Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טויוטה יאריס אוט'. בזמן האחרון קורה לי, בעיקר כדקה לאחר תחילת הנסיעה, שדוושת הגז לא מגיבה במשך כמה שניות.

קרה לי גם שלחצתי על הדוושה והיא נשארה לחוצה לזמן קצר.

 

 

ממה יכולה לנבוע הבעיה?

 

בנוסף, יש המלצות למוסך אמין באזור מודיעין או י-ם?

 

 

תודה מראש!

פורסם

נשמע כמו בעייה בכבל גז.

כשהרכב כבוי, בקש מחבר לעמוד מול המנוע ושחק עם דוושת הגז. שחברך יבדוק האם בכל לחיצה המצערת נפתחת והאם כשאתה עוזב את הדוושה היא נסגרת.

לעיתים קורה שלכלוך נכנס לכבל המצערת או שהסיבים שלו נפרמים, אין מנוס מהחלפת הכבל.

 

אם המצערת עובדת כראוי יכול להיות שיש בעייה עם אחד החיישנים, כדוגמת חיישן מצב מצערת ששולח נתונים שקריים למחשב והרכב לא מאיץ.

 

אני מציע שתתחיל מהבדיקה הפשוטה שתחסוך לך זמן וכסף. אם הבעייה באמת משם גש למוסך.

 

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם המצערת עובדת כראוי יכול להיות שיש בעייה עם אחד החיישנים, כדוגמת חיישן מצב מצערת ששולח נתונים שקריים למחשב והרכב לא מאיץ.

 

אני מציע שתתחיל מהבדיקה הפשוטה שתחסוך לך זמן וכסף. אם הבעייה באמת משם גש למוסך.

 

איתמר.

 

 

נכון מאוד תגובה עיניינית איתמר :)

פורסם

במידה ואני אצטרך מוסך, יש המלצות למוסך באזור מודיעין או ירושלים?

 

חוץ מזה, יש לך הערכה לגבי עלות התיקון המשוערת (אם זה חיישן)?

פורסם

במודיעין וירושלים אני לא מכיר, במרכז אני יכול להמליץ על שני מוסכים מורשים טובים.

בכל אופן, אם התקלה היא באמת בחיישן מצב מצערת (TPS) החיישן לא ניתן לתיקון ויש להחליפו. אני חושש שלא ניתן להחליף רק אותו ויש צורך בהחלפת בית מצערת קומפלט, זה עלול להסתכם בהרבה מאות של שקלים. אם תוצע לך אופצייה של חיישן \ בית מצערת מרכב מפירוק שקול אותה בחיוב.

 

אבל שוב, בצע קודם את הבדיקה לכבל הגז, לאור תיאורך אני מאמין שבו נעוצה התקלה.

 

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

×
×
  • תוכן חדש...