Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדגם המדובר הוא ה SC 1.6 ונמצא כחודש על הכביש.

ישנה תופעה ממש מוזרה שלא חוזרת על עצמה בכל כביש יש כבישים שיש את הרעידות ויש כבישים שאין.

הרעידות מופיעות בעיקר מעל מהירות של 100 קמ"ש.

הרכב הוא חדש עם 900 קילומטרים על השעון.

האם יש סיבה לדאגה? או שזה טבעי אם הכביש לא חלק לחלוטין.

רק חשוב לציין שהייתה בעיה עם הדיסקים הקדמיים והם הוחלפו כולל הרפידות, הבעיה הייתה אותו הדבר רק הרבה יותר חריף בכל כביש באותה מהירות שציינתי והיה מתחזק בבלימה קלה. בבלימה חזקה לא היה מורגש.

אחרי ההחלפה זה עדיין מופיע בצורה ממש מינורית כמו שציינתי בכבישים מסויימים.

תודה מראש לעוזרים.

Subaru BRZ 2018 MT

פורסם

תופעה ממש לא רגילה,גם לי יש את אתו רכב ואין שום רעידות

לשם בטיחותך כדאי שתלך למוסך מורשה,אם הבעייה חוזרת על עצמה בקש שיחליפו לך את הרכב,

רכב חדש לא אמור להתקלקל בתדירות כזו-כנראה פאק בייצור.

פורסם

בדרך כלל כשיש רעידות בזמן נהיגה מחלקים זאת לשני דברים:

1. הגה שרועד עד מהירות 90-100 קמ"ש בדרך כלל מעיד על איזון גלגלים לא תקין בגלגלים הקידמיים של הרכב.

2. מעל 100 קמ"ש האיזון בגלגלים האחוריים.

דבר ראשון לבדוק שלחץ האויר בגלגלים תקין לפי הוראות היצרן.

אם זה לא עזר לבצע איזון לכל גלגלי הרכב (כל פנצ'ירה עושה זאת במחיר סביר).

ואם כל זה לא עזר אז כיוון פרונט,(ליצור קשר עם הסוכנות במידה ושני הפתרונות הראשונים שהצגתי לא מטפלים בבעיה) למרות שלא נראה לי סביר ולדעתי הפתרון באיזון גלגלים בלבד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה.

לא עושים איזון גלגלים במפעל. הרכב מגיע בכל זאת עם חישוקים קלים מקוריים.

ועוד שאלה.

אני צריך לעשות את זה על חשבוני? הרכב חדש לגמרי. המוסך לא יכול לעשות את זה?

ודבר אחרון, אז איך אפשר להסביר את את זה שזה לא מופיע בכל כביש שבו אני נוסע ורק בחלק?

Subaru BRZ 2018 MT

פורסם

תן דוגמא בבקשה של כבישים שזה קורה בהם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

איילון אין בכלל רעידות גם לא צפונה מ 100 קמש

כביש 5 מסגולה עד הירידה לאיילון יש רעידות

כביש 4 באמצע הדרך מרעננה צפון לכיוון מורשה יש לסירוגין

Subaru BRZ 2018 MT

פורסם

עד כמה שאני זוכרת איילון הוא כביש מבחינת אספלט אחיד.

כביש 4 בנוי בחלקו מ "טלאים" תיקוני דרך שמע"צ עושים מידי פעם, שזה אומר קטע כביש שגורד 10-20 מטר ועליו נסלל אספלט חדש.

יכל להיות שבמקטעים הללו הרעידות בהגה מופיעות?

ל'

פורסם

אני משערת שזו הבעיה, והרכתקין לחלוטין.

בפעם הבאה שאתה נוהג שם לב לדרך, תסתכל על הכביש קדימה ברגע שאתה מתקרב "לטלאים, תבחן ם התחושה של ההגה משתנה ביחס לנהיגה בכביש אחיד לחלוטין כמו באיילון.

ל'

פורסם

תודה על העזרה הזריזה.

אבדוק שוב לחץ אויר בצמיגים בהזדמנות הראשונה.

בינתיים אשמח לשמוע ממומחים ומבעלי רכבים זהים דעות נוספות.

Subaru BRZ 2018 MT

פורסם

לא יכול להיות שיש לו בעיה באיזון גלגלים או כיוון פרונט ובכביש א ההגה רועד בכביש ב ההגה נורמלי.

החוסר איזון של הגלגלים לא עובד לפי מצבי רוח , אם היה בעיה הייתה מרגיש אותה גם בחניה של הבית (הקצנה)

כנראה זו בעיה של הכבישים, סע בכביש ישר תיישר את ההגה ותראה את הרכב סוטה לך לכיוון מסויים, אז זה בעיה של כיוון פרונט

גם אם יש רעידות בהגה במהירות מסויימת. יכול להיות גם מצב שאחד הג'אנטים קיבל מכה דפקו אותו במהלך העברה של הרכב אליך וזה גם יוצר בעיות. אם אתה כבר הולך לפנצ'ריה תגיד לו שיבדוק לך שהג'אנטים תקינים ולא עקומים

פורסם

אני מסכים איתך בעניין הכיוון פרונט אבל במידה והג'אנט אכן קיבל מכה אז גם לא הגיוני שזה קורה לסירוגין.

בדקתי לחץ אויר היה גבוה הורקתי ל32 מקדימה ו30 מאחורה. ככה המליצו לי בסוכנות בזמן המסירה. הוא היה על 35 קדימה ו 34 אחורה. אין שום שינוי בעקבות זה. ישר כשיצאתי אחרי שבדקתי לחץ אויר והכל אותו דבר נסעתי ב 531 שעוקף את כפר סבא וזה כביש יחסית חדש כיוון אחד רוב הדרך יש רעידות קלות וכיוון חזור אין. בכלל.

בקיצור ממש ממש משונה

Subaru BRZ 2018 MT

פורסם

או שאתה רגיש מאוד לתנודות כמו עטלף או שזה הכבישים שאתה נוסע בהם לא מושלמים

אבל יודע מה ? שילמתה עשרות אלפי שקלים על הרכב ? כמו שהם ידעו לקחת את הכסף הם גם ידעו לעזור לך בכל בעיה/שאלה שיש לך ! גש לסוכנות שממנה רכשתה את הרכב ותציין לפניהם את טענותיך.

פורסם
אני מסכים איתך בעניין הכיוון פרונט אבל במידה והג'אנט אכן קיבל מכה אז גם לא הגיוני שזה קורה לסירוגין.

בדקתי לחץ אויר היה גבוה הורקתי ל32 מקדימה ו30 מאחורה. ככה המליצו לי בסוכנות בזמן המסירה. הוא היה על 35 קדימה ו 34 אחורה. אין שום שינוי בעקבות זה. ישר כשיצאתי אחרי שבדקתי לחץ אויר והכל אותו דבר נסעתי ב 531 שעוקף את כפר סבא וזה כביש יחסית חדש כיוון אחד רוב הדרך יש רעידות קלות וכיוון חזור אין. בכלל.

בקיצור ממש ממש משונה

קודם כל על מכסה הדלק מופיע מה שהיצרן ממליץ על ניפוח אויר בצמיגים. אני ממלא 36 בכל הגלגלים.

דבר שני אל תתעסק עם הרכב בעצמך אלא פשוט סע למוסך מורשה ותתחיל טיפה לעשות רעש כדי שייקחו אותך ברצינות.

דבר שלישי תבדוק את המסלול נסיעה והכבישים כמו שאמרו חכמים לפני. ואל תעבור 100 קמ"ש אם לא סיימת הרצה.

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...