Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אביב זהו פורק פנימי מלא ולא חיצוני, דבר שני זה לאון ןלא איביזה, פורק 50/50 נראה אחרת דבר שלישי ניתן להתקין חיצוני גם על מצערת אלקטרונית. בקיצור תבדוק את עצמך לפני שאתה מטעה.

דניאל צינור סיליקון עם זוית מסויימת פשוט יעזור לך להאריך את מיקום הפילטר כמה שיותר קרוב לכנף.

אני בכל אופן חושב שאם אין לך קיט יעודי של פילטר פתוח עם בידוד מחום זה קצת פוגם בכח של הרכב כי האויר שנכנס למנוע יותר חם.

במצב כזה לך על פילטר אינבוקס אני בטוח שתרגיש שיפור קל מקסימום תחזיר לפתוח.

בקשר לפורק תפתח תחלק העליון ותיבדוק

טעות קריאה שלי,המשך שירשור נעים :) .

פורסם

לפתוח את החלק העליון של הפורק? איך עושים את זה, צריך לפרק אותו קודם מכל הצינורות?

יש סיכוי שהפילטר הזה מתאים לקופסא? או שאפשר להתאים לו בידוד אחר?

פורסם

מפרקים את הצינורית וואקום בחלקו העליון של הפורק, ופשוט תופסים את הפורק לתמיכה ומסובבים את החלק העליון שלו, זה הברגה.

אם לא נראה לך שיש שם הברגה אז אל תנסה לסובב, לא יודע איך החיקוי בנוי, יכול להיות שהוא יחידה אחת.

ולא אתה לא תוכל להכניס את הפילטר שלך לקופסא המקורית, ובטוח שאפשר לעשות בידוד לפילטר. היה אז שירשור של מוטי מיאטה שעשה בידוד לפילטר אוויר תחפש אותו.

• תוכן חדש...