Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפל לי לאחרונה החדק של האגזוז לאחר שהיה רקוב לגמריי נסעתי כמה פעמים בודדות בלי החדק וכנריאה הגזים עלו קצת לתא הנועים נשמתי את זה לא הרחתי מי יודע מה ריח מסריח .. נסעתי פעם אחרונה יום שישי בלילה ושאיתי קצת באוטו קצת עם חלונות סגורים ושאר הזמן עם חלונות פתוחים אני מרגיש היום קצת סחרור וחולשה עיפות אולי אני סתם חולה ואולי זה פסיכולוגית קיימת סכנה בריאותית לפניי? בבקשה על תפחידו אותי סתם ותגידו לי אתה מחר הולך למות .

פורסם

ואם אתה לא תשנה את הכותרת במיידית יש סיכוי שגם לא תיזכה לראות את השירשור שלך ננעל.....סתם!

סדר זאת בהזדמנות הראשונה וסע לשלום. לא בגלל זה אתה לא מרגיש טוב. סתם לכל העולם יש שפעת עכשיו....כולל לי!

:)
פורסם
אני פוחד ליסוע לסדר וגרר לא בה בחשבון !:-D

בבקשה בלי ליצחוק אליי אני פרנואיד

אתה יכול לנסוע לסדר את זה ללא כל בעיה ולהישאר רגוע בעניין החיים והמוות.

:)
פורסם

ברצינות עכשיו, אתה זקוק לייעוץ רפואי . פנה לרופא במיוחד כשאתה מרגיש סימנים של עייפות וסחרחורת.

גזי הפליטה מאוד רעילים, אם נושמים אותם ישירות מהאגזוז אפשר לאבד את ההכרה תוך כ2דקות מקסימום.

הגזים הנפלטים מהמנוע רעילים וחלקם מונעים כניסת חמצן לגוף! (חפש מידע נוסף בגוגל), במקרים מסויימים אותו אדם ששאף גזי פליטה מהאגזוז זקוק לטיפול דחוף בתא לחץ.

פורסם
צביקה, מרוב שאתה רציני, אמיתי, וצודק בדר"כ בדבריך הייתי אומר שהפעם אתה חייב להיתחשב בבחורצ'יק!! :)

אין יותר רציני ממני!

גזי הפליטה הם גזים רעילים, אשר חודרים, דרך מערכת הנשימה לדם ולריאות, וגורמים לסחרחורות , עירפול חושים, חוסר ריכוז בנסיעה, וערפול חושים.

משימת גזי CO , הם מתכון בטוח להתאבדות, והדרך קצרה יותר בחלונות סגורים ! !

בברכת שמרו על חייכם !!

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני לא מבין איך אפשר לחשוב שצביקה לא רציני כאשר כולנו למדנו שבמלחמת העולם השניה הנאצים נהגו לדחוס יהודים במשאיות ולהניע אותם כאשר האגזוז מחובר כלפי פנים על מנת להרוג(ע"ע גזי פליטה בפנים הרכב עם חלונות סגורים).

המוסך שלי נמצא במרחק 5 דקות נסיעה מהבית שלי אז אני הייתי נוסע אליו, אם המוסך שלך נמצא רחוק יותר מהבית אולי באמת לא שווה לקחת סיכון ולנסוע.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

כואב לנעול כזה תרד'.

אבל הלו, כותרת, כותרת, כותרת,

פעם אחרונה בבקשה!

אנא קרא את הכללים וההנחיות לכתיבה בפורום הטכני. הם נמצאים בדביקים שבפורום הטכני. קישור נמצא בחתימתי.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...