Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו את המודעה הזאת

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1588434

היא למעלה מחודש באוויר.

הוא כותב שהוא מתחייב בבדיקה על שלדה, גיר, מנוע הכל.

הגג נראה סבבה בתמונות.

יש למישהו מושג למה הוא לא מוכר?

פעם הוא פרסם מחיר זול יחסית אם אני זוכר נכון...

פורסם

יש הרבה מיאטות מהשנתון הזה כרגע, כנראה שהמבחר הרב עושה את שלו. האוטו נראה בסדר גמור בגדול. אולי היד קצת מרתיעה, אבל אם יש קבלות לכל הטיפולים לא הייתי דואג. קח לבדיקה במכון בכל מקרה ובהצלחה. אם צריך ייעוץ - אני כאן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני עוד מתלבט אם אני רוצה מיאטה או לא.

אין לי חניה בבית וממש לא בא לי לכסות את האוטו כל פעם שהגג לא יתיבש מהשמש.

לדעתך אפשר למצוא מיאטה 2006 במצב טוב ב- 100,000 ש"ח עגול ולא יותר? זה המחיר שאני מוכן לשלם.

ד"א אני כבר חודש מחפש סירטון שמראה איך פותחים את הגג הרך ולא מוצא..

פורסם

גם לי אין חנייה, ואני מודה שגם לי אין כוח לכסות את האוטו. אני משתדל לנקות את הגג כראוי, אבל בכמה מקום רואים את פסי הייבוש של הדבק - זה מה יש.

100 אלף נשמע לי זול למיאטה 2006 - המחירון הוא מעל 110.

פתיחת הגג - לחיצה על מין "כפתור" שנמצא בחלקו הקדמי של הגג, במרכז, מבפנים כמובן, ואז משיכה של ידית קטנה תוך כדי הלחיצה (פעולה שעושים ביד אחד בקלות רבה). משם משיכה קלה והגג נזרק לאחור. אם הוא לא "ננעל" בתושבת שלו מאחור צריך לדחוף אותו למטה, וכל התהליך לוקח 5 שניות מקסימום. סגירה היא אותו הדבר - רק הפוך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

איזו שנה המיאטה שלך שכבר רואים סימני התייבשות של הדבק?

איך מתקנים את זה, מחליפים את הגג או יש דרכים אחרות?

האמת שאני גמיש מעט במחיר ומוכן לקנות גם ב- 105.

בכל מקרה לא מעל המחירון למודל 2006. לדעתי הן אמורות להמכר מתחת למחירון בשנתון הזה.

פורסם

ירידה גדולה מידי

אבל אולי אתה צודק.

חבל שזה לא בתקציב שלי.

אין אופציות ב- 100,000 בארץ הזאת :)

פורסם
איזו שנה המיאטה שלך שכבר רואים סימני התייבשות של הדבק?

איך מתקנים את זה, מחליפים את הגג או יש דרכים אחרות?

האמת שאני גמיש מעט במחיר ומוכן לקנות גם ב- 105.

בכל מקרה לא מעל המחירון למודל 2006. לדעתי הן אמורות להמכר מתחת למחירון בשנתון הזה.

2006. זה לא קשור לשנה, זה קשור שאין לי חנייה מקורה. אני לא יודע אם אפשר לטפל בזה או להחליף, אבל אני גם לא רואה צורך - זה לא פוגע בשום דבר חוץ מהקוסמטיקה. בכל מקרה, החלפת גג בארץ היא יקרה. אם יש צורך - מזמינים מחו"ל בעלות של כ-1000 דולר לפני משלוח ומסים.

בנוגע למעל המחירון/מתחת למחירון - לא יכול לייעץ לך. בגדול ככל שהרכב חדש יותר כך הוא נמכר יותר מתחת למחירון. 2006 זו שנת הדגם הראשונה של ה-NC, ולכן אני מעריך שתוך כמה שנים היא תימכר לא מתחת למחירון. כיום - כנראה שהיא כן נמכרת מתחת כי יש הרבה היצע (וכי המחירון גבוה).

אגב קבל את זאת

http://www.winwin.co.il/Cars/Ads/CarsAds,3340437.aspx

135,000 ש"ח

מודל 2007

אבל - גג קשיח

מוזר

לא מוזר. גג קשיח הרבה יותר יקרה מגג רך כחדשה, והמשומשות נסחרות הרבה מתחת למחירון. האמת שזו עסקה טובה מאוד. אגב, לא הייתי דואג מק"מ גבוה במיאטה. המנוע מאוד אמין.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הגג של 2006 (NC) לא עשוי מ"ויניל" שזה מען חומר פלסטי, הוא עשוי מחומר דומה לגגות של BMW... הוא לא מתיבש בשמש, שורד את מזג האויר הישראלי, שלי (הרנו) מודל 98 נראה נהדר, כמובן בטיפול מתאים....

לדעתי תצליח לאתר ב 100, אל תחשוש מלהציע, סע תראה ותציע, יש לא מעט כאלה למכירה, מה שפגע בסחירות שלהן, אל תחשוש מידיים, הרכב לא מתאים לכולם (הגג, הבג'ז, דו מושבי...) ומבחינים בחסרונות רק אחרי הקניה, ולכן מוכרים שוב...

רכב אמין, זול להחזקה, מהנה מאוד לנהיגה, שווה את המחיר (במיוחד אם זה יהיה 100)...

בהצלחה

• תוכן חדש...