Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני מס' חודשים קניתי רכב מסוג דיטסו סיריון 2007 שעבר 105K.

ובשבוע-שבועיים האחרונים התחלתי להרגיש ריעדות מוזרות כאשר הרכב בהילוך D ובעצירה (למשל ברמזור)

כאשר אני מעביר את ההילוך ל N הריעודות פוסקות.

הלכתי למוסך שיבדקו את הבעיה, והם אמרו שהתושבת מנוע ימינית עליונה שלי שקועה ואני צריך להחליף אותה.

נפרדתי מכ-900 ש"ח והחליפו לי אותה אך ישר בנסיעת המבחן הריעדות לא השתפרו.

לאחר בדיקה חוזרת המוסכניק החליט לעלות לי את הטורים מעט של המנוע וחשבתי שעכשיו הכל תקין.

יום לאחר מכן כאשר שוב נסעתי ברכב הרגשתי שהרעידות עדיין קיימות אז יש לי 3 שאלות:

1. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהוא היה צריך לבדוק ולהחליף את כל התושבות מנוע ברכב ולא רק אחת?

(אני פשוט לא מבין בזה סליחה על הבורות)

2. האם העלת הטורים עושה נזק? הרכב מרעיש מעט יותר וכרגע בהתנעה הרכב מגיע ל 1300 סל"ד ומרעיש ולאחר מס' דקות הוא יורד ל כ-1000 סל"ד (במנוחה) לפני כן זה היה 1000 וירד לכ-500.

3.האם במידה ואני לא אטפל בזה מסיבות כלכליות זה יכול לגרום לנזק חמור יותר.

תודה לכל העונים :)

ניר.

פורסם

עושה רושם שיש לך דייהטסו שרייד ולא סיריון...

גם אני מצפה לתשובה מהמומחים פה.

אגב למוסך שטען שהבעיה נמצאת בתושבת מנוע והבעיה לא נפתרה הייתי מצפה לקחת אחריות ולנסות לעזור לך.

להרים טורים ל1300? לא מקצועי בעליל

פורסם

בהחלט לעלות טורים סתם זה לא מקצועי בכלל. יש לעבור על כל תושבות המנוע כולל תושבת גיר. מספיק שאחת מהתושבות שהוא פיספס בלוייה וזו התופעה שתיגרם. רעידות! אין דייהטסו שריייד 2007 אלא רק סיריון ובבורג שהמוסכניק נגע אסור בשום אופן לגעת. זה רכב חדש וחבל להוציא אותו מהיכוון שבו הוא מוגדר במחשב הרכב ולפי הוראות יצרן.

:)
פורסם

אז עכשיו אחרי שכבר המוסכניק הזה נגע בבורג מה אתם ממליצים לעשות?

ובכלל כמה טורים זה תקין?

לגבי סוג הרכב זה סריון ולא שרייד רכב חדש יחסית 2007, הגיוני שהתושבות כבר "עייפות"?

• תוכן חדש...