Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ק"מ - 57,000

מנוע, מערכת קירור, מערכת דלת, מערכת הצתה - להחליף רצועה/שרשרת תיזמון לפי הוראת יצרן, ניקוי ותיקון מערכת הקירור.

סרן קידמי ומערכת היגוי - לתקן זויות היגוי.

שילדת מרכב (ליקויים בעלי משמעות נמוכה) - מעיכות בקורות תחתית, מעיכות בסף, תיקוני פח וצבע, פגמים בצבע, פגושים פגומים, פגיעות ולחיצות פח.

מערכת בלמים (ללא פירוק גלגלים) - לפרק גלגלים לבדיקה, חריקות בבלימה.

צמיגים - צמיגים יבשים.

מערכת תאורה (כולל מצבר) - אין תאריך על המצבר.

העברת כח - רעש וחופש ממערכת הנעה.

הרכב מליסינג, הם ישימו מצבר חדש, יחליפו את ארבעת הגלגלים ויקחו את האוטו לבדיקת ברקסים ויעשו לו איזון גלגלים (פרונט)

ממש נדלקתי על האוטו והמחיר מצויין רק קצת הפחידו אותי לגבי מעיכות בקורות תחתית (אמרו לי שזה שאסי)

בבקשה, מה דעתכם?

תודה.

פורסם

אהלן,

תבדוק מה הסיפור עם מערכת הקירור. מה יש לנקות שם? מה יש לתקן? זה כסף גדול אם אתה צריך להחליף רדיאטור + צנרת. יכול להתקרב לסביבות 2000 ש"ח לחלפים איכותיים.

לגבי הצמיגים - ממליץ לך לוותר בחום על הצמיגים שישימו לך בחברת הליסינג וללכת על זיכוי כספי כלשהוא - אתה תקבל צמיגי זבל תוצרת סין, הזולים ביותר שהם רק יוכלו לשים לך - אולי TRIANGLE או LINGLONG ואתה לא רק תתבאס אלא גם תסכן את עצמך במרחק בלימה ארוך יותר, באחיזה פחותה בגשם וכמובן תפעיל את ה-ABS מוקדם יותר בגלל הצמיגים הגרועים.

אל תפחד מהמעיכות זה אומר שהאוטו עלה על מדרכה. מראה לך קצת איך נהגו בו אבל לא משנה. כל היתר גם בולשיט.

תדאג לקבל הנחה יפה ושלום על ישראל.

פורסם

דווקא לי הבדיקה נראית סבירה למדי - ואם אתה המזמין של הבדיקה אין מניעה לקחת את הרכב.

לגבי הפגיעות בתחתית זה יכול לפעמים להיות פגיעת שלדה - יש לבדוק ולרואת בעיניים במה מדובר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נקודה למחשבה: רוב רכבי הליסינג נמכרים כשיש להם 100,000 לפחות! למה פה פחות ? יש סיבה.

מצטרף בגדול למה שנאמר כאן לגבי צמיגים.

פורסם

תודה רבה, אני בת דרך אגב.

אני שאלתי את מבצע הבדיקה ישר האם מדובר בשאסי והוא אמר לי שלא.

הבוחן די התלהב מהרכב אבל כבר שיגעו אותי על הקומבינות שיש.

הרגשה שלי אומרת לקחת את האוטו, מאוד נהנתי מהנסיעה של הרכב לבדיקה וחזור.

אני באמת אברר לגבי מערכת הקירור וכנראה אוותר על הגלגלים שלהם בשביל עוד הוזלה במחיר.

תודה.

פורסם
נקודה למחשבה: רוב רכבי הליסינג נמכרים כשיש להם 100,000 לפחות! למה פה פחות ? יש סיבה.

מצטרף בגדול למה שנאמר כאן לגבי צמיגים.

הרכב שנת 2008 ועברו שלוש שנים - לא נראה שצריכה להיות בעיה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה לכולם על התגובות

כנראה אני אוציא את הרכב בסביבות ה-64,000 ש"ח כולל ביטוח חובה מתנה

מקווה שהמעיכות שוות את זה :)

פורסם
תודה לכולם על התגובות

כנראה אני אוציא את הרכב בסביבות ה-64,000 ש"ח כולל ביטוח חובה מתנה