Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קניתי רכב חדש וכן יש מספר בעיות שאולי תוכלו לעזור לי להבין את חלקן,

הרכב המדובר הוא סיאט איביזה שנת 2008 מנוע 1.6 דגם ספורט 3 דלתות עכשיו דבר ראשון איפה אני יכול למצוא ספר רכב אפילו בקובץ הורדה לרכב הזה?

הנורה של הכריות אויר דולקת ברכב, יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?

מישהו יוכל בבקשה להסביר לי מה אומרים כל הנתונים במחשב בדרך כי לא כלכך הצלחתי להבין את חלקם.

והכי חשוב המפתח המקורי של הרכב שמובנה עם שלט ששולט על פתיחה ונעילה של הרכב עובד בקטע שאפשר לראות את הנורה האדומה עליו נדלקת בכל פעם שלוחצים על אחד הכפתורים אבל הרכב לא מגיב בכלל לשלט, האם מדובר בשלט או בבטריה כמו שהמוכר טוען או שאולי האזעקה מכובת ואני לא יודע איך להדליק אותה?

מישהו יודע איפה אכן נמצאת האזעקה כי אני לא מוצא אותה מתחת למחסה מנוע כמו שאני רגיל מהרכבים הקודמים שלי?

ומה לדביי הפיוזים מישהו יודע איפה גם הם נמצאים?

אני אשמח לקבל תשובות אפילו רק על חלק מהדברים זה יעזור לי מאוד

תודה אבי...

פורסם

גש למוסך המורשה הקרוב, יפתרו את הבעיה תוך זמן קצר.

אני יקרא קצת בספר הרכב שלי אולי אני יצליח לעזור לך.

יש לי גולף אבל גולף/סיאט/סקודה אותו עיקרון.

בכל אופן, תנסה להוציא את המינוס מהמצבר ל כמה דקות ותחזיר.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

בכל אופן, תנסה להוציא את המינוס מהמצבר ל כמה דקות ותחזיר.

שלא תעיז!!!

אם מנורת בקרת כריות האוויר דולקת זה סימן לתיקול במערכת\תאונה שקרתה ברכב!

אם תנתק את המצבר המידע הזה יתאפס ויהיה קשה יותר לאתר את קוד התקלה,

איך שאתה ככה, סע למוסך מורשה שם יחברו ואתך למחשב לאיתור תקלות וככה תוכל לדעת הכל וככה יהיה יותר קל להביא פתרונות לבעיות!

חבל שלא עשית את זה לפני,רכב שנת 2008 לא נלקח לבדיקה?

לא נלקח לחברה לבדיקת היסטוריית טיפולים??

מאחל לך רק הצלחה וכמה שפחות תקלות.

פורסם

יכול להיות בעיה בקליטה של הרכב / בעיה בשלט זה שזה מוציא אור לא תמיד אומר שזה עובד(מנסיון).

גש למתקין אזעקות אני מאמין שיסדר לך את הבעיה, ודרך לדעת אם ברכב האזעקה פועלת בכלל או שהיא מנותקת פשוט תסגור את הרכב ותנדנד אותו אם האזעקה לא עובדת ברכב שנת 2008 כשמנדנדים אותו אז האזעקה מנוטרלת.

אני מאמין שהוא מנוטרלת בכל מקרה, כי אם היא לא הייתה מנוטרלת אז לא הייתה מצליח להניע את הרכב בלי אזעקה

הפעלה של האזעקה מאתחלת את הטיימר של הקודן ובלי זה לא הייתה מצליח להניע אז אני מאמין שהיא מנוטרלת.

פורסם

תודה רבה על הספר עזרת לי מאוד...

שאלה נוספת בענייין האזעקה היא שהנורה של האזעקה בלדת הנהג לא נדלקת כלל גם בנעילה ידנית של הרכבֿ

יכול להיות שהפיוז נשרף ולכן אני לא מצליח לנעול את הרכב עם השלט?

איך אני יכול לבדוק האם הבעיה לא נובעת מהשלט? האם האזעקה בכלל דולקת

פורסם

אכן הרכב עבר בדיקה לפני קנייה ויצא שאין פגיעות בשסי, המנוע במצב מצויין וכך גם הגיר, אומנם יש כמה פגיעות פח מעצבנות ונורת הכריות אויר דולקת שזה הדבר היחיד שאמרו לי לבדוק מוזר שלא בדקו את נושא הנעילה מרכזית והאזעקה, חוץ מזה הכל מצויין

פורסם

1. ניתוק וחיבור של כבל המינוס לא יכבה את נורת האזהרה של כריות אוויר וזה בדוק.

2. ייתכן שמישהו ביצע עבודות חשמל ברכב ולא ניתק את כבל המינוס לכן הנורה דולקת.

האם קיימת בכלל אזעקה ברכב ?

בכול מקרה אני ממליץ לך לקפוץ לחבר הפורום מוסך רון בכדי שינסה בעזרת סורק תקלות לבדוק את הסיבה שמנורת כריות אוויר דולקת.

בדרך כלל אצל רון הבדיקה חינם אין כסף.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...