Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי כמה שאלות יש לי מאזדה 3 מנוע 2.0

כמה הרכב אמור לעשות לק"מ

והאים זה בסדר שהרכב עושה בערך 310-330 ק"מ למיכל מלא ואם לא מה יכולה להיות הבעיה כי ניראה לי שיש בעיה

תודה רבה

פורסם

כך לא מבצעים בדיקת צריכת דלק, חפש בפורום כיצד ממבצעים חישוב צריכת דלק מדוייקת וחזור עם נתונים מדוייקים כמה ק"מ המנוע עושה עם ליטר אחד, בבנעירוני ועירוני או משולב.

פורסם

בלי קשר לאיך מחשבים צריכת דלק, להגיע לצריכה של 300 קמ לטנק זה ממש לא סביר.

הרכב אמור להיות בסביבות 1:10, בוא נגיד שאם אתה לוחץ הרבה 1:8 שזה עדיין אומר לפחות 360 קמ בטנק אם הטנק שלך 45 ליטר, אני חושב שהמיכל אצלך 60 שזה אמול להעלות את הק"מ.

תפרט את הנסיעה שלך, בעיר? בחוץ? איזה מהירות, נהיגה עצבנית? אולי אתה מכבה ומניע את הרכב הרבה וכו..

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

שלום קודם כול תודה רבה על התשובות אני כימעט ולא נוסע מיחוץ לעיר ניראה לי שהרכב עושה 1/6 מבטיח לא הבנתי איך מחשבים את הק"מ לליטר וכשהמנורה דלקה אז המונה הראה 316 שלפי מה שאומר חברינו בסוף זה בסדר לא???

ואם יש בעיה אשמח להצעות לשיפור הוחלפו פלאגים מקוריים של הרכב הוחלף מסנן איר ובוצע ניקוי בית מצערת

לא הוחלף מסנן דלק

פורסם

תמלא פול טנק עד שהפיה קופצת, סע 100 או 200 קמ לחלופין ותמלא שוב באותה התחנה ורצוי באותה המשאבה פול עד שהפיה קופצת בפעם הראשונה תקבל כיוון אחרי 3 פעמים תוכל לדעת ~ כמה הרכב עושה קמ פר ליטר.

קח בחשבון שנסיעה בתוך העיר צורכת יותר דלק מאשר בנסיעה בינעירונית

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

נסיעות בעיר, פקקים רמזורים + מנוע 2000 סמ"ק עושים את ההבדל.

צריכה של 1/7.5 - 1/8 היא נורמלית לרכב הנ"ל בנסיעות עירוניות.

אל תחפש בעיות, הן יבואו לבד.

מיכל הדלק ברכב שלך הוא 55 ל'.

עם צריכה של 1/8 ב - 50 ל' דלק תעבור מקסימום 400 ק"מ.

ככה שהנתונים שקיבלת לגבי אופי הצרעכה הם נורמלים לגמרי.

רכב חזק, שלא צורך דלק לא קיים!

תירגע וסע לשלום.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

זו צריכת דלק אופיינית לאדם שנוסע 5-10 ק״מ עוצר מניע ועושה את אותם ה 5-10 קילומטרים ההנעה הנסיעה עם מנוע קר כמו שאמרו מקודם צורך יותר דלק מהרגיל. תצא לבין עירוני ותראה פלאים על צריכת הדלק אחרי העיר.

פורסם

תודה רבה לכולם אני רגוע ומחכה לצאת מהעיר דרך אגב יש לי נורות לדים לכול הרכבים +מנורות פיליפס דאימון ויז"יון למי שמעונין

• תוכן חדש...