Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כשאני מנסה לשנות, רשום לי "הגדר נקודת גישה אישית" שאני לוחץ עליו, זה מה שאני מקבל - להפעלת "נקודת גישה אישית" בחשבון זה, צור קשר עם אורנג' ישראל. :|

אורנג תמיד חייבים להיות בעייתיים, גם באינסטולוס יש בעיות עם האינטרנט הסלולרי שלהם.

בכל מקרה, תוסיף את הסורס הזה לסידיה:

http://ihackstore.com/repo

כנס לתוכו, ותתקין את APN EDITING מתוך הסורס הזה, ולא מסורס אחר.

אחרי RESPRING למכשיר, כנס להגדרות-כללי-רשת-רשת נתונים סלולרית, ותחת "נתוני סלולר", תערוך את השם של ה APN ל uinternet, ואת הסיסמא והשם משתמש תמחק, תשאיר את השדות ריקים, כמו בתמונה:

rywynygmr3hz.png

אחרי העריכה, אל תשכח להכנס למצב טיסה לכמה שניות ואז לצאת ממנו.

אם בכל זאת אתה לא מצליח להפעיל את נקודת הגישה, אז תתקשר לאורנג ותבקש מהם שיבטלו את החסימה הטיפשית הזאת.

Stay Dirty

פורסם

אסף, תודה רבה אני אעדכן.

בעיה נוספת - אני לא מצליח להעביר צלצול(ים), הורדתי מהאתר הזה - audiko.net. אני מעביר לתיקיה של ringtones, מסנכרן, אך אין שום תגובה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
בכול מכשיר נורמלי ולא פרוץ ניתן להוסיף צלצול יחודי גם ל-SMS וכמובן להוריד רינגטונים ולהתקין אותם דרך אייטונס.

אלוהים ישמור אנשים פורצים את המכשיר בשביל שטויות שהם חלק אינטגרלי מהמכשיר ולאחר מכן מתלוננים למה ה-GPS לעובד ולמה הסוללה נגמרת מהר ולמה ולמה...

יש לי אייפון כבר יותר משנה ואין לי שום בעיות עם שום התקנה או אפליקציה !

א. זו לא הסיבה שפרצתי את המכשיר , פרצתי אותו כדי להנות מכל מה שיש לו להציע , כמו אפליקציות שונות בחינם ובעיקר TWEAKS שאין אפשרות לעשות למכשיר נעול. ואני נהנה מכל רגע.

ב. את האפשרות הזו לא ראיתי , מה שכן ראיתי שאפשר להשתמש ב SMS או בצלצול כצלצול שלך , אני רוצה לשים לאיציק צלצול של רמי קליינשטיין וליוסי את הצלצול של ריטה , זו הכוונה.

אסף , לא מצאתי את האפשרות הנ"ל בTONEFX 2

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מקס, חבל על המאמץ שלך, אל תנסה לשכנע אותו. אני כבר וויתרתי.

בכל מקרה, תפעיל את TONEFXS 2 ובמסך הראשי שלו תלחץ על NEW TEXT MESSAGE:

mmylzgzdtnyl.jpg

ואז תלחץ על ה + מצד ימין למעלה:

yomeqmqyw0z1.jpg

תבחר איש קשר, תבחר את המספר שלו, ותחזור שוב למסך הקודם. הפעם תלחץ על הבנאדם שהוספת, ותבחר לו צלצול כרצונך.

Stay Dirty

פורסם

אוקיי , ואיך אני מוסיף יותר מצלצול אחד לרשימה שלי? שם אותו פשוט דרך האייטונס ואז יהיה לי לבחירה יותר מצלצול אחד?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אפליקצית הפייסבוק מתחילה לעשות בעיות, כל פעם שאני נכנס אליה היא מתנתקת וחוזרת למסך הבית.

מה הבעיה?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

יש לה אנגינה!

איזה מן שאלה זאת? אם היא קורסת תנסה למחוק ולהתקין מחדש, לא עוזר? נסה לעבור לפייסבוק HD או משהו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זאת שאלה כמו שאר השאלות פה, אתה מזלזל כאילו זה דבר שבשגרה. ניסיתי להתקין מחדש , לא עזר.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
בעיה נוספת - אני לא מצליח להעביר צלצול(ים), הורדתי מהאתר הזה - audiko.net. אני מעביר לתיקיה של ringtones, מסנכרן, אך אין שום תגובה.

אסף, עזרה בבקשה!! :oops:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

אין לי את האופציה הזו, צירפתי 2 תמונות, שים לב, רק "בספריה" הוא נותן לי אופציה להכניס את הצלצול.

1.jpg

2.jpg

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

עדן אתה לא עושה במקום הנכון.

תלחץ על השם של האייפון שלך=>אחר כך יהיה למעלה סימניות תבחר ברינגטון

תסתכל טוב טוב בתמונה של אסף

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

שאלה דאולי תשמע תמימה.

למה הוא מראה לי שיש לי רק 14 GB פנויים, למה לא 16?

לבצע עידכון גרסה ל4.3.3?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?

• תוכן חדש...