Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלויות שיפוץ דירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מתחיל שיפוץ מלא לדירה אשמח להמלצות על מקומות בהם ניתן לקנות קרמיקה\פרקט כלים סמיטרים דלתות ומשקופים

אשמח לקבל המלצה לנגר טוב ואיש אלומניום.

כמו כן אני מתכנן לשפץ את המטבח הקיים מחפש מקום בו ניתן לצבוע בצביעת אפוקסי

תודה

ליאור

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היכן נמצאת הדירה?

לגבי רכישת חומרים - הוועץ בארכיטקט\מעצב\שיפוצניק. בדרך כלל יש להם קשרים עם ספקים אלה ואחרים שיאפשרו קבלת הנחות נאות. אם אין לך על מי לסמוך אין לך ברירה אלא לעשות סיבוב יסודי באזורי המסחר הרלוונטיים בקרבת הבית המשופץ ולערוך מו"מ עם נציג המכירות.

לגבי נגר ואיש אלומיניום - בעוד מספר שבועות תהיה לי חות דעת על כאלה (באיזור חיפה), לאחר שאשלים את השיפוץ שאני עורך כעת.

עוד הערה מתוך נסיוני בשבועיים האחרונים - אל תתרגש מהוצאות בלתי צפויות בסכומים של עשרות אלפי ש"ח. כל רהיט שזז, שלא לדבר על אריח שומצא ממקומו, מגלה עוד תקלות שמצרייכות טיפול. אמנם מדובר בעול כלכלי כבד כעת, אבל עשוי לחסוך לך בעתיד גם עלויות יותר גבוהות וגם את עוגמת הנפש של מגורים בדירה עם קירות ורצפות פתוחים. מכל מקום, בכל מקרה קנה עודף חומרי חיפוי ושמור אותם לקראת תיקונים בעתיד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קח בחשבון בעיקר אצל החפרים, שהמחיר שהם נוקבים זה רק כדי לקבל את העבודה ולהתחיל, אחר כך יבואו הסבל והסיפורים. תתכונן לכפול, ותעשה הכל שלא לשלם להם מראש כדי שלא יברחו לך עם הכסף. הענף הזה מוצף בכאלה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

לא אוכל לעזור לך במחירים, אבל מנסיון רע שהיה לי עם "קבלן" ששיפץ את האמבטיה אני ממליץ שהכל יהיה רשום בחוזה. ממליץ גם להכניס עמידה בזמנים לחוזה. עד מתי כל שלב חייב להסתיים ובמידה ויש עיכובים להכניס סוג של קנסות או צ'ופרים על סיום מוקדם.

אצלנו הכל סוכם בעל פה והמחיר נראה לנו זול. התוצאה הייתה בתאם. הקבלן נעלם בסיום השיפוץ והשאיר אותנו בלי כיור, אסלה תלוייה שנוזלת, ברז נוזל, ברז מים חמים וקרים לא במיקום הנכון ולא עשה ניקיונות ופינישים. את הכל תיקנתי לבד.

בקיצור תעבוד עם קבלנים שעובדים עם קבלות ותרשום הכל בחוזה.

פורסם

אני יכול לציין את המקומות שבהם אני רכשתי חומרים:

קרמיקה וכלים סניטריים קניתי אצל "חרש" - אמנם בחנות בחיפה, אבל מדובר ברשת ארצית. קניתי שם כיון שהאדריכלית ששכרתי עובדת אתם. כיון שמדובר באחת ההוצאות הגדולות ביותר בשיפוץ מומל, לך לבצע סקר מעמיק או בהעזר במישהו עם קשרים בחנות זו או אחרת. מחיר הקרמיקה ששילמתי נמוך משמעותית ממה שמויין קודם, אבל מדובר בהדבקה על רצפה קיימת, לא על ריצוף חדש.

תאורה קניתי ב"שקע ותקע" בת"א.

דלתות פנים קניתי לאחר סקר די מעמיק, ב"דלת צלחה" שהוא ספק סיטונאי שיושב במושב גבע כרמל.

