Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי הסיפור שהיה לי עם יונדאי אטוס שעשתה המון בעיות במכון בדיקה לפני קנייה - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=359464

נרכשה אתמול יונדאי אקסנט, שנת 2005 (דגם פמילי) יד 2 עם 71,000 ק"מ. אתמול בבוקר הרכב עבר בדיקה במכון מ.מ.מ. בבני ברק ותוצאות הבדיקה מצורפות להודעה.

המצב הוא כזה: הרכב צריך להיכנס לטיפול שוטף ב- 75,000 ק"מ (עוד 4000 ק"מ בערך). בשיחה שהתקיימה עם הבוחן לאחר הבדיקה הוא ציין מס' ליקויים אך טען שהם אינם ליקויים קשים או קריטיים ולכן ניתן לחכות לטפל בהם במסגרת הטיפול השוטף (למעט החלפת הצמיגים הקדמיים - זה ייעשה במיידי ולא אחכה עם זה). הרכב עדיין לא עבר החלפת רצועת תזמון ונאמר לי שגם זה משהו שכדאי לחכות איתו עד לטיפול השוטף.

השאלה שלי היא האם זה באמת המצב לאור תוצאות הבדיקה? האם אין כאן משהו שבאמת מצריך תשומת לב באופן מיידי?

דבר נוסף הוא קוסמטיקה: הרכב, כמה שהוא במצב קוסמטי יוצא מן הכלל (פנימי וחיצוני), זקוק לתיקון צבע בשני הטמבונים (קילופים, שריטות וכד'). מלבד אלו, הצבע של הרכב ומצב הפח שלו באמת יוצא מן הכלל. רציתי לשאול מה צפוי להיות העלות של תיקון כזה כדי לדעת איפה גונבים אותי ואיפה לא.

תודה לעוזרים!

scan0025.jpg

scan0026.jpg

scan0027.jpg

scan0028.jpg

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
צריך לעשות לרכב טיימינג באופן דחוף!!

:shock: אכפת לך לפרט קצת יותר??

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

פשוט מאוד, טיימינג ליונדאי מבצעים כל 5 שנים או כל 90 אלף קמ

אם האוטו משנת 2005, אז הוא כבר מעל 6 שנים בכביש, צריך טיימינג, ורצוי כמה שיותר מהר, כדי שלא תקרע רצועה וילך ראש מנוע.

מעבר לזה באמת שהבדיקה נראית יפה, כמו כן מומלץ להחליף שמן גיר אוטמט, כדי לדעת שהכל מוחלף ולהיות במעקב.

תתחדש :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

נראה לי שהוא קצת הקצין, אבל בהחלט כדאי לעשות. עוד 4,000 ק"מ הוא יסחוב.

האוטו נשמע במצב מעולה, בדיקה מושלמת. תתחדש!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תתחדש,

1. מומלץ לעשות לרכב טיפול גדול כולל החלפת רצועת טיימינג ומותחים, החלפת רצועות (מנוע, הגה כח, מזגן), החלפת שמן גיר (מקורי בלבד SP3).

2. לגביי עניין הפגושים - תפנה למוסך נסיכי אודי ביפו (תדבר עם רוני בעל הבית) 03-6824035 תקבל שם מחיר טוב עם עבודה מקצועית.

3. עשית קנייה טובה, תתחדש ותהנה.

• תוכן חדש...