Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלפא ביבוא של צ'מפיון? זה יהיה נחמד :?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

נקווה שיצאו במבצעים כמו בסיאט .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
אלפא ביבוא של צ'מפיון? זה יהיה נחמד :?

כן, תכפיל את מחירי הרכבים בשתיים ומחירי הטיפולים והחלקים (הלא זולים גם ככה) בארבע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה יזרים קצת דם טרי למותג. אני רואה בזה דבר חיובי. עכשיו אלפות יהיו מבוססות לא רק על פיאט פונטו (מיטו) ושאר רצפות הקונצרן, אלא גם על גולף. מי יודע, אולי תחזור לכאן 169 על רצפת אודי a8.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

וזה ממש מה שחסר, מכוניות האצ'בק מבוססות על גולף ופולו. הגרמנים האלה מרובעים מדי בשביל חברה כמו אלפה, הם יהפכו אותה לסיאט עם גריל ופנסים שונים..

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

ליאור, תסלח לי, אבל האם אלפא היום זה לא פיאט עם כעיצוב קצת שונה? למותג הזה מזן אין את הפלטפורמה שלהם, במקרה הכי טוב זה פרארי בדגם 8c. זה לא שאני מתנגד לפרארי, אפילו בתחפושת אחרת.:twisted:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם אכן המהלך הזה יתרחש , ואני מקווה שלא, הרי שיש לו ככל הנראה משמעות מעניינת נוספת.

בקונצרן VAG כל חטיבה/יצרן מכוון לנישה מסוימת . את פלח השוק של רכב ספורטיבי , בתדמית צעירה ובתמחור סביר הייתה אמורה

לתפוס חברת הבת "סיאט". בדיוק אותה נישה שממלאת אלפא רומיאו עבור קונצרן פיאט.

עבור מנהלי קונצרן VAG במבחן התוצאה - סיאט היא כשלון.

אין זה סוד שביצועי החטיבה של SEAT גרועים מבחינת מכירות עולמיות , ובעלי הביית בוולפסבורג אף שוקלים מהלך דרסטי של

סגירת מותג סיאט. זו הסיבה האמיתית לעניין באלפא רומיאו . המותג אמור להחליף איסטרטגית את הנישה של סיאט.

אם אכן כך יקרה בעלי הסיאט בארץ יכנסו בהדרגה לנישה של רובר וסאאב...

דרך אגב , מפעלי סיאט בספרד כבר עוברים להרכבת דגמי VAG אחרים (לדוגמא , פולו החדשה).

פורסם
ליאור, תסלח לי, אבל האם אלפא היום זה לא פיאט עם כעיצוב קצת שונה? למותג הזה מזן אין את הפלטפורמה שלהם, במקרה הכי טוב זה פרארי בדגם 8c. זה לא שאני מתנגד לפרארי, אפילו בתחפושת אחרת.:twisted:

כבר אין פלטפורמה כיום שהיא לא משוטפת לכמה דגמים. דרך אגב, שלדת הג'ולייטה פותחה קודם כל עבור הג'ולייטה ובהמשך רק תשרת את דגמי הקונצרן האחרים.

beamvelavan צודק לחלוטין, VAG רוצה את אלפא רק בכדי להעיף החוצה את מותג סיאט שלא הכניס לה שקל אחד לכיס, עד היום.

פורסם
beamvelavan צודק לחלוטין, VAG רוצה את אלפא רק בכדי להעיף החוצה את מותג סיאט שלא הכניס לה שקל אחד לכיס, עד היום.

הם מדברים על זה עוד מימי השקת האיביזה 6L, וזה עדיין לא קרה. היצרן המדובר לא מכניס שקל וגם לא יכניס, הוא רק גורם להפסדים ואין ספק שזה הזמן להפרד ממנו ולקנות מותג רווחי יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

פולקסווגן לא היו הראשונים שנכוו מסיאט; קדמה להם פיאט ששבעה מרורים (והפסדים) מהמותג הספרדי.

לפחות לפיאט היה אינטרס הגיוני להשקעה בסיאט - עלות העבודה בשנות ה 70' בספרד היתה נמוכה בעשרות אחוזים מזו שבאיטליה, ובנוסף השוק הספרדי המתפתח לאחר נפילת משטר פרנקו צרך הרבה מכוניות, מה שמשך יצרנים רבים להשקיע במפעלי רכב בספרד - פורד, רנו ועוד.

כשפולקסווגן קנתה את סיאט היא כלל לא תכננה להפוך אותה לחטיבה ה "חמה" בקונצרן, אלא יעדה את מכוניותיה לפלח השוק המסורתי של סיאט, זה שפעל לפי הנוסחה "הרבה אוטו קצת כסף", וכך בדיוק נראו ומותגו האיביזה והטולדו שהתבססו על מכללי ושלדות פולקסווגן.

הבעייה של קונצרן VAG שעל פלח השוק הנ"ל השתלטה דווקא סקודה, ובלית ברירה נאלצה פולקסווגן למתג את סיאט כחטיבה החמה, בלא הצלחה מרובה, כפי שזה נראה על פניו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לאור ההצלחה של VAG, אני אישית דוקא מקוה שהם ירכשו את אלפא

יכולים להיות שילובים יפים עם עם פורשה ולמבורגיני וכמובן גם המותגים הרגילים של הקבוצה

פורסם

ה8C מבוססת על מזראטי ולא אל פרארי.

כמו שזה נראה עכשיו כנראה שכדאי שפולקסווגן יקנו את אלפא, אולי נראה איזה גוליטה שמכויילת כמו הGTI, חבל שמאלפא נשאר רק השם וההיסטוריה.

רק שני דברים אני מקווה שיהיו:

1. שהיבואן יהיה סמלת

2. שהאמינות תשאר ככה ולא כמו פולקסווגן.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...