Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר-מיני "חמה" ב 45K ש"ח, מבקש את המלצתכם.

Avinusha
שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חברים.

בימים אלו אני מחפש לקנות מיני כאשר המטרה היא כיף.

התקציב שעומד לרשותי הינו 45K ש"ח.

אין לי העדפה, אבל כן הייתי מעדיף שנתון גבוהה ככל שניתן.

רכב שהיה (ועדיין על הכוונת הוא היאריס TS של טויוטה, התקציב מאפשר לקנות שנת 02-03.

ומנגדת, יש את הסיטרואן C2 VTS, שנראית לי כאופציה מאוד מעניינת. השנתון הוא 2007, מפורסמת אחת ביד 2 ב 46K ש"ח (קצת מוזר, אבל נבדוק את העניין..)

מה אתם אומרים ? איך המתמודדות ? מי תספק את הסחורה טוב יותר ? יש אופציות נוספות ?

אודה על כל עזרה שתתקבל,

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

גולף לא באה בחשבון.

סיאט מהנה בדרך שלה, עם המון כוח בקו ישר, סיבובים, תקשורת מההגה, שילדה מהנה, זה לא הצד החזק שלה.

עוד רעיונות ?

מחשבה בוראת מציאות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשבתי ברצינות על הקליאו, מאוד מפתה לקנות את הרכב המדהים הזה, אני רק לא בטוח כמה רכב נשאר מזה אחרי כל-כך הרבה שנים בידיים של הצעירים..

מחשבה בוראת מציאות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ימליץ על פולו GTI שנת 2001 125 כוחות סוס זמינות כוח דיי טובה , אטמוספרי , לטעמי ממש נראה טוב .

או כמו שאמרו פה לפני קליאו B הבחירה הכי טובה לסופר מיני במחיר והדרישות הנ"ל , אל תחשוב שבגלל שזה מנוע אטמוספרי יהיה לך פחות הוצאות ממנוע מוגדש , זה לא אומר בהכרח שההוצאות יהיו פחותות באופן מורגש אם המנוע אטמוספרי או בעל טורבו , רכב ספורטיבי זה רכב ספורטיבי

מקווה שעזרתי בהצלחה

keep drooling im spooling :twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי בעלים של איביזה קופרה חדשה במשך 3 שנים, כך שנסיון עם רכב ספורטיבי בכלל יש לי, ומוגדש בפרט, גם כן.

אני בהחלט חושב שברוב המקרים רכב מוגדש, בן 7 שנים, יהיה יקר יותר לתחזוקה מרכב אטמוספרי.

בוא נעזוב את העניין הזה ונתמקד בבחירת מועמד מתאים..

מחשבה בוראת מציאות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יוני "ישבתי על הגדר" (אהבתי את ההגדרה..:oops:) מזה זמן רב.

זה רכב שני, שמטרתו היא בעיקר לקחת את האישה מהבית לעבודה, לקניות, לסידורים ולשאר ירקות.

אז אמרתי.. אם כבר קטן, אם כבר רכב שני, אז שיהיה כבר מגניב וכייפי.

התקציב היה נמוך מ 45, התקציב היה יותר בכיוון של 25K למען המטרה המקורית.

הגדלתי את התקציב כדי לקבל את הכיף שאותו אני מחפש.

לא מתאים לי לחכות עוד+להגדיל את התקציב עוד.. אני צריך לקבל החלטה.

לבינתיים, מקריאה מרובה בארכיוני הפורום, ה C2 VTS, זה לא זה. זה בעיקר אכזבה.

הטויוטה לעומת זאת, זה שנתון נמוך, אבל זה בהחלט זה.

מחשבה בוראת מציאות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ בחום עם הקליאו, היא אומנם תהיה קצת יקרה באחזקה אבל תפנק אותך בשאר התחומים (אבזור, נוחות, ביצועים, התנהגות, מרווח וכו').

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דעתי לגבי היאריס משוחדת, אבל אני חושב שבתור רכב פאן לכבישים מפותלים תוך שמירה על עלויות אחזקה שפויות (וכמובן אם אתה מודע מראש לנחיתות שלה מבחינת כוח מנוע) - קשה להביס אותה. רכב שמצד אחד יודע לתת צריכת דלק של אלטו ומצד שני בעל תיבה סופר קצרה שמצליחה לפצות על ההספק הנמוך ועל האמינות באמת שאין צורך להרחיב.

על אף זאת אני חושב שקליאו תהיה קנייה יותר חכמה לצרכיך, בהנחה שאתה לא נופל על לימון. עם רגל ימין רגועה ניתן לקבל צריכת דלק סבירה וכמובן שבהתגרזנויות יש לה יתרון על פני מנוע ה 1.5 של היאריס. גם האמינות הבסיסית טובה למדי ואני חושב שגם הטיפולים לא יקרים כמו פעם, זכור לי המאבק במחיר הטיימינג.

אגב, קח בחשבון שהן הקליאו והן היאריס שנכנסות בתקציב שלך הן משנתונים נמוכים יחסית וסביר להניח שעברו הרבה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איתמר קראתי שרשור שפתחת, על סיכום חצי שנה עם יאריס TS.

אתה כותב נהדר, היה ממש נחמד לקרוא.

מה גם שמצאת לך חתיכת יאריס, עם ניילונים על הדיפונים :twisted:

האמת שאני מאוד אוהב את הקילאו 172, יצא לי לסוע באחת לא מעט.

אבל יש לי תחושה שלמצוא אקזמפלר כזה במצב נורמלי, זו מסיבה בלתי אפשרית.

לעומת זאת, ביאריס נראה לי שהמצב שונה, מפני שהיא לא מכוונת גבוהה מידי..

היא מאוד "אנונימית" ויש תחושה שילדים לא מתלהבים ממנה..

יכול להיות שאני טועה, אבל התחושה שלי דווקא מכוונת אותי ליאריס..

מחשבה בוראת מציאות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...