Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רק חייב להגיב לאמרה שנאמרה כאן שהעכברים של החברה והחברה הם זבל סיני "גנרי".

אני משתמש בעכבר שלהם (X-750F) כבר 4 שנים, נקנה ב115 ש"ח והוא איכותי מאין כמוהו.

החברה מוכרת ומוערכת. חבל סתם להוציא דיבה בלי סימוכין או מחשבה תחילה.

A8ABU-A1VFB-9AIV22-NZ49.jpg

Mazda 2 2013

פורסם

רק אני משתמש ב 3 עכברים אלחוטיים שנקנו באיביי ב 30 ש"ח (עם מקשי הניווט בצד) ומרוצה עד הגג ?

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אני משתמש בעכבר הזה במחשב הנייד, מתחבר דרך BLUETOOTH (שיש כמעט בכל מחשב נייד).

נוח, לא זולל סוללה, לא מצריך שום מתאם, אמין מאוד אצלי בערך 3 שנים אחת הקניות הכדאיות שעשיתי.

41d%2B4aY6HvL.jpg

פורסם

DimaX111 מעניין איך הם מחליטים על הליין מוצרים שלהם.

לי יש סט של G6 שלהם והעכבר בסט נראה כמו רפליקה אחד לאחד כמו העכבר שלך רק אלחותי וצבע שונה :)

6584265.jpg

אודי A4

דימה.

פורסם

מוזר כי התמונה שלך היא דווקא, לפי הקישור שלה, היא של עכבר של A4 Tech... :)

העכבר שלהם אצלי 4 שנים +.

מה הכפתור שמתחת לגלגלת אצלך עושה?

האם העכבר שלך הוא אופטי או לייזר?

(גוגל לא עזר לי בחיפוש של המאפיינים של הG6 שלך, וגם באתר של לוג'יטק הדגם לא מוזכר ואין עכבר שנראה כמוהו)

Mazda 2 2013

פורסם

מי דיבר על לוג'יטק זה A4TECH בדיוק כמו שאמרתה תחפש לפי G6.

מה שמעניין זה שמחיר הסט מקלדת+עכבר אלחוטי בסך הכול 200, והעכבר החוטי עדיין עולה 100 ומשהו.

לגבי הכפתור הוא לא עושה כלום :) אין לי אופיס וגם לא התקנתי את הדריוור המקורי(אם היה בכלל).

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...