Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני מחפש רכב כמובן עדיפות לשנתון גבוה ככל האפשר וק"מ נמוך ככל האפשר...בערך מה שכולם מחפשים

מכוניות שהתעניינתי בהם

רנו מגאן 2 עם 3 דלתות, או ידני או אוטומט, עדיפות לידני כמובן....2004-2005 המחיר נע בין 32-40 אלף שח

פ'גו 206 3 דלתות 110 כ"ס ידני, המחיר גם כין נע בין 30-40 אלף בשנתון יותר נמון מהמגאן

חיפשתי עוד ועוד אפשרויות אבל לא מצאתי, שוק הרכב בארץ במיוחד לרכב 3 דלתות הוא עלוב לגמרי.

אשמח לעזרה

פורסם
פונטו ספייס HGT.

קצת נרתע מפיאט בשנים האלו

לך תמצא גם אחת כזו במצב הגיוני שלא חרשו עליה ולא שמו לה "אגזוז פתוח"

פורסם

יש רכב מדהים שמאוד רציתי והוא עדין מוצא למכירה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=354749

ראיתי את הרכב אישית - הוא במצב מעולה. עוד יתרון גדול היא העובדה שהוא 1400 סמ"ק - צריכת דלק מדהימה אם כי קצת כבד. אם אתה לא מחפש "לעשות פתיחות" ולגמור את הרכב זה לא יפריע לך.

Bimmer

פורסם

אני הייתי במצבך לפני בערך חודשיים ואני רוצה להגיד לך שאתה עושה טעות.

לפי דעתי הרכב הזה מציאה. לא צריך להגזים אחרי הכל רק גולף 1400 שנת 99', הנתונים לא בשמיים אבל בשביל צעיר שאין לו כסף זה בדיוק מה שצריך.

Bimmer

פורסם

רנו מגאן 2 עם 3 דלתות, או ידני או אוטומט, עדיפות לידני כמובן....2004-2005 המחיר נע בין 32-40 אלף שח

מניסיון אכן בחירה מצויינת.

יש מספר יתרונות על המתחרים - ראשית בטיחות מעולה - 5 כוכבי בטיחות + 8 כריות אויר (יותר מבסדאן !)

מכלולים משותפים למגאן רגילה 4 דלתות הנפוצה - כך שהאחזקה די קלה.

מאוד מרווחת מאחור - ממש נוחה לשנייים ואפילו לשלושה , אם העניין חשוב (בסיס גלגלים מכובד של 2.625 מטר)

מרווח טיפולים של 30,000 ק"מ (למרות שאני ממליץ לקצר לחצי...).

מראה מקורי ונדיר יחסית.

קצת קשה למצוא בלוחות כי יש המפרסמים (בטעות) תחת "רנו מגאן קופה" , בעד שבעצם מדובר ב"מגאן II דגם - 3 דלתות"

בכינוי DY . (קיצור מ - DYNAMIQUE).

אם התקציב מאפשר מצאתי לך מציאה - מודל 2007 מקסימה עם 45,000 ק"מ ידנית !

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=43&SubModelID=1299&FromYear=2004&UntilYear=2007&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=20834&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=&Info=

בתקציב נמוך יותר מצאתי :

1. רנו מגאן II שלוש דלתות ידנית 1.6 מודל 2004 - 136,000 ק"מ .

2. רנו מגאן II שלוש דלתות אוטומט 2.0 מודל 2004 - 140,000 ק"מ.

3. רנו מגאן II שלוש דלתות אוטומט 1.6 מודל 2004 - 120,000 ק"מ.

פורסם

חוץ משנתון ושלוש דלתות - אין לך עוד דרישות?

לתת לך רשימת מכולת של רכבים שנמכרו כאן בשנתונים 2002-2004 עם שתיים או שלוש דלתות?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם אחת שהטיפולים והחלפים לא יעלו כמו אוטו חדש....

סה"כ המגאן מאד מעניינת אבל כמו שאמרו קשה למצוא אחת כזאת כי היא די נדירה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
חוץ משנתון ושלוש דלתות - אין לך עוד דרישות?

לתת לך רשימת מכולת של רכבים שנמכרו כאן בשנתונים 2002-2004 עם שתיים או שלוש דלתות?

אז יש לך רשימה אולי?

• תוכן חדש...