Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

הלכתי היום למוסך בעקבות רעשים מהרצועת אלטרנטור שהתחילו השבוע, נאמר לי שזה מרעיש בגלל שהרצועה נרטבה מהגשם, ותוך שבוע-שבועיים זה אמור להפסק.

האם זה הגיוני מה שנאמר לי ?

אני מפחד שהוא אמר לי את זה בשביל שאני אחכה, זה יקרע ואז הוא יעשה הרבה יותר כסף (היום כולם נוכלים).

פורסם

איזה סוג רעשים נשמעים מכיוון הרצועה ? האם במוסך ניסו לייבש את הרצועה בעזרת אוויר דחוס ?

לא כולם נוכלים.

איזה כייף לי :)

פורסם

קצת מים על החגורה לא אמורה לגרום לה להרעיש והיא אמורה להתייבש מעצמה בגלל החיכוך ולכן לא מיבשים חגורות מנוע עם לחץ אויר!!!כנראה הרצועה לא מתאימה, לא מתוחה או שחוקה.

פורסם

אין טעם לייבש רצועות עם אויר דחוס אך הייתי גם מציע לבדוק את המגני רפש של המנוע, שאמורות גם למנוע ממתזי מים להגיע בצורה חופשית לרצועות.

פורסם

רצועה רטובה+פולי רטוב=מקדם חיכוך נמוך+רצועה ישנה או/גם לא מתוחה=רצועה מחליקה.

ייבוש פשוט של הרצועה בעזרת פיטינג אוויר עשוי לגלות מאיפה הרעשים מגיעים.

למה לדעתכם בחורף נשמעים חריקות של רצועה מחליקה בהתנעת בוקר ברכבים מסויימים ? פשוט מאוד הלחות שהצטברה גורמת להחלקת רצועה של מתוחה דיו.

אותי לא שכנעתם שזה מיותר.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...