Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי פיאט בראבה ידנית משנת 96.

לפני שעה (26.12 בשעה 00:30) נסעתי חזרה הביתה, ופתאום בדרך קרה מקרה מוזר.

אני אסביר מה קרה ועוד כמה דברים ואני מקווה שברשותכם חברי הפורום יש זמן לקורא ואולי גם לעזור לי.

יש לי מצבר שנחשב די על רמה מחברת "שנפ" ,56 אמפר (אני בטוח כמעט ב-100% בקשר לאמפר), בגדול המתאים לרכב שלי.מהמבצר יוצאים 2 פלוסים, אחד מהם מחובר למגבר רוקפורד R3004, והשני מחובר למונובלוק רוקפורד P3001.

לא זכור לי מאז ההתקנה שלהם (שניהם מחוברים ועובדים יחד בערך שבועיים) על שום מקרה של בעית חשמל, קצרים במערכת או באוטו, בקיצור שום דבר מכני שקשור למתח הרכב.

היום בדרכי הביתה נסעתי בערך על 60 קמ"ש בזמן שאני שומע מוזיקה, ופתאום באמצע הנסיעה האוטו נכבה (המוזיקה המשיכה לעבוד, האורות ברכב עבדו והצפצפה פעלה) בדיוק הגעתי לרמזור ועצרתי, ניסיתי להדליק את האוטו, ותודה לאל הוא נדלק (הוא היה צריך לקבל קצת גז בכדי שיידלק, בעודי לא מבין מה קרה, כעבור שני רמזורים קרה אותו דבר, נכבה האוטו.

עצרתי בצד וניסיתי להניע ופה מגיע הבעיה, האוטו לא נדלק. לא שהאוטו לא מניע, אלא הוא פשוט לא נדלק. אני אנסה להסביר את זה כמה שאפשר בכתב. אני מנסה להדליק עם הסוויץ' והאוטו אפילו לא מנסה להידלק (כאילו ההצתה שלו לא עובדת), שאני מסובב את הסוויץ',ישנו קול קטן (ממש טיק אחד). ככה ניסיתי כמה פעמים.התקשרתי לחבר והוא נחלץ לעזרתי. הוא הגיע עם קבלים, חיברנות את המצברים נתן גז ניסיתי להדליק והאוטו נתן את אותה המכה, ממש טיק אחד קטן).מכאן לפי הבנתי כמו שהבנתי מלפני כן, זה לא כמו שבאוטו גיר רגיל אין מצבר ומנסים להדליק אז דוחפים את האוטו מכניסים לראשונה ומדליקים. כהמצבר חלש בדרך כלל כמו שאתם יודעים זה מניע. אבל פה אני חושב ואני יודה עם תתקנו אותי להיפך, זו לא הבעיה.

אני מקווה שתוכלו להבין את הבעיה עצמה. מפה אני אתן עוד כמה פרטים ומידע שיכולים להיות חשובים במתן התשובה שלכם:

* כמו שציינתי קודם אני לא זוכר על שום בעיית חשמל ומאז חיברות 2 המגברים יחד.

**אני נוסע עם הרכב באופן יומיומי לפחות 20 ק"מ, והמערכת עובדת תמיד!

***לפחות פעמיים בשבוע אני עושה נסיעה של עוד 80 ק"מ בנוסף ל-20 שצויינו קודם (החברה גרה רחוק:|)

* שהמקרה הנ"ל קרה לי, בדיוק הייתי בדרך חזרה מהחברה, אך המקרה קרה שהייתי די קרוב הביתה (זאת אומרת לקראת סוף הנסיעה).

אז פה מגיע השאלה שלי,

הבעיה היא נפילת מתח מהמגברים (הם מעמיסים יותר מדי על המצבר) או שזו בעיה אצלי ברכב( משהו כמו סטרטר שהתקלקל או משהו אחר)?

אני מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך ולא החסרתי שום פרט שיכול לעזור לי ולכל אחד שיוכל לעזור לי.

אני אהיה זמין בפורום, וכמעט בכל זמן נתון אני אוכל ואשמח להוסיף פרטים או לבדוק מה קורה ולהגיד מה המצב כמעט בכל רגע נתון.

פורסם

אני מקווה בשבילך שזו בעיה בסטרטר או במערכת המיגון של הרכב ולא רצועת טיימינג שנקרעה לך...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם הרכב דייהו לאנוס במקרה - תמכור :-D

זה מה שקרה לי... רק חלק קטן ממה שקרה לי עם הרכב הזה... :?

ועוד ניסית להניע... אז הלכו גם צלצלים, נדנדים, שסתומים - הכל נתפס בעצם.

כואב, אוי כואב!

לא נורא - לאורך זמן זה שטויות ועוברים דברים גרועים יותר בחיים - תתעודד - יהיה בסדר!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...