דלת כניסה קניתי במציאון של "אלידור" בקריית ביאליק. יש להם תצוגות בכל הארץ.

עצתו של vik14 נכונה - כפי שציינתי קודם, בכל שלב בעבודה אתה עלול לגלות בעיות שלא היית מודע אליהן ויהיה עליך להגדיל את תקציבך. כאשר יש לך כתב כמויות ואומדן עלויות של הקבלן והחומרים הוסף עוד 50% ותגיע להערכה סבירה של עלות השיפוץ.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

יש איזו דירה שאני מתעניין לגביה. מדובר על דירה בבניין בן כ40+ שנה שלא שופצה מעולם.

לכן נדרש שיפוץ כללי הכולל חשמל, אינסטלציה, אלומניום, ריצוף ומטבח לכל הפחות.

אשמח לסדר גודל ראשוני של השקעה כדי לדעת באם המחיר שדורשים עליה שווה את כאב הראש.

כמובן אנשים שביצעו שיפוץ דומה או מתכננים. אשמח לשמוע סדר גודל של מחירים.

פורסם

שיפצתי דירת 55 מטר לפני 7-8 שנים. העלות הייתה כ-40 אלף ש"ח וביצעתי חשמל, מים, ריצוף ומטבח.

תכין את עצמך למחיר כפול עד משולש כי במקרה שלי היה שיפוץ מאוד בסיסי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

זה מה שאני הערכתי סביב ה200K. חשבתי שאני מגזים.

במקרה הזה מדובר גם בעבודות אלומניום עקב כך שהחלונות והתריסים בגיל של הבניין. החלונות עוד מעץ :o

פורסם

שכחתי לציין שלא הבאתי קבלן אלא עשיתי הכול לבד (כולל שבירות ופינוי), אז כן, כנראה 150 אלף.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

200.0 אלף סביר לחלוטין, וזה עוד עם אצבע חזק על הארנק.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לדעתי עליך לבנות על 150-200 אלף ש"ח לשיפוץ סביר.

זה מה שאני הערכתי סביב ה200K. חשבתי שאני מגזים.

במקרה הזה מדובר גם בעבודות אלומניום עקב כך שהחלונות והתריסים בגיל של הבניין. החלונות עוד מעץ :o

מה שהם אמרו.

לדעתי עם תכנון טוב ועמידה ביעד תקציבי יביאו תוצאות מצויינות ויפות בתקציב הזה, אם מתפרעים ולא מחזיקים את היד על הארנק בכל פעם שרואים משהו יותר יפה(ויותר יקר) השמיים הם הגבול .

בהצלחה.

פורסם (נערך)

תלוי מאד מה מצב הדירה ומה אתה רוצה לעשות. עם זאת נראה לי שה-200 אש"ח שהוזכרו הם מסגרת סבירה, אבל תלויה מאד בתוכנית ובחומרים שתבחר. טווח המחירים לחיפויים ואבזרי סניטציה עצום, וקל מאד לגלוש בעשרות ומאות אלפי שח מעבר לתקציב.

אני שיפצתי לפני כשנה דירה יותר גדולה ועד עכשיו קשה לי להעריך מה היתה הוצאה (וגם צריך להחליט מה כלול. למשל -מזגנים נחשבים לשיפוץ או לא? ריהוט סלון נחשב או לא?) בכל זאת - כדוגמא למשהו שרלונטי גם לדירה סטנדרטית, המטבח - שהוא די קטן - עלה בסביבות 35 אש"ח בנגריה פרטית ועל זה להוסיף שיש ב-15 אש"ח ברז וכיור במשהו כמו 5 אש"ח, לא כולל ריצוף, קרמיקה וחשמל וכמובן העבודה של הקבלן שנכנסו למסגרת של ההזמנה הכללית לבית. אילו הזמנתי באחת החברות היה עולה עוד 20 אש"ח ויותר וזמן הביצוע היה הרבה היותר ארוך.

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...