Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

כידוע לכמה אנשים כאן בפורום, אני מחפש להחליף את הקדט שלי באחת אמינה יותר, חזקה יותר ומהנה יותר לנהיגה!

התקציב עומד על 45K פלוס מינוס. אוטומט הכרחי.

חשבתי על הקוואליר אבל ראיתי איך קטלתם אותה בכל הודעה שהיא הוזכרה בה...

עכשיו, אני יודע שזה קצת נדוש אבל אם אני אמצא איזו סיביק EX במצב טוב שנת 94-96, האם כדאי ללכת על זה? האם האוטו חזק, מהנה לנהיגה? (עוד לא יצא לי לנהוג על אחת..)

ומה בקשר לסיביק משנת 97 והלאה? (עם הפנסים הגדולים המרוחים? ד"א.. איך קוראים לדגם הזה???)

כמובן שבנוסף לחוות דעת על הסיביק לאורך שנותיה בקשר להנאה מנהיגה וכוח זמין, אשמח אם תוכלו להביא בפני עוד אפשרויות בהתאם לקריטריונים שנתתי.. :)

תודה על העזרה. אחלה פורום :wink:

Stand rigid for your next battle.

Peace means reloading your guns.

פורסם
שלום.

כידוע לכמה אנשים כאן בפורום, אני מחפש להחליף את הקדט שלי באחת אמינה יותר, חזקה יותר ומהנה יותר לנהיגה!

עכשיו, אני יודע שזה קצת נדוש אבל אם אני אמצא איזו סיביק EX במצב טוב שנת 94-96, האם כדאי ללכת על זה? האם האוטו חזק, מהנה לנהיגה? (עוד לא יצא לי לנהוג על אחת..)

ומה בקשר לסיביק משנת 97 והלאה? (עם הפנסים הגדולים המרוחים? ד"א.. איך קוראים לדגם הזה???)

כמובן שבנוסף לחוות דעת על הסיביק לאורך שנותיה בקשר להנאה מנהיגה וכוח זמין, אשמח אם תוכלו להביא בפני עוד אפשרויות בהתאם לקריטריונים שנתתי.. :)

הסיוויק דיי חזקה אבל לא כ"כ מהנה לנהיגה. גם רוב הסיוויק עברו חיים קשים ולכן יהיה קשה למצוא אחת שמורה ...

אופציה נוספת ששווה לבדוק זה פיז'ו 306, תוכל למצוא 1800 סמ"ק, דגם XT דיי מאובזר, אוטומטית. אני גם ממליץ לך על וולקן אוטומטית, היא תעלה אפילו פחות מחצי מהתקציב שלך אבל ישאר לך הרבה כסף ליישור קו, טיפולים, שיפורים וכל מה שתרצה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני לא יודע אם זה מתאים למה שאתה מחפש, אבל אני די נהנה (כמה שאפשר להנות מאוטומט) מהמונדאו שלי.

2000 סמ"ק מודל 95 תעלה לך בערך חצי מהתקציב שלך, אז אתה יכול ללכת על מודל יותר חדש כמו MK2 או להשקיע כאוות נפשך.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
שלום.

סיוויק הייתי ממליץ ללכת על דגם עד 95' הוא הרבה יותר מהנה מהדגם שהחליף אותו.

אופציה חביבה ומהנה נוספת היא הפיזו 306

אין לי מושג אם ZX וולקן אוטומטית נכסת בתקציב - אבל אם כן שווה לשקול.

הצרפתיות קצת פחות אמינות מהיפנית, אך לדעתי הו מהנות יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...