Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב במצב טוב מאישה לפרוייקט שלי לשיפוץ הרכב.

מבחינה קוסמטית הרכב מעולה אבל מה שגיליתי כשעשיתי אוברול ועוד דברים זה הדהים אותי!!!

כשפירקתי ראש מנוע הוא היה גמור הלכתי לחיפה במקום שמתעסקים עם ראשי מנוע אמרו לי שהראש מנוע גמור והשסתומים בראש מנוע בכלל לא שייכים לסוג זה.

טוב הלאה אחרי החלפת רצועת טיימינג,אלטרנטור ומחזיר שמן אחד הוחלט להחליף משולשים,אני ועוד חבר החלפנו ונדהמנו לגלות שלא הוחלפו כלל משולשים אני לא יודע איך האוטו עבר טסט המשולשים היו גמורים!! החלפנו ובמשולש השני גילינו שהחליפו ציריה ולא שמו לה את פין האבטחה וכל השמן גיר נזל החוצה ממש משמח,לא לוקחים סיכונים מחליפים גם מחזיר שמן לשקט הנפשי.

בכל מקרה זה פשוט זוועה בגלל שהיא אישה עבדו עליה במוסך כזאת עבודה חאפרית בחיים לא ראיתי!

סכנת חיים היה האוטו הזה,ניצלו את האישה בגלל בורותה ברכבים,חבל שזה קורה.

פורסם

ואולי זו אשמתה שהיא סתם לא טיפלה ברכב?

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

• תוכן חדש...