Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בשעה טובה שמח לומר שהזמנתי רכב חדש....gti

joker2k
שימו לב! השרשור הזה בן 4966 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אחרי הרבה סלט עם נושא הרישיון וזה שירדתי בעקבות המצב מהניסן (ציפיה לשלילה של שמונה חודשים בשנה הקרובה) רכשתי גולף gti 2011 חדשה היום.

צפי להגעת הרכב לאחר התוספות עוד 14 ימי עבודה עם לחץ מאסיבי עליהם תוך כדי, אז מזל טוב לי ותמונות בדרך.

צבע לבן כמובן , 5 דלתות.

214 על הכביש אחרי כל ההנחות , גיר אוטו׳ וחבילת האבזור המלאה (במסגרת הסטנדרט ולא הפרימיום). הבדל של 45 אלף למתעניינים.

ועכשיו אני מתחיל לחזור לעניני הספורט המוטורי, שבוע נפלא לכולם. ;)  (עדכון אייקון בצד בהקדם האפשרי).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי - קודם כל תתחדש :)

שנית כל על איזה תוספות אתה מדבר? על אלה?

צבע מטאלי - 2,000 ש"ח, חבילת "Premium" הכוללת ריפודי עור, צמיגים במידות 225/40R18, פנסי קסנון עם מערכת שטיפה, בקרת שיוט, כוונון חשמלי לגב התחתון ומערכת חימום מושבים - 35,000 ש"ח

מה עוד הזמנת?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ובכן כפי שאמרתי הזמנתי את הרכב הגירסה האוטומטית הסטנדרטית ולא הפרימיום , אבל יש תוספות בשווי שש עשרה אלף שניתן להוסיף שכוללים איתורן כפול , גיפיאס מובנה ודיבורות בלוטות , וחיישני רוורס ומצלמת רוורס.

אז אלו התוספות , ושוב אני ללא חבילת פרימטים שהיתה מקפיצה את הרכב בעוד 35000 שח. ואת שווי הרכב בעוד איזה אלפיה כמעט לחודש.

תמונות יעלו בהקדם האפשרי כמובן. תודה לכל המגיבים 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעורר קנאה.. לא אשכח את היום שבו ישבתי באחת כזאת ופשוט התאהבתי ברכב.. ההגה ה"מנופח" פשוט מושלם, המושבים אוחזים מעולה ונוחים, הישיבה בדיוק כמו שצריך, והמנוע ללא מילים.. פשוט רכב מדהים...

תתחדש וסע בזהירות.. :-D

1.8TSI

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ובכן כפי שאמרתי הזמנתי את הרכב הגירסה האוטומטית הסטנדרטית ולא הפרימיום , אבל יש תוספות בשווי שש עשרה אלף שניתן להוסיף שכוללים איתורן כפול , גיפיאס מובנה ודיבורות בלוטות , וחיישני רוורס ומצלמת רוורס.

אז אלו התוספות , ושוב אני ללא חבילת פרימטים שהיתה מקפיצה את הרכב בעוד 35000 שח. ואת שווי הרכב בעוד איזה אלפיה כמעט לחודש.

תמונות יעלו בהקדם האפשרי כמובן. תודה לכל המגיבים

אתה יודע להגיד איזו מערכת שמים לך שם?

האם מדובר ב- GPS של החברה שמוסיפים לך לרדיו המקורי או שמדובר ברדיו אחר?

האם המצלמה מתחברת לרדיו המקורי ומקרינה תמונה?

האםה חיישנים מחוברים לרדיו המקורי ומציגים תמונה א-לה BMW או בצג נפרד? או ברדיו של יצרן אחר?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכל אינטגרלי במערכת המקורית על זה גם משלמים כסף טוב.

המערכת היא של פולסווגן מקורית עם 8 רמקולים לא ידוע של איזה חברה.

המצלמה מתחברת לקונסולה המרכזית.

החיישני רוורס אין לי מושג.

הגיפיאס מחובר גם כן למסך הראשי.

הכל יחידה אחת.

קישור מצורף לתמונה של המערכת עם ביקורת.

http://www.vwaudiforum.co.uk/forum/showthread.php?t=43871

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדש איזה כיף.

בר72- בשביל מה יש לך סוכן? תתקשר תציק לו בשאלות האלה, זאת התכלית שלהם :)

לגבי החיישני רוורס, הסיכוי שחישניים המותקנים בארץ יציגו את החיווי על המסך קלוש, זה מגיע רק בשילוב עם חיישנים מקוריים (שגם נראים שונה, אינטגרליים בפגוש). למזלכם, קלאס A החלו לשווק את החיישנים ה"גרפיים" האלה-

http://www.class-a.co.il/specials/parking-sensors/

רשום גם "ייעודי לקבוצת צ'מפיון". אז תבררו אם זה מה ששמים לכם ואם לא תצעקו שם על מישהו\תוסיפו מה שצריך, שווה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הי, תודה, הכל ידוע.

מנהל המכירות של פליקס אמר "עם כהים", אבל חבר שקיבל לפני שבוע קיבל בלי. גם עומר (לשעבר צ'מפיון) אמר שבלי, לכן אני מניח שזו התשובה והבחור מפליקס לא יודע על מה הוא מדבר (למרות שאני מקווה שהוא טועה, כמובן).

מה שג'וקר דיבר עליו, לא כ"כ מסתדר לי פשוט עם המערכת ששמים בגולפים, מה גם שלמיטב ידיעתי לא מביאים את הגולף עם המצלמה מתחת לסמל. אבל אולי אני טועה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...