Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה רכב עד 14 k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקרה שלי זה היה בשלב שעצרתי כבר כי זה היה מוגזם 6K זה היה לפני שהתיאשתי כשהגיר התחיל לנזול שמן, ABS הפסיק לתפקד, הצמיגים נשחקו כליל, דרוש שיפוץ מסרק הגה, והקלאץ היה בסוף ימיו אה והגיע העת לטיימינג, בבירור מוסכים רק על טיימינג וקלאץ דיברו איתי על מחירים שנושקים לעוד 6K אם זה סביר אז לא יודע מה להגיד ...

אבל עזוב לא באתי לדבר על עצמי כאן ולגנוב לפותח הת'רד את הכהודעה רק שיקח בחשבון שיש הפתעות לא צפויות ואתה לא יודע באמת על מה תיפול, יכול לקרות מצב קיצוני שחבר טוב שלי קנה שרייד שנת 93 לפני 4 שנים וזה הסתכם בטיפול 10K אחד שהוא עשה בהתחלה (עד היום הוא לא החליף את השמן הוא פשוט מילא כל פעם) ופלאגיםשהוחלפו וזה בעצם כל הבלאי במשך 4 שנים ו50K על הכבישים והרכב עד היום חי נושם ובועט, לעומת הרכב שלי היה שהתפרק לגורמים ופשוט היתה קריסה של הרכב מבחינת בלאי

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

זה לא מחייב, אני קניתי אסטרה 94 עם קילומטרז' 170K ב6000 ש"ח והיא נסעה כמו בובה. השקעתי בערך 3000 ש"ח בטיפולים שזה סביר אפילו לרכב חדש שנגמרת לו האחריות וקרעתי לה את הצורה... אני מתכוון שממש פתחתי אותה, לפחות 400 ק"מ בשבוע בעליות של אריאל במהירויות שלא חוקי לדבר עליהן והיא החזיקה יופי. אין על הגרמנים בקטע הזה.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• תוכן חדש...