Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים!

כבר למעלה משנה באופן יום יומי שאני מעביר כשעתיים וחצי של נהיגה בכבישי ישראל.

רציתי לדעת איך אני יכול לנצל את הזמן ה"מבוזבז" הזה על מנת לנסות להפיק באיזה דרך מסויימת משהו מהזמן הזה.

חשבתי על כמה דברים כגון:

1) לחבר מסאג'ר למצית של הרכב - אני אשמח לקבל המלצות על מסאג'ר טוב לאזור הגב

2) לשמוע כל מיני קטעי שמע שונים היכולים להעשיר את הידע שלי בנושאים מסויימים - המלצות יתקבלו בשמחה.

אשמח לתגובות,

תודה

Polo 2012

פורסם

לעבור לגור יותר קרוב לעבושדה.

לקנות רכב צרפתי (גם יהיה לך נוח וגם ידאג לך לעצירות בדרך).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ראשית לנהוג בעירנות

שנית מוזיקה טובה

ואם אתה בפקק ,לאכול ,לשתות ,להתגלח ,לקרוא עיתון, ועוד תופעות שנראות בכבשי ארצינו.:lol:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

חפש הקלטות של אוניברסיטה המשודרת, תוכניות תוכן ולימוד שהיו פעם בקול ישראל (אני חושב שברשת ב' )ובגל"צ.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

איך/איפה אני יכול למצוא מלמדי שפות? או את התוכניות לימוד האלה? ומה לגבי המסאג'ר? יש באמת איזה מוצר שמתאים לרכב?

Polo 2012

פורסם

שים אגזוז זרימה חופשית ותהנה מהסאונד הממכר. :wink:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש המון ספרים באינטרנט (טורנט), תוריד, תצרוב ותיתן בראש.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...