Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לרכב נהג חדש עד 160000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם חברים אני נהג חדש, מחפש רכב בתקציב של עד 16000 .

הדרישות הם: רכב קופה או קבריולט ,בעל 4-5 מקומות ,שנת 2007 ומעלה,

עם נוכחות ופוזה על הכביש ,רכב אמין ,ותיבת הילוכים אוטומטית, משמש גם את אימי.

בנתיים הסתכלתי על איביזה קופרה ,שירוקו, אבל תאמת זה מבאס לשלם מחיר כזה ולקבל רכב בלי גג, שליטה מההגה

וכל הדברים הקטנים .או אודי A3 מה אתם מציעים או ממליצים על מה ללכת חשוב שיהיה לה שוק ותיהיה אמינה.

תודה רבה חברים עזרתכם ממש תעזור לי מודה מראש לכל העונים.

פורסם

חפש A3 1.8 או 2.0 טורבו קבריולט, לפי מה שאני זוכר יכנס בתקציב שלך, 160 אלף לרכב זה לא הרבה ובטח לא לקבריולט, חפש גם מיני קופר קבריולט ואם אתה רוצה אחת עם מנוע חזק אז חפש את דגם הS קבריולט...

פורסם

מה אתה חושב על המיטו?

בגרסתה האוטו'(רובטית) תענה על דרישותך,מאובזרת מפורסמת ב162 אלף ש''ח,אני מאמין שאם תפגינו רצינות ואסרטיביות תוכלו לקבל מחיר מעט טוב יותר,מה שיכניס אותה לתקציבכם.

יפה ,אוטו',חדשה (אם תמצאו יד2 מה טוב),מאובזרת עם פלפל,נראה לי שתתאים לנהג חדש.

אלטרנטיבה שונה הינה הג'וק המיוחדת בעיצובה ואפילו בגרסתה המאובזרת תשאיר לכם עודף,כנראה שבעתיד גם תשמור טוב יותר על ערכה(רק משער כמובן).

בהצלחה

• תוכן חדש...