Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמי קיבלה בדואר רשום מעיריית חולון תשלום בסך 1100 ש"ח עבור 5 דוח"ות חנייה שניתנו בשנת 2005-2006.

לפי הרישום שמופיע כל אחד מהקנסות במקור הינו בסך 100 ש"ח, בתוספת ריבית עתה הם 195 ש"ח וחלק 190 ש"ח.

שאלתי היא, כיצד ייתכן שפתאום מגיעים דוחו"ת משנת 2005-6 באופן פתאומי, הדבר תמוהה בעיני, אמי לא יודעת אם באמת דוחו"ת אלה ניתנו, עברו הרבה שנים מאז, ואיך זה צץ באופן פתאומי אחרי כל כך הרבה שנים?

מה ניתן לעשות בנידון? אמי לא מתכוונת לשלם, היא מעוניינת להגיע למשפט אם יהיה הצורך בכך כי בהיכרותה עם עיריית חולון מדוחו"ת קודמים, ברגע שלא שולם הקנס נשלחים דוחו"ת ואף מועברים לחבריית גבייה וכו', הדבר מאוד תמוהה והיא אינה מתכוונת לוותר.

אני כמובן תומך בה ופשוט רושם את ההודעה בשמה.

זה ממש מרגיז אותה, מה ניתן לעשות?

פורסם

במהלך כל השנים לא קיבלה התראות תזכורות דוחות. אם התשובה לכך שלילית, וכתובת מגורים מעודכנת והיא נוהגת להוציא מכתבים רשומים.

אז יש לה אולי צ'אנס בעבודה מאמצת לצאת מזה, בלי תשלומי ריבית הצמדה וקנסות.

האם המיקום של החניות המדוברות בדו"ח מוכר לה?.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בהנחה שלא החלפתם כתובת מגורים ואין שגיאה בנתונים (מספר הרכב, הכתובת, מקום העבירה) ואכן מדובר בעבירה שאמך עברה, הדו"ח יהיה תקף ויצבור הצמדה וקנסות כדין אלא אם חלה לגביו התיישנות. התיישנות חלה אם לא נשלחה הודעה בכתב תוך פחות משנה ממועד העבירה ותזכורת כל 3 שנים ממועד זה עד היום.

אם נשלחו אליכם הודעות כאלה אך לא טרחתם להוציאן מן הדואר, דינן כאילו נשלחו.

קודם כל לכתוב לעירייה ,(אם היא פועלת באמצעות מיופה כח - גם אליו) מכתב רשום ובו יש לבקש אסמכתא למשלוח הודעות. באותו מכתב יש לבקש מן העירייה לעכב את כל הליכי הגבייה עד לבירור. לעירייה אפשרויות גבייה ועיקול בתוקף החוק.

אחרי שתקבלו את המידע והשתכנעתם שיש התיישנות, בקשו ביטול הקנס.

פורסם

ולא לשכוח לציין במכתב "בקשה להפסקת כל הליכי גביה".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עברנו דירה בזמן הזה, אבל לא חסר לנו שום מכתב וכל מכתב היה מגיע.

לא היה מכתב שהיינו אמורים לקבל ולא קיבלנו, אנחנו תמיד מוציאים דואר רשום ולא זכורה לנו תזכורת.

לבקש מעיריית חולון מה שאמרתם?

פורסם

כנראה שהיו מכתבים שלא קיבלתם.:lol:

האם שונתה הכתובת במשרד הפנים ובמשרד הרישוי.

כפי שכתבו לך תתחיל לבקש מהעיריה פרטים , לאן נשלחו הדוחות ומתי , עבור כל דו"ח ודו"ח בנפרד.

וראשית , האם אימך מזהה את מיקומי החניה שמופיעים בדו"ח שנשלח אליכם כעת, כמקומות שבהם היא אכן חנתה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
כנראה שהיו מכתבים שלא קיבלתם.:lol:

ישה,

מנסיון אישי שלי, שלי הוריי ושל אחי, חלק מהעריות ומשרדי הגביה שמנהלים את העניינים בעבורן לא שלוח יותר שום תזכורת ושום אזהרה, הם פשוט מחכים 3-6 חודשים (שבהם אתה יכול לבקש להשפט) ואז מייד מעקלים לך את החשבון בנק ונותנים לך להתחיל לרדוף אחריהם בזמן שחשבון הבנק שלך מעוקל ואתה לחוץ.

כמובן שאותו דו"ח אומלל של 150 ש"ח נושא עכשיו ריבית+הצמדה+שכ"ט עו"ד+ דמי גביה+הוצאות על נערות ליווי ופיצוחים , והגיע לתשלום חד פעמי, מומלץ במזומן של 2500 ש"ח.:x

אפילו דו"חות שכל עו"ד מתחיל רואה מק"מ שמדובר בדו"ח שחלה עליו התיישנות לא נזרק לזבל אלא נכנס מייד לאותה שיטת פעולה.

פורסם

הנסיון שלי מראה כי העיריה לא מוציאה למשרדי גביה אלא לאחר שחלף זמן רב.

הניסיון שלי מראה כי כל דו"ח חניה מגיע בדואר רשום לאחר זמן כלשהו, לפעמים חודשים אחרי מועד האירוע, ואח"כ נשלחות תזכורות כמו שעון שוויצרי של פעם. כס אמק!

אבל ידועים מקרים לא מעטים שלא כך הם פני הדברים אצל כולם.

לכן בייחוד במקרה של שינוי כתובת צריך לבדוק אם השתנתה הכתובת גם במשרד הפנים ובמשרד הרישוי כדי שלא יקרה המקרה בו אתה עברת לכתובת חדשה והדואר נשלח לכתובת הישנה.

פעם הייתה הדרישה לשנות גם במשרד הפנים וגם במשרד הרישוי , לפני זמן שונתה ההוראה וכעת מספיק לשנות במשרד הפנים ושאר המשרדים מסתנכרנים עם השינוי.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני מזכיר לך למשל את התקדים שהצגת כאן שמשרד עו"ד חויב בתשלום פיצויים ע"ס 40K ש"ח על כך שהם המשיכו בהליכי גביה ועיקול למרות שבעל החוב הוכיח להם שהדו"ח עבר התיישנות.

זה אחד שתבע וזכה, לך תדע כמה אחרים קיבלו כזה יחס ובמקום לתבוע הם דווקא טבעו?

פורסם

בגירה

בהודעה הראשונה שלי ציינתי כי אפשר לבטל , רק מדובר במלחמה לא פשוטה.

ולמה אתה נותן הנחה לעיריה ולעו"ד . הם קיבלו קנס של 50K ועוד 20K הוצאות , ולא 40K :lol:

וכייון שכאן יש גם העברת כתובת א זצריכים לבחון אם ומתי הם דיווחו על שינוי כתובת וכו'

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני מקפיץ את האשכול כי הוא הפך להיות רלוונטי, קיבלנו היום מכתב בדואר חולון, שבו הם מצרפים "העתק דוחות מקוררים ואסמכתא המעידה כי התראות נשלחו לכתובת המעודכנת במשרד הפנים במועדים הקבועים בחוק".

בפנים יש חמישה דפים שהם רישומי דואר רשום של העיריה, שם יש את התאריך המקורי שבוצע הדו"ח ואסמכתא שאכן בתאריך המקורי (לא מדובר על תזכורת) נשלח דואר רשום לביתנו שבו מתריעים אותנו שביצענו עברה כזו וכזו, רישום שנשלח ביום המקורי של הדו"ח או מסביב לו (לא תזכורת), כאמור, כולם עד 2006 ודבר זה עדיין לא מצדיק את קבלת בקשת התשלום שקיבלנו בדואר בלי תזכורת... כי מאז עברו יותר משלוש שנים ולא קיבלנו אחת.

בנוסף יש חמישה דפים, שהם כנראה הדוח"ות עצמם שעל ראשם כתוב: "הודעת תשלום קנס, ברירת משפט"

על הדו"ח המאוחר ביותר רשום למטה במילים אלו:

"לתשומת לב פקיד הבנק נא לקבל:

עד 26.4.06 קנס בסך 100 ש"ח

מ-27.4.06 קנס בסך 150 ש"ח"

אני לא מוצא את תאריך השליחה של דפים אלו, אבל אני מאמין שזה מה שקיבלנו בדואר, וחמש הדפים הקודמים מתארים את הרישומים של העיריה שאכן שלחו לנו באותו תאריך.

חמשת הדפים בהם רשום "הודעת תשלום קנס, ברירת משפט" אלו לא תזכורות, נכון?

במיוחד שרשום למטה "עד 26.4.06 קנס בסך 100 ש"ח."

לא מוזכרת המילה תזכורת על כל חמשת הדפים האחרונים.

אני יודע שההודעה ארוכה וקשה להבין אותה, אבל זה התחום האחרון שאני מבין בו ולכן אני מנסה לפרט כמה שיותר.

לפי מה שאני רואה, שלחו לנו את הרישום שאכן נשלחו אלינו מכתבים בתאריך המקורי של הדו"ח, ואת הדוחו"ת עצמם שקיבלנו בבית, ואין שום תזכורות.

לכן, אנחנו לא צריכים לשלם, האם הבנתי נכון?

פורסם

סורק יש

תעלה לכאן

כי אני לפחות לא מבין כלום.

שלחו לך העתקים של הדו"ח המקורי סה"כ 5 דוחות.

שלחו לך פרוט מתי כל דו"ח נשלח אליך ומתי לכל דו"ח נשלחה תזכורת.

לא צריך בשביל זה יום לימודים ארוך :-D

אין סורק תעלה בצורה מסודרת מועד דו"ח מקורי מועד שליחה בדואר פעם ראשונה מועד שליחה של תזכורת/ות .

מי שלא רוצה לשלם צריך לעבוד קצת. מצטער

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

שלחו לי העתקים של הדו"ח המקורי סה"כ 5 דוחות.

שלחו לי העתק מהעירייה מתי כל דו"ח נשלח ולאיפה.

לא מוזכר בשום מקום תזכורת כזו או אחרת.

אני אנסה לסרוק מחר... אין לי סורק בבית, אנחנו עדיין תקועים עם HP 710C מעפנה.

פורסם

אמי הלכה היום לעיריית חולון ואמרה שחל חוק ההתיישנות על דוח"ות אלה ועברו 3 שנים מאז התזכורת האחרונה,

שם נאמר לה שמותר להם לא לשלוח במשך 7 שנים, כלומר הם לא היו צריכים לשלוח שום תזכורת מאז שניתן הדו"ח המקורי מה שאכן קרה.

האם יש אמת במה שאמרו לה? חוק ההתיישנות משתנה מעיריה לעיריה?

אם היא מעוניינת לתבוע, באיזה בית משפט? איך? מה מי מו?

אשמח אם תשפכו לי קצת אור על עניין תביעת עיריה בגין עבירת תנועה.

תודה רבה שוב! עמרי.

• תוכן חדש...