדה שהרכב היה בליסינג הם כמעט שוליים.

להגיד לך, אתה קצת נאיבי. אם אתה מתכוון לנסוע ברכב תקופה קצרה יחסית ולמכור אותו, ה-15% האלה, זה הדבר האחרון שצריך להטריד אותך.

המחירון של סיטרואן זוועה, הוא הרכב עם הירידת ערך בין הגדולות בשוק, והביקוש אליו נוראי אפילו עוד יותר.

כאחד שמכר יותר מפעם אחת רכבים של פג'ו/סיטרואן, הייתי צריך לרדת הרבה מעבר למחירון הנמוך ממילא על מנת שאני אתחיל בכלל לקבל טלפונים.

ככה שאם אתה רוצה חושב על קנייה, ואז מכירה עתידית קצרה, אתה תצא מזה בהפסד לא קטן, וה"שקלים" הבודדים של ה-15%, לא ניראה לי יהוו פקטור משמעותי בתור חיסכון.

בקשר לדייהטסו, למה אתה פוסל קניה מליסינג? לפחות בליסינג מטפלים לפי הזמנים כמו שצריך, בניגוד ל-90 אחוז מהרכבים הפרטיים.

פורסם

לא בהכרח פוסל מליסינג - הפוך אני חושב שהרבה יותר קל לקנות סיריון מליסינג מאשר מאדם פרטי,

ואני לא בעד לקנות מכוניות כדי למכור אותן אחרי תקופה קצרה - אם מסתכלים על תקופה ארוכה אז ההפתחה של המחיר עבור העובדה שהרכב צרפתי משחק לטובתך - או לטובתי שאני התחלתי לשקול לכיוון הזה.

אני לא מבין את השנאה הזאת של מכוניות צרפתיות אבל אם לצורך העניין הרכב אתה קונה רכב בן 4 שעולה 14 אלף פחות מהמחירון - לצורך העניין 60K במקום 74K - שזה כמעט 20 אחוז, נסתכל לתקופה שבעוד 5,6 שנים, מה יהיה המחירון שלו,

25K - סתם ניחוש, כמה כבר יבקשו להוריד? האם יבקשו להוריד 14 אלף? שזה יותר מחצי מהמחיר - אם כן אז לא מגיע להם לקנות את הרכב.

אני לא בטוח שאני יכול להסתכל מהבחינה של המוכר, אבל חשבון קטן ולדעתי כן "משתלם" לקנות רכב צרפתי - בקשר למה הוא מלווה, זה כבר גדול עליי - אני לא יודע להגיד האם הוא יתקלקל או לא יתקלקל יותר מרכבים אחרים - למרות שלדעתי הכל עניין של דעות קדומות וחבל שכך

פורסם

לקנות מליסינג זה לא רעיון כל כך רע, במיוחד אם מוצאים רכב עם קילומטראז' נמוך יחסית ובמצב טוב.

הבעיה היא שלפחות ממה שאני ראיתי אין הרבה כאלה, אבל כנראה שזה עניין של התמדה ונחישות.

אני יודע שיש המון סיריונים מליסינג - מישהו יודע אם הפונטו גם נפוצה בליסינג? כי לי לא יצא לראות יותר מדי על הכביש...

פורסם

קנה אלטו משומשת בת שנה , אם מעניין אותך רק חסכון וגודל.

מכל מה שציינת הייתי בוחר בסיריון למרות שהיא נראית כמו קרפדה :)

מכיוון שאתה לא מתמצא יותר מדי ברכבים, כנראה שאתה צריך ללכת לחברות הליסינג הגדולות ולרכוש שם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...