Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב מוגבל ורכב חסכוני

badoobador
שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אשמח לקבל את עזרתכם, אנחנו מחפשים רכב שיעמוד במספר תנאים

חשוב לנו תא מטען גדול (עגלת ילדים וציוד), חסכוני בדלק ואחזקה וכמובן שיעמוד בתקציב - 50 אלף.

חשבנו לרדת רק עדת שנת 2005 אבל זה משהו שאפשרי להתפשר עליו.

חשבנו על פיאט פונטו, סיאט איביזה, סקודה פאביה.

מה אתם ממליצים? האם יש עוד אופציות שנראות שיכולות להתאים לנו?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוותר קצת בשנתון ולך על רכב משפחתי.

עם תינוק/ת (ואולי יהיו עוד בשנים הקרובות) וכל ה"חצי בית" שמניידים בנסיעות - עדיף רכב גדול יותר.

תן דעתך על איבזור ודירוג בטיחות.

מגאן טוב, גם סניק, גם פוקוס. שים לב לחילופי דגם באותם שנים - ולך על הדגם החדש יותר.

תשקיע הרבה בחיפוש אחרי רכב שמור ומטופל - ותהנה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם לא אכפת לך ידני ואתם נוסעים הרבה במשך השנה, אני הייתי מציע כיוון שונה לחלוטין: טנדרון דיזל כדוגמת פיאט דובלו, סיטרואן ברלינגו, וכו'. במחיר הנ"ל אתה יכול למצוא שנתונים גבוהים מאד.

חסרונות פוטנציאליים: הנוחות אולי לא מושלמת, ובמרבית גרסאות האבזור, התחושה בטנדרונים פחות מפנקת מאשר במכונית פרטית רגילה - אבל לדעתי זה משהו שאפשר להתפשר עליו, בשם השימושיות המשפחתית.

אופציה נוספת: פיאט מולטיפלה - נסה למצוא מהמודל החדש (2006 ומעלה כמדומני), אם כי נדיר למדי.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה עם יונדאי i30? יש לה תא מטען ממש גדול למרות שהיא נראית קטנה. המליצו לי עליה למרות שרציתי את המזדה 3 ואני ממש מבסוט ממנה. קניתי אותהלפני חודש וקיבלתי הלוואת רכב וחבילת VIP מפנקת ממזרחי זה אמנם רכב קוראני אבל הוא מצויין!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מוצא מגאן ידנית ממודל 2006 (יש בודדות ממודלים גבוהים יותר ורובן דיזל) תקבל רכב מאוד נוח עם צריכה ממוצעת של כ 13 ק"מ לליטר בנסועה שכ 50% ממנה עירוני ועם עודף מה 50 שיש לך.

הטנדרונים חסכוניים מאוד (דיזל) ומאוד מאוד פרקטיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק טנדרונים. גם חסכוני, גם משפחתי.

יש גם בשפע בחברות הליסינג, אין להם ביקוש כמעט ויהיו מוכנים להתגמש עבורכם על מנת שתיקחו את הרכב.

עוד יתרון הוא השימוש המשפחתי ברכב בעת המכירה - בעלי מקצוע שזקוקים לרכב זול יחפשו דווקא את שלכם, כי הוא שמור יותר והשימוש בו הוא לא לצרכי העמסה של סחורות.

חיסרון : מכוער רצח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...