Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכונית בת 10, הציעו לי אותה בהנחה משמעותית מהמחירון (סביבות 20 אלף ש"ח).

מהתיאור משתמע שהבעיה היחידה שלה זה הקילומטראז'. עדיין לא ממש ראיתי או בחנתי אותה לעומק, לפני שאני עושה את זה רציתי לשאול האם שווה ללכת לבדוק את האקזמפלר הזה?

פורסם

20 אלף פחות מהמחירון או שאתה עומד לשלם 20 אלף ש"ח על רכב שימיו הטובים כבר מאחוריו?

לצורך העניין - פולו משנת 2001 (שנת 2000 זה כבר רכב בן 11), עם 200 אלף ק"מ - זה רכב שהייתי חושב לגעת בו רק אם הייתי מכיר את הנהג הספציפי שנהג בו, הרכב היה מטופל רק במורשה עם ספר טיפולים מסודר וגם יש הפחתה יפה מהמחירון.

אתה נכנס לתחום אפור שבו לצורה שבה השתמשו ברכב יש משמעות רבה על כמות הבלאי שתספוג ותצטרך להחליף בזמן שלך עם הרכב. לשיקולך.

פורסם

תודה.

רוצים עליו בסביבות 20 אלף, אם אני לא טועה המחירון הוא 25 ביד2.

נניח שהוא מיד ראשונה, מה הסיכויים לדעתך שהוא לא יהיה בור ללא תחתית מבחינת טיפולים ותחזוקה?

פורסם

הסיכוי הוא 50/50.

לך תראה את הרכב, תדבר עם הבעלים, תראה איך והיכן טופל, ואז תוכל לחשוב אם כדאי או לא.

להגיד לך על "יבש" אז 200K קילומטר נשמע מרתיע ואפשר למצוא קילומטרז' נמוך יותר.

Kawasaki Versys !!!

פורסם

תראה, קודם כל המחירון ממש גבוה ולא ריאלי, הבעלים מוריד לך כסף מסיבות מסחריות לחלוטין - ב-25K אפשר היום לקנות רכבים משנת 2005, לא שנת 2000. מה עוד שזה גם הסכום שהרבה אנשים באים איתו לחברות הליסינג ומוסיפים עליו הלוואה - זה מצמצם עוד יותר את שוק הקונים שלו.

לגבי הרכב עצמו -

אני אישית מחזיק פונטו 2006 עם 127 אלף ק"מ על הסקאלה. בקצב שאני נוסע איתה, היא תגיע תוך 4 שנים בדיוק ל-200 אלף ק"מ.

זה מספר מרתיע, אין ספק.

כשאני אמכור אותה, אני אדע שהיא טופלה מהיום הראשון שלה במוסך מורשה.

אני מקווה שהיא תמשיך להיראות מצוין כמו שהיא נראית עכשיו ואז היא גם תהייה אטרקטיבית מבחינת המראה.

אז אני אוכל למכור אותה אפילו מעל המחירון, לא רק במחירון. כי אין באמת משמעות רבה לק"מ אם מדובר ברכב מטופל כמו שעון.

אמנם אי אפשר לצפות לאמינות של רכב חדש, אבל בהחלט אפשר להמשיך לנסוע ברכב בלי חשש כי הוא טופל בצורה המיטבית לאורך זמן רב - וזה המקסימום שאפשר לצפות מרכב בן 9 שבטח יהיה שווה עד אז בסביבות 15 אלף ש"ח.

אז המסקנה היא:

1. ספר טיפולים ממוסך מורשה שמראה שהוחלפו רכיבים בזמן ולא התקמצנו על הרכב.

2. מצב פיזי לא פחות ממדהים (אין בלאי גבוה שנובע מהק"מ כמו דפיקות פח מרובות ופנים שחוק).

3. מחיר הוגן.

• תוכן חדש...