Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עצר אותי מתנדב על זה שבמהלך המעבר מהנתיבים עליתי על אי תנועה. אמרתי לו שלא נתנו לי להכנס לנתיב והייתי חייב לפנות שמאלה. חוץ מזה עליתי ממש טיפה. בקיצור הוא הלך להתייעץ עם עוד איזה שוטר וראיתי שהוא רושם מלא, חשבתי ייתן לי דוח ואז בא ואמר שאני אקבל דוח הביתה מקצין תעבורה.

כמה הדוח אמור להיות? יש סיכוי שבכלל לא יגיע וזה סתם חרטא? מתנדבים חסרי חיים ממתי נותנים דוחות על דבר כזה

דרך אגב הוא עצר אותי באמצע צומת ואמר לעלות על המדרכה עם שני גלגלים וחסם את התנועה.

אני בכל מקרה אלך להשפט.

פורסם

אם הבנתי נכון, הדוח שאתה אמור לקבל הביתה הוא על אי ציות לתמרור ד-14.

ד-14 זה הסימון על פני הכביש, ואין לעלות עליו או לחצות אותו.

יכל להיות שהמתנדב/שוטר כתב את הדוח על "דוח לבן" פנימי מכיוון שלא היו ברשותו פנקס דוחות/מיהר לארוע וכו'.

מה שקורה בדרך כלל ש"הדוח הלבן" מגיע אל קצין היחידה והוא מנפיק לך דוח ומשחזר את הדוח ושולח אותו הביתה.

וכן יש סיכוי שהדוח אולי לא יגיע.

 

נותנים על כך דוח זה חלק מציות לתמרורים בדרך, כמו שלא חוצים קו לבן או עוברים באדום, תנסה לתכנן את הנסיעה והמהירות שלך כך יהיה לך קל יותר להשתלב בתנועה ותחסוך לך מפגשים מסוג זה.

הדוח הוא על סך 250 ש"ח וללא נקודות.

 

 

 

בהצלחה.

 

 

 

 

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חציית שטח הפרדה על ידי רכב - סעיף 5952 - 250 ש"ח - 0 נק'.

נהגת ברכב הנ"ל בדרך המחולקת על ידי שטח הפרדה ועברת על שטח ההפרדה, בניגוד לתקנה (36 ב) לתקנות התעבורה.

 

או

 

אי ציות לתמרור ד-14 - סעיף 5512 - 250 ש"ח - 0 נק'.

נהגת ברכב הנ"ל ולא צייתת לתמרור ד 14- שמסומן על פני הכביש, בכך שעברת על השטח המסומן,בניגוד לתקנה (22 א) לתקנות התעבורה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

 

×
×
  • תוכן חדש...