Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אומר מראש לכל הנעלבים והנעלבות: אני לא שוביניסט, ההודעה לא בא לפגוע בכל המין הנשי, אני לא אומר שכל הנשים נהגות גרועות בלה בלה בלה (בקיצור אל תאכלו אותי אם אתם לא מסכימים או משהו לא מצא חן בעיניכם)

נסעתי היום לבד לבאר שבע, נסיעה של משהו כמו 4 וחצי שעות (הלוך ושוב)

הנה כמה מקרים שקרו לי היום:

1) אני נוסע לי לתומי בימין על 110 (פלוס מינוס), עוקף בעת הצורך, הכל כרגיל...... פתאום באחת העקיפות, כשהרכב שלי נמצא בערך ליד תחילת דלת הנהג של הרכב הנעקף הוא מדליק איתות ומתחיל לסטות לכיוון שלי!! :mm_eek: אני מיד בתגובה אינסטנקטיבית מזיז במהרה את ההגה שמאלה עד כמה שאפשר, דופק ברקס (אחרי שהעצתי הייתי במהירות של 130 בערך...) ובמקביל לוחץ על הצופר כמו לא יודע מה.... האם אתם חושבים שיש איזה תגובה בריאה מצד הגברת?? הדבר היחיד שהיא עשתה זה לעשות כזה פרצוף: :shock: ולהמשיך את העקיפה שלה כאילו כלום לא קרה.... אני אומר לכם, אם השוליים של הכביש שבו זה התרחש לא היו רחבים, לא הייתי כותב פה את ההודעה הזאת - בשיא של האירוע הייתי במרחק של משהו כמו 15 ס''מ מגדר ההפרדה, כשהנהגת נמצאת במרחק של 5 ס''מ ממראה שלי (ובמהירות כזאת אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם לא הייתי מספיק להגיב בזמן)

אגב, ההיי לייט של האירוע הזה היה כשהגענו לרמזור: הורדתי את החלון, וכששאלתי אותה מה היה פשר הדבר הזה (בלי צעקות, בטון רגוע) היא אמרה לי את המשפט הבא: ''מצטערת, הסתכלתי בטעות במראה הימנית במקום בשמאלית כשעשיתי את העקיפה'' :shock2: הראתי לה אגודל למעלה ודפקתי גז כדי לברוח ממנה כמה שיותר מהר (לא עזבתי את הגז עד שהייתי על 160, ואני אומר לכם ת'אמת, אני שם ז** על המשטרה, החיים שלי יותר חשובים מהשלילה שהייתי מקבל אם היו תופסים אותי - הדבר היחיד שחשבתי עליו זה איך לברוח ממנה כמה שיותר מהר.... ולכל בעלי הלב החלש: זה היה כביש ישר, חד סטרי, בלי שום מכונית על הנתיב השמאלי אז לא סיכנתי אף אחד).... בקיצור, אתם קולטים?? הבן אדם הסתכל במראה הימנית בזמן עקיפה!!! מי לעזאזל נתן לה רשיון, תסבירו לי!?!?!?!?!?!?

2) בדרך בחזרה, היה מקרה דומה - יצאתי לעקיפה של טור של 3-4 מכוניות, שוב נדלק איתות, שוב אישה שרוצה לעקוף (למרות שאני נמצא אולי 2-3 מטר ממנה) היא כמובן מתפרצת לנתיב שלי (טוב זה לא כזה נדיר - כמעט כל הגברים עושים את זה) אבל מה אתם חושבים שהיא עושה?? במקום להאיץ ולהגביר מהירות היא לוחצת על הבלמים (ולא הייתה שום מכונית לפניה!! נתיב פנוי!!), אני כשראיתי שהמרחק ביניו נהיה קטן יותר מרגע לרגע (עזבתי גז כמובן והייתי עם רגל על הברקס) צופר לה שתתחיל לזוז כבר, ומה היא עושה?? לוחצת עוד יותר חזק על הברקס!!! כשנשאר אולי 50 ס''מ ביני לבין המכונית שלה (עכשיו, בדיעבד כמובן שהבנתי שזאת הייתה טעות, אבל זה היה האינסטינקט של הרגע - כל זה קרה ממש מהר, וחוץ מזה, אחרי הצפירה מישהו אחר היה מאיץ כמו בן אדם נורמאלי ולא דופק ברקס) בקיצור, גם פה יצאתי חיי בנס.....

3) ולקינוח, בדרך חזרה הביתה, היה פקקון קטן בכניסה לאשדוד (בפניה שמאלה), מתקדמים לאט לאט (5קמ''ש), פתאום אני שומע חריקות בלמים חזקות מאחורה :bugeyed:, מבט קטן על המראה, ומה אני רואה?? כמובן, שזה רכב שמתקדם במהירות לעברי ועוד רגע נכנס בי, כשהנהג היא אישה עם מבט מבוהל של ''וואי ווואי וואי אני עומדת להיכנס בו'', מה שאני עשיתי זה ישר שברתי ת'הגה שמאלה - זה היה נתיב שמאלי (מי שמכיר את הצומת הזאת יודע שבנתיב השמאלי יש עוד מקום לחצי מכונית אחרי פס הגבול השמאלי של הנתיב) והצלחתי להידחף בין גדר ההפרדה למכונית שהייתה לפני - מה עם הנהגת? היא נכנסה ברכב שהיה מלפני.... בסוף הסתבר (כשיצאתי מהאוטו לראות אם יש נפגעים או משהו) שהאישה המטומטמת החליטה להוציא כמה דפים מתא הכפפות ולא שמה לב שיש פקק ושכולם עומדים, את התוצאה אתם כבר יודעים......

עכשיו תסבירו לי, למה!?!?! למה רק הנשים עושות כאלה דברים???? או שזה חוסר ביטחון עצמי, או שזה חוסר החלטיות, או שזה הססנות, או שזה חוסר הבנה... לא יודע, מה שבטוח שעוד לא ראיתי או שמעתי על גברים שעושים כאלה שטויות!!!!

בקיצור, אחרי שלל המקרים הגעתי למסקה ש: נמאס לי מנשים!!!!! (ושלא תבינו אותי לא נכון - i'm not gay - אני אוהב נשים, אבל זה רק כל עוד הן לא נמצאות בנתיב שלי :mrgreen:)

פורסם
כולנו נתקלנו בכאילו מצבים...

אבל שאלה 1 לי אליך...

בסיפור הראשון, לא חשבת על ברקס???? :?

כנראה פספסת את השורה הזאת:

אני מיד בתגובה אינסטנקטיבית מזיז במהרה את ההגה שמאלה עד כמה שאפשר, דופק ברקס (אחרי שהעצתי הייתי במהירות של 130 בערך...) ובמקביל לוחץ על הצופר כמו לא יודע מה....
פורסם

עוד אוסף סיפורי נשים...

אבל האמת שאנחנו יורדים עליהן כל כך הרבה רק בגלל שהן עושות את זה וקצת מתבלבלות אחרי זה , לעומת גברים שעושים לך "זין" ומאיצים.... :roll:

וואלק אתתתתה

פורסם
עוד אוסף סיפורי נשים...

אבל האמת שאנחנו יורדים עליהן כל כך הרבה רק בגלל שהן עושות את זה וקצת מתבלבלות אחרי זה , לעומת גברים שעושים לך "זין" ומאיצים.... :roll:

להגיד לך ת'אמת, אני מעדיף שאיזה ערס יעקוף אותי ויראה לי זין מאשר לקבל כזה התקף לב מהאישה מהסיפור הראשון לדוגמא (נשבע לכם, מרוב האדרנלין שהיה לי כשזה קרה - ועוד בכזאת מהירות - הלב שלי כמעט קפץ החוצה.....) או יותר גרוע לעשות תאונה חס וחלילה....

פורסם

המקרה השלישי... היה לך תחת רציני בעניין.. מזל שהיית ערני והגבת מהר, אם לא אני משער שהכותרת היתה שונה.

שרדת 4 וחצי שעות על כבישי ישראל קבל ח"ח :)

פורסם

הייתה לי ידידה שכל חודש עשתה תאונה אחרת, פעם אחת היא נסעה בנתיב הימני שבו חנו מכוניות ושיפשפה באמצע נסיעה "בטעות" מכונית אחרת,

במקרה אחר היא עמדה ברמזור, ושוב "בטעות" האיצה טיפ-טיפה יותר מידי חזק עם האוטו ונכנסה במכונית שלפניה.

איך נותנים ליצורים כאלה רישיון?!

:?

פורסם
המקרה השלישי... היה לך תחת רציני בעניין.. מזל שהיית ערני והגבת מהר, אם לא אני משער שהכותרת היתה שונה.

שרדת 4 וחצי שעות על כבישי ישראל קבל ח"ח :)

עם הרעש שעשו הבלמים שלה היה קצת קשה לא להיות ערני :wink: והיה לי דיי הרבה מזל שכששמתי לב למתרחש היא כבר הספיקה להוריד לאיזה 30-25 קמ''ש - אם היא הייתה נוסעת קצת יותר מהר, הכותרת באמת הייתה שונה.......

פורסם

זה בטח לא ציצים

זה בטח איזה טריק... :roll:

(כמו הפרסומת שרואים כוס ואז זה הופך לבית שחי של גבר... :cry: )

וואלק אתתתתה

פורסם

לא יודע מה איתכם .

בקטע של הכביש אני שוביניסט נקודה.

נשים לא ידעו , לא יודעות ולא ידעו לנהוג לעולם . וכפי שנאמר:

"אישה נוהגת מדינה דואגת"

ככה זה לפחות ב 99% מהמקרים . כמובן שיש יוצאות דופן ויחידות סגולה.

נשים! נהג טוב צריך לדעת מה קורה 50 מטר מסביבו. ממכן אנחנו דורשים רק 5.

פורסם
נהג יחידה כתב

"אני לא שובניסט"

ba30f9224feee04e128bd573e7d368a1.gif

ברור ...ברור...

פאאאאק עלית עלי :)

סתם, אני באמת לא שוביניסט (ברצינות!!!)

איך אתה מצפה שאני [או מישהו אחר פה בפורום] אתן לך תגובה אובייקטבית אחרי שאתה מראה לי את האייקון שלך פעמיים!!

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

יש לי ידידה שעברה טסט חמישי

1. היא עושה כיכרות בכיוון ההפוך

2. היא עוברת צמתים בלי להאט (מה שנקרא על החיים ועל המוות...)

3. דווקא כשיש כביש רטוב היא תיכנס לכיכר מהר ותשבור את ההגה חזק

4. נוסעת נגד כיוון התנועה

5. עוברת באמפרים בלי להאט (אאוץ' !!!!!)

6. לא מאותת, נוסעת בנתיב השמאלי כל הזמן, עוקפת מימין................

7. בפעם הראשונה שעלתה לאוטו היא אפילו לא ידעה איך מדליקים את האורות

אז היא נסעה בלי אורות (בלילה כן..) עד שהיא מצאה גבר שיסביר לה איך מדליקים את האורות !!

8. היא בלונדינית !

9. כמובן שיש עוד המון המון דברים שהיא עושה...

איתה אני לא עולה לאוטו :!:

אולי בעצם לא היו צריכים לתת לה רישיון ?!

:roll:

פורסם
יש לי ידידה שעברה טסט חמישי

1. היא עושה כיכרות בכיוון ההפוך

2. היא עוברת צמתים בלי להאט (מה שנקרא על החיים ועל המוות...)

3. דווקא כשיש כביש רטוב היא תיכנס לכיכר מהר ותשבור את ההגה חזק

4. נוסעת נגד כיוון התנועה

5. עוברת באמפרים בלי להאט (אאוץ' !!!!!)

6. לא מאותת, נוסעת בנתיב השמאלי כל הזמן, עוקפת מימין................

7. בפעם הראשונה שעלתה לאוטו היא אפילו לא ידעה איך מדליקים את האורות

אז היא נסעה בלי אורות (בלילה כן..) עד שהיא מצאה גבר שיסביר לה איך מדליקים את האורות !!

8. היא בלונדינית !

9. כמובן שיש עוד המון המון דברים שהיא עושה...

איתה אני לא עולה לאוטו :!:

אולי בעצם לא היו צריכים לתת לה רישיון ?!

:roll:

מקרה מצער של מפגש בין בלונדינית לרשיון... נא להתרחק!

עכשיו יש לי שאלה אליכם (שנשאלה כבר בשרשור הזה, למען האמת)- למה?

למה הן עושות את זה?

הן הרי לא עושות את זה בכוונה. הן תמיד נכנסות לשוק ומאוד מאוד מצטערות ("סליחה, לא ראיתי אותך" :mad: )

אז לא, אני לא שובניסט. באמת באמת שלא. ואני בטוח שיש נשים שיודעות לנהוג עוד יותר מגברים.

אבל אלה שלא יודעות לנהוג, וכנראה גם לעולם לא ידעו, למה?כמה? איך?

למישהו יש סיבה הגיוניות למה הן פשוט לא מסוגלות להבין דברים כ"ככככ בסיסים- כמו להסתכל במראה שמאלית כשעוברים לנתיב שמאלי??

מודה לכם מראש, על כל תשובה הגיונית!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...