Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שרובכם שמתם לב, התחיל להיות גשום היום.

הדבר הראשון אליו שמתי לב הוא שכאשר אני נכנס לרכב ומתחיל לנהוג - הקלאץ' מחליק לי על הסולייה ובכל שימוש בו חורק בלי הרף על גבי הסוליה של הנעל שלי.

מלבד המטרד הזה של הצליל המציק, נוצרת בעיה אחרת שגורמת לי לאבד מעט מהרגישות לה אני זקוק בתיפעול הקלאץ', למשל בזינוקים וכד', כי הוא מחליק לי מתחת לסוליה.

כמובן שפתרונות נאיביים כמו לנגב את הסוליה בשטיח (שטיח, לא גומי) לא עוזרים.

אשמח לשמוע את הפתרון היצירתי שלכם, בהנחה ובכלל נתקלתם בתופעה הזו.

תודה,

ערן

פורסם

אין יותר מדי אופציות.

אתה יכול ללפף סביב הדוושה חומר מבודד עשוי גומי (עדיף מחוספס).

זה ישפר לך את האחיזה בדוושה, רק שים לב שאתה עושה את זה בצורה שהבