Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , ישלי פורד פוקוס 2004 ואני מעוניין להחליף אותה .

עושה לי גם מלא בעיות ... והזמן שלה הגיע ...

אני מעוניין ברכב אוטומט , קטן יחסית וזריזז

אני אוהב לתת קיקים ואני רוצה אחד שיהיה זריז ומהיר .

מנוע 2000 יהיה נחמד

פורסם

אני דווקא חושב שפורשה 911 gt3 תפורה עליך בול. יש לה ביצועם שישביעו את רצונך, מקסימום עם 415 סוסים לא מספיק בשבילך, בלי בעייה אפשר לשפר למעל 600. אוטומת זה חובה? אם כך מצטרף להמלצת חבריי על המרצדס, מצד השני אולי לאהוב יותר את ה722 slr? 

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לכל מציעי ה-C63 ודומיהם - אתם באמת מאמינים שהוא ירכוש רכב שבתור יד שניה יהיה סוס מת???

לדעתי אין כמו ה-SLS. צנועה למראה, זולה לרכישה ואחזקה וחסכונית מאוד - אפשר להסב אותה לדיזל עם הזנת גפ"מ ואז בכלל העלויות יורדות (קבוצת שימוש 2!).

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אתם חולמים בקטן אנשים,

אם הכסף לא פקטור, אל תתפשר על פחות - Zenvo ST1, לגברים שיודעים מה הם רוצים.

מנוע 7.0 ליטר V8 כולל מדגש טורבו אחורי 1100 כוחות-סוס -יתן לך אחלה קיקים, תאוצה מ100-0 ב-3 שניות, מהירות מרבית של 375 קמ"ש לאחר הגבלת המהירות והעיקר תיבת 6 הילוכים אוטומטית בדיוק לפי הדרישה. :wink:

162.jpg

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

TheOne23, הבעייה שאני לא רוצה שעוד מישהו בארץ יסע עם כזה רכב. אני רוצה להשאר ייחודי. :lol:

אם ברצינות, גולף GTI שהציע צביקה פיק אכן אופצייה מאוד ריאלית וטובה. הייתי מוסיף לרשימה את EVO אם התקציב מאפשר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

דווקא את תיבת ההילוכים "האוטומטית" (רובוטית) באיוו לא אהבתי.

אני אישית מצטרף להמלה על הC63 AG אבל בצבע לבן, ככה גם וכל לנסוע בנתיב תחבורה ציבורית :-P

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...