Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נשמע לי די מצחיק, אתה רוצה קליאו אבל לא מוכן לחפש אחת כי כנראה שכולן קרועות :?

למה שלא תחפש גם קליאו וגם יאריס, ופשוט תקנה את הרכב הראשון שעונה על הקריטריונים שלך?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם לי... אתה בעצם רוצה ללכת לזונה בתולה.

אף אחד לא קנה את הקליאו ספורט או את היאריס הזאת בטעות. זה לא גולף V5 שהיו כמה זקנים בצפון ת"א שקנו.

רכב ספורט קונים בשביל להתגרזן קצת - חפש אחת שהשלדה שלמה וכל השאר אפשר כבר לסדר.

פורסם

אבי היקר, מרצדס 1+19 לא ספורטיבית ?:)

ה407 וה307 והאוקטביה מחכות לך מתחננות לקצת תמונות:)

תקפצו לביקור גם בלי מצלמה, מוזמנים תמיד.

בהצלחה חבר

פורסם

יכול להיות שאני טועה, אבל התחושה שלי דווקא מכוונת אותי ליאריס..

הרכב הזה מפתיע אותי כל פעם מחדש.

בנסיעה עירונית בלבד, בלי מזגן, בתוואי מאוד תובעני מבחינת רמזורים, פקקים והאצות קצרות (מאיזור הבימה לרמת החיל דרך אבן גבירול- רוקח כל בוקר, וחזרה בערב דרך אבא הלל ברמת גן)

11.2 ק"מ\ל

בקצב "סבתא" (האצות עדינות כמה שאפשר) אני בטוח שאפשר לעלות גם ל1:12

פורסם
גם לי... אתה בעצם רוצה ללכת לזונה בתולה.

אף אחד לא קנה את הקליאו ספורט או את היאריס הזאת בטעות. זה לא גולף V5 שהיו כמה זקנים בצפון ת"א שקנו.

רכב ספורט קונים בשביל להתגרזן קצת - חפש אחת שהשלדה שלמה וכל השאר אפשר כבר לסדר.

דווקא כן, יצא לי לא מעט פעמים לראות ולדבר עם בעלי יאריס TS, הם יודעים שמדובר בגרסא חמה לדגם הרגיל, אבל הם לא קנו אותה כדי "להתגרזן", מבחינתם זו רמת גימור עדיפה על פני הדגם הרגיל, עם אסקטרא כוח, שום דבר מיוחד.

לעומת זאת, עם הקילאו B ספורט, אי אפשר לטעות, שם מדובר בחייה אחרת לגמרי מהדגם הרגיל, מה גם שהפרש המחירים שם הוא ענק.

אני לא מחפש רכב "בתול", אבל כן אתעקש על אקזמפלר טוב, ויש כאלה.

היה כאן בחור מהפורום שמכר לא מזמן קליאו ספורט, הרכב היה במצב מדהים, הבחור טיפח את הרכב כאילו היה האישה שלו.

עוד יש אנשים כאלה.. למזלנו :-P

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
אבי היקר, מרצדס 1+19 לא ספורטיבית ?:)

ה407 וה307 והאוקטביה מחכות לך מתחננות לקצת תמונות:)

תקפצו לביקור גם בלי מצלמה, מוזמנים תמיד.

בהצלחה חבר

מוטק'ה מה שלומך איש יקר ?

ככה אתה מוריד מהמרצדס שלי מקום ישיבה ? :oops:

איפה המדריך יושב ? על הראש שלי ? :twisted:

הבטחתי לך תמונות לרכבים, אני אעשה את זה.

אני פשוט עמוס בסידורים בתקופה האחרונה, אני אתפנה קצת ואבוא לבקר..

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

לא זכרתי את המקומות המדוייקים איש יקר:)

דרך אגב, היאריס של איתמר נראית מעולה.

אעבור בשבילך מידי פעם על הלוחות לבדוק אם יש משהו מעניין(למרות שאני בטוח שגם אתה עושה את זה..)

נדבר חבר

ד"א- אתה הבנאדם היחידי שאני מכיר שיש לו כמות כזו של מכוניות כבר בגיל הזה:wink: :wink:

פורסם
דווקא כן, יצא לי לא מעט פעמים לראות ולדבר עם בעלי יאריס TS, הם יודעים שמדובר בגרסא חמה לדגם הרגיל, אבל הם לא קנו אותה כדי "להתגרזן", מבחינתם זו רמת גימור עדיפה על פני הדגם הרגיל, עם אסקטרא כוח, שום דבר מיוחד.

הבחורה שקניתי ממנה את הרכב לא מבינה שום דבר ברכבים, פשוט אבא מחליף לה כל 3 שנים אוטו אדום חדש :wink:

אגב סטטיסטיקות, עד היום ראיתי רק עוד גבר אחד (!) שנוסע ביאריס אדומה, היתר היו נשים. מה זה אומר?

ועוד משהו קטן, היאריס לא עונה על ההגדרה "חמה", "חמימה" זאת הגדרה יותר נכונה. אני מסכים לגמריי עם התיאור שמדובר במכונית-מירוץ-עירונית-מהנה.

עידן., צריכת הדלק הגרועה ביותר שרשמתי עמדה על 11.9 ק"מ\ל', והיא כללה 75% עירוני והיתר טיול לירושלים עם רכב מלא נוסעים ומזגן פועל לאורך כל הנסיעות.

אחריה ברשימת ה"תדלוקים השחורים" עומדת צריכה של 12.5, והיא כללה רוב עירוני וטיול נהיגה קצרצר ל M של בית אריה ועשייתו כמה פעמים.

צריכת הדלק הטובה ביותר שנמדדה הייתה כמעט 18.1 ק"מ לליטר (677.7 ק"מ על 37.63 ליטר שנכנסו למיכל) כאשר הנסיעות היו בינעירוניות מוחלטות, רגל ימין משותקת ובמהירות 90-100. 100 ק"מ מהסשן הזה היה עם ארבעה נוסעים ברכב.

כל המדידות שאני מבצע הן לפי השיטה הישנה והטובה של חילוק הק"מ בליטרים שנכנסים, תמיד באותה תחנה ואותה משאבה. מחשב הרכב נוטה לזייף כלפי מעלה ב 0.5 ק"מ לכל ליטר בממוצע, נמדד לאורך 20,000 ק"מ.

סוף סטטיסטיקה :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הדור 2 גם עולות בהתאם.

לעומת זאת יש שם קליאו אחת, כחולה, עם 134K ק"מ ב51K ש"ח.

סיפור קטן על האקזמפלר הנ"ל, נמכר לבעלים הנוכחים לפני כחודש בעלות של כ42K ש"ח ועכשיו הבעלים החדש מנסה לגזור קופון.

אני יודע זאת כי בזמנו חשבתי "להתקדם" לדור 2 המדוברת וגילית בנסיעת מבחן שהMK1 שלי פשוט הרבה יותר חזקה ממנה. :?

בנוסף היו לה כל מיני תקלות קטנות וקטנות פחות.

אין מה לעשות, על MK2 שמורה צריך לשלם יותר.

אמכור לך את שלי אם תמצא לי מחליפה ראויה. :wink:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני לא רואה בעיה עם זה שהבחור גוזר קופון, לא כל אחד יודע מה יש לו ביד וכמה שווה הדבר הזה, חבר שלי קנה פיאסטה שהמוכר טען שהמוסכניק אומר שהמנוע שלך גמור, הוא קנה אותה באלף שח, ומסתבר שהיה שם קצר במחשב מנוע, בעלות תיקון של גרושים הוא סידר את הרכב ומכר אותו כשהוא גזר קופון של 6K לא רע יחסית לרכב זול וכל זה בתקופה קצרה.

כל עוד אין פגמים מהותיים ברכ קרי גיר מנוע שילדה, והוא טיפל במה שהיה צריך לטפל לגיטימי מה שהוא דורש, אגב המודעת מכירה הזו באוויר כבר הרבה זמן והוא התחיל ב60K.

אני מאמין שהדור 2 הכסופה עם ה70K הוא ירצה 5 מעל המחירון קרי איזור ה62~, ביום ראשון הבא נגמר המרתון פסיכומטרי אם המודעה תהיה עד אז באוויר אעדכן אותכם לגבי הרכב 8)

בשביל באמת למצוא רכב צריך להכנס כל יום מספר פעמים ליד 2 ולחפש את המודעות הטובות, הרכבים הטובים נחטפים ממש מהר מנסיון, היתה דור 1 כסופה 2002 עם 88K מגבעתיים פספסתי את הרכב ביום אחד אכלתי את עצמי מרוב עצבים.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אני מאמין שהוא ירצה הרבה יותר מ5 מעל המחירון לדור 2 עם 70K ק"מ.

כמו שאמרתי, לרכב היו בעיות קטנות ובעיות "קטנות פחות", למשל 4 ג'נטים עקומים, בעיות בלימה, נסיעה עם פילטר אוויר פתוח לא מחובר היטב (נכנס דיי הרבה חול ואבק למנוע).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...