Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי טויוטה קורולה RUN X 2004 , אני מתכוון לבצע טיפולים שוטפים במוסך לא מורשה מפני שהוא זול יותר . מישהו מכיר תכנה שאני , כמשתמש פרטי , יכול לדעת מה הטיפול הבא ? איזה חלפים צריך ? רישום מעקב אחרי הטיפולים ?

פורסם

יש תוכנה מבית טויוטה שהיא בתשלום לתקופת מנוי. יש שם קטלוג חלפים,ומרווחי טיפולים.כנס לכאן:

http://www.toyota-tech.eu/

לחליפין,יש גם את האתר הזה:

http://smg.toyotapartsandservice.com

מרווחי הטיפולים שם הם מחצית מאצלנו (החלפת שמן כל חצי שנה יחד עם פילטר),ולדעתי הם מומלצים במידה ואתה מעוניין לשמור על רכבך והפרוטה מצויה בכיסך.בנוסף,אני ממליץ לך לבדוק האם יש בוצה במנוע.

פורסם

בספר רכב שלך (בעברית) אמורה להיות רשומה שגרת הטיפולים ומה עושים כל X זמן או קילומטרים. בנוסף, היית אמור לקבל חוברת כחולה ובה מקום להחתים מוסך בסוף כל טיפול.

אם אין לך את החוברת הזאת פשוט תשמור קבלות, זה רק יעזור לך במכירת הרכב בעתיד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר,ראיתי שיש ספרי רכב (אצלי לדוגמה) שלא הופיעו בהם טבלאות ונתונים לגבי טיפולים.יש את החוברת בעברית אך לא רשום שם תמיד מה להחליף,אלא רק לסמן שהטיפול בוצע.

אחרי שהזמנתי מהדורה מעודכנת של הספר מהסוכנות,הופיעה שם טבלת טיפולים מלאה בעברית.כנראה שיש מהדורות מעודכנות.

פורסם

בדיוק ...מה שיש בחוברת זה פירוט טיפולים הדרושים. יש לי חבר מכונאי מצויין , שאני סומך עליו ושאני בטוח שיעשה את העבודה טוב. אבל אין לי החלקים הדרושים כמו : איזה שמן מתאים ? באיזה כמות ? איזה רצועה מתאימה ? ממש : פירוט חלקים דרושים לביצוע העבודה. ניסיתי להכנס ללינקים שנתת לי אבל לא כל כך הסתדרתי ...

חשבתי על תכנה חינמית ( יש לטויטה אינטרס , לא ...? ) שאוכל לנהל הכל מהבית .

אם לא תהיה לי ברירה , אגש למוסך מורשה ...

ותודה ...

פורסם

אמממ.. היה מעניין לחפש אם יש משהו כזה ברשת.

אחרי כמה דקות לא ראיתי משהו ממש מלהיב, אולי יותר השקעה תניב משהו טוב יותר.

בכל זאת: אתר שמראה משהו על טיפול ומחיר-כנראה בארה"ב ולא תמצא שם הרבה דגמים "ישראליים"

תוכנה Automotive Wolf

ניתן להוריד גרסת נסיון ל-30 יום אצל הזאב הבודד (אין קשר לרוכב בודד...)

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לא תמצא ספרות אחזקה עבור טויוטה רנקס שנת 2004 בשפה האנגלית מכיוון שלא קיימת אחת כזו בחינם.

דרך אגב אל תחפש ספרות עבור רנקס מכיוון שגם ייצרן הרכב כנראה לא מכיר את השם הממותג רנקס אלא חפש דגם הנקרא:

ZZE121L

קוד מנוע 3ZZ-FE

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...