Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שמי שלומי, אני חדש בפורום ויש לי שאלה

השבוע קניתי טויוטה קורולה שנת 2002. קיבלתי שתי מפתחות ושלט אחד.

הבעיה היא שמפתח אחד בצבע שחור ומפתח שני בצבע אפור. המפתח האפור שונה בקצהו מהשחור

ולא ברור לי למה זה כך.

מישהו אמר לי משהו לגבי המפתח הזה שנשמע לי מופרח לחלוטין. הוא טוען שהמפתח האפור משמש לניטרול המנוע במקרה שהאוטו נתקע בדרך וכדי שלא יוכלו להניע את הרכב.

האם מישהו נתקל במקרה כזה או יודע משהו בקשר לזוג המפתחות?

אשמח לעזרה,

בתודה,

שלומי

פורסם
האפור נועד לפתוח את הרכב, רק שהוא ללא אימובילייזר.

אם זה היה המצב לא ניתן היה להניע את הרכב :?

האפור אמור להיות מפתח שאתה נותן במוסך. האפור אינו פותח את תא המטען ואת תא הכפפות

+1.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האפור במדומני זה המפתח מאסטר שרק איתו ניתן לשכפל מפתחות אימובילייזר נוספים. מעבר לזה שניהם אמורים לתפקד אותו הדבר בדיוק.

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

הקפצה!

האם מותר להרטיב את המפתח שירות?

קצת רקע לשאלתי:

אכן גם בדגמי טויוטה משנים מתקדמות יותר, מקבלים עם הרכב שני מפתחות עם שלט מובנה, ועוד 'מפתח שירות', שהוא 'גולם ללא שלט, בצבע אפור, שפותח רק את דלת הנהג ואת הסוויץ'.

(מטרתו היא לשמור על פרטיות החפצים של בעל הרכב כשנדרשת השארת מפתח לאיש תחזוקה, למשל בחניון או במוסך, צריך לנעול את המושבים האחוריים מתוך תא המטען, ואח"כ את תא המטען עם המפתח השחור לנעול כרבע סיבוב שמאלה, ואז אי אפשר לפתוח את תא המטען מהידית ליד כסא הנהג).

אלו המפתחות שברשותי:

מפתח ליומיום: 01112013_103119_1072071300_.jpg

מפתח שירות: images.jpg

כעת, על רקע החופש ההולך ומסתיים, ברצוני לעשות מסלול הליכה רטוב, כשהמפתח (האפור כמובן) קשור לשרוך של הבגד ים, האם טבילתו במים יכולה להזיק לו ו/או לצ'יפ שמוטמע בתוכו?

תודה לעונים!

עריכה אחרונה על ידי שימוניק
:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

לא הייתי לוקח סיכון מיותר.

ניתן לרכוש שקיות אטומות בשקלים בודדים או לייצר אחת כזו בעצמך.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מפתח האפור הוא מפתח שירות כלומר למוסך בלבד.לא ניתן לשכפל ממנו מפתחות.

רק עם שחורים

עם המפתח האפור לא ניתן לקודד מפתח חדש כדי שיוכל לנטרל את האימובילזר המקורי של הרכב.

פורסם
איך נועלים את המושבים מתוך תא המטען?

אם תקפל את המשענת, תוכל לראות על גב המושב כפתור קטן שמבטל את האפשרות לקפל את המושב.

(אם האופציה קיימת אצלך, כמובן).

ובכלל האם המפתח משולב שלט שהצגת פה מתאים לדגם של 2007?

לדגם של 2007? יש יותר מדגם אחד :wink:.

וברצינות, זה המפתח שמקבלים מהיצרן עם הרכב, כל דגם עם מערכת ההפעלה לאזעקה/פתיחת דלתות שלו. (תלוי רמת גימור כנראה).

אבל אולי תמצא מישהו מוכשר שיצליח להתאים את המפתח - שלט המקורי למערכת הקיימת ברכבך.

פורסם
לא הייתי לוקח סיכון מיותר.

ניתן לרכוש שקיות אטומות בשקלים בודדים או לייצר אחת כזו בעצמך.

חן חן למאסטר טויוטה בפורום מספר אחת!

לענייני, דיברתי עם מנהל מוסך של סוכנות טויוטה, ואמר לי כי אין כל חשש לנזק רטיבות במפתח שירות.

מכיון שבכל מקרה המפתח המקורי היה מוסלק ברכב, ולקחתי את הגולם רק בשביל לנעול את הרכב ולא בשביל הסוויץ' אז לקחתי את הסיכון.

כמובן שאח"כ לא עמדתי בפיתוי לבדוק אם המפתח ניזוק, ולשמחתי הוא התניע את הרכב ללא בעיה.

בכל אופן, שכל אחד יעשה כהבנתו, ונא לא לראות בדברים הנ"ל המלצה.

• תוכן חדש...