Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש חבר, בחירה מצויינת.

בקשר למערכת והמצלמה: להערכתי שמים מצלמה וחיישני רוורס בהתקנה מקומית , המצלמה בהתקנה מקומית יושבת במסגרת של הלוחית רישוי ומתחברת לרדיו המקורי.

הרדיו המקורי שלהערכתי RCD510, עובר פריצה ואונס ברוטאלי ע"י התחברות עם קופסת GPS חיצונית ישירות למסך המגע שלו ועוד אי אלו קומבינות. ע"ע התקנות A CLASS.

יאללה תמשיכו להעלות כאלה על הכבישים רק תעשו לי טובה, דיי כבר עם ה5 דלתות לבנות אוטומטיות, מה יהיה לי לקנות עוד כמה שנים? :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מחר היום הגדול לפי מה שנאמר לי בחברה , הרכב מגיע ;).

תמונות בעזרת השם מחר.

לא ישנתי חצי מהשבוע הזה , בחיים זה לא קרה לי (אני כבר בלי רכב - הסיטרואן סי4 ויטיאס חודשיים כמעט) . הרגה אותי ההמתנה הזו.

רק משתף אתכם בהתרגשות שלי - מנהלי הפורום אנא סלחו לי על ההקפצה... (לא למחוק בבקשה אני רוצה לעדכן מחר את המודעה עם תמונות).

פורסם

שמח בהתרגשותך, גם אני כנראה אקבל את שלי בשבוע הבא (יש עוד כמה דברים לסגור עם הסוכנות), אבל בא נשים דברים בפרופורציות ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...