Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין ברכב משפחתי (ככל האפשר במסגרת התקציב)

התקציב שלי הוא 40-50K , התחלתי להתעניין ביונדאי אקסנט שנת 2005 - 2006

ורציתי לשאול מה דעתכם?

האם הרכב אמין?

איך הצריכת הדלק?

איך הבטיחות שלו?

האם הפגז' מספיק גדול?

תנו דעתכם האם מומלץ...

פורסם

לדעתי כדאי שתחליטו מה בעצם אתם צריכים, כי בתקציב כמו שלכם אפשר למצוא גם משפחתיות וגם מכוניות קטנות. האקסנט היא איפשהו באמצע בינהם, והיא מכונית די בסיסית, היא מתאימה למי שלא מחפש יותר מידי מהרכב שלו.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

בטיחותית היא לא.היא זכתה באחד הנושאים בפורום בשם "יונדאי אקסידנט" :roll:.גם צריכת הדלק שלה כאוטמטית לא מזהירה בכלל.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

רכב משפחתי - היא לא. גם לא בסיווג קומפקט. משהו כמו סופר מיני מוגדלת, ובהתאם המרחב. מעבר למה שצוין גם צריכת הדלק לא שיא החסכון.

בתקציב שלך יש הרבה אפשרויות לרכב משפחתי או קומפקטי - עם מרחב, בטיחות ונוחות טובים יותר.

אם תציין עוד מאפיינים רצויים וצורת השימוש - בודאי יגיעו עתות ממוקדות יותר.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

בתקציב שלך הייתי מחפש ניסן אלמרה. עולה על האקסנט בכל פרמטר ואולי תצטרך התפשר על 2005 אבל זה בהחלט עדיף.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...