Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

כמו שכתבתי, אני רוצה להעביר קבצים בין 2 מחשבים עם מערכות הפעלה שונות.

בבזק אמרו לי, אחרי הרבה נסיונות, שהם לא יכולים לעזור כי יש לי משהו במחשב שחוסם את זה.

תודה מראש

פורסם

טכנית בודאי שזה אפשרי. למעשה אין כל בעיה. תגדיר תיקיית שיתוף ותעביר דרכה קבצים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לא עוזר

בטל את SIMPLE FILE SHARING בתפריסט של WINDOWS EXPLORER. תעשה START->RUN ותכתוב:

\\computer_name\ShareName

הוא אמור לבקש ממך סיסמא. אם לא מוגדר DNS, במקום שם מחשב תשתמש בכתובת IP, כדי לברר את ה-IP רשום IPCONFIG בחלון ה-CMD. אם לא עזר, בטל זמין FIREWALL בשני המחשבים.

תוציא הארד דיסק ממחשב אחד, תכניס לשני ותעתיק.

carbonfiber, אין סיבה לעשות את זה, הבעייה רק בהגדרות.

אם כלום לא עזר, תתקין על מחשב אחד FTP SERVER ועל השני FILEZILLA. ככה אני מעביר קבצים בין תחנת UNIX לחלונות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אולי אפשר לחבר עם קבל בין 2 המחשבים?

אני ראיתי באנטרנט כבל שיש לו ב2 הקצוות חיבור לUSB : ‏STLab USB 2.0 PC to PC Easy Transfer Cable

מה תהיה מהירות העברת הנתונים במקרה זה?

זה יעבוד עם 2 מערכות הפעלה שונות?

פורסם

הכי פשוט ומהיר לחבר למתג מחשבים ע"י כבל - האלחוטי זה איטי. אני בטוח שראוטר אלחוטי כולל גם 4 חיבורים כאלה.

פורסם

אם יש לך נתב אלחוטי זה לא בעיה. עשיתי את זה עשרות פעמים בין שני מחשבים עם מערכת הפעלה XP באחת ו 7 בשני.

יש לחבר את שניהם לנתב לשתי יציאות שונות ממנו. ולאתר את הרשת ביניהם.

משם זה כבר קל - לזהות את המחשב השני מאחד מהם, ולהעביר את הקבצים.

פורסם
אולי אפשר לחבר עם קבל בין 2 המחשבים?

אני ראיתי באנטרנט כבל שיש לו ב2 הקצוות חיבור לUSB : ‏STLab USB 2.0 PC to PC Easy Transfer Cable

מה תהיה מהירות העברת הנתונים במקרה זה?

זה יעבוד עם 2 מערכות הפעלה שונות?

אפשר. בערך 20MB לשניה לקבצים גדולים, הרבה פחות לקטנים. כן.

להעברות קטנות זו שיטה טובה, להעברות של מעל 10G אני חושב שכדאי להעביר את הדיסק, כפי שכתב carbonfiber.

דני

• תוכן חדש...