Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקורולה שלי הגיעה לסוף דרכה, באדיבות נהג לא זהיר שהתנגש בה מאחור. עכשיו אני מחפשת רכב חדש בערך באותו גודל וקטיגוריה.

הדרישות:

1. נוחות נסיעה - אני נוסעת בעיקר מחוץ לעיר. אני מחפשת רכב שיהיה נוח לנסיעות ארוכות. עדיפות כזה שמאפשר נסיעה חלקה ושקטה במיוחד (אוטומט כמובן). הנטיה שלי היא ל-1600. אבל אשמח לקבל המלצות גם על 1300 איכותיות, אם זה רלוונטי.

2. בטיחות - ברמה הגבוהה ביותר. אין לי בעיה להוסיף כסף כדי לקבל את רמת הבטיחות המקסימלית.

3. עמידות - אני נוסעת לפעמים בכבישים לא משהו, תלולים, עיקולים קשים.

4. מתאים להסעת ילדים.

חשבתי על טיוטה, בתקווה לעשות טרייד אין על הקורולה הישנה פגועת השלדה (אם השמאי לא יכריז על טוטאל לוס). האם להשאר בקורולה? לעבור לאוריס? האם יש טעם לנסות את הפריוס אם רוב הנסיעות שלי הן בין עירוניות?

ואם לא טויוטה, איזה רכבים אחרים יכולים להתאים? סליחה על חוסר המיקוד, אבל השאלה הזאת נפלה עלי באופן קצת לא מתוכנן.

פורסם

אוי. נגיד עד 130,000. מוכנה למתוח קצת יותר כדי לקבל רמת בטיחות גבוהה.

אני יודעת שהפריוס עולה יותר. אני מוכנה לשקול את הענין לטובת הסביבה, אם הייתי חושבת שזה בכלל רלוונטי. הרושם שלי שאין ממש יתרון להיברידיות למי שרוב הנסיעות שלו הן בין עירוניות.

פורסם

ע"פ הדרישות שלך הכי מתאימה לך לדעתי היא הפיגו 308,רכב בעל נוחות גבוהה,איכות גבוהה,ובטיחות גבוהה.

תנסי לעשות נסיעת מבחן ולוודא בעצמך.

פורסם

ציינת נסיעות ארוכות - השאלה היא מה הנסועה שלך. אם מדובר בנסועה גבוהה יתכן שהפריוס בכל זאת תשתלם לאורך זמן, אבל בלי מידע קונקרטי אי אפשר לחשב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אני מצטרף להמלצה על האוריס אם את רוצה להישאר בטויוטה.

הגירסה הכי מאובזרת כרגע עולה 130 אלף שקל וכוללת תא נוסעים בגוונים בהירים שמוסיף המון וגם חלון גג חשמלי.

המנוע הוא 1.6 אוטומטי רגיל ולא רובוטי.

היא עדיפה על הקורולה מהסיבה הפשוטה שהיא מצויידת ב-7 כריות אויר לעומת 4 בלבד בקורולה והיא זכאית ל-5 הכוכבים שקיבלה המבחן הריסוק האירופאי עקב האיבזור הבטיחותי המלא.

בהצלחה.

פורסם
ציינת נסיעות ארוכות - השאלה היא מה הנסועה שלך. אם מדובר בנסועה גבוהה יתכן שהפריוס בכל זאת תשתלם לאורך זמן, אבל בלי מידע קונקרטי אי אפשר לחשב.

אני נוסעת כל יום לפחות 90 ק"מ בין עירוני. בערך 22,000 לשנה.

פורסם

אני הייתי בודק בתקציב כזה את רכבי הדיזל האוטומט של קונצרן פולקסווגן.

בהחלט שווה לרכוש רכב כזה ולחסוך המון כסף על דלק מדי שנה, כמה אלפים טובים.

פורסם

עלתה לי לראש האוקטביה 1.2TSI , ברמת האבזור הגבוהה היא אמורה לעלות קצת פחות מ130K ואני חושב שהיא מהווה קנייה יותר טובה מאשר כל המתחרות שלה עם מנועי ה1.6

V5

• תוכן חדש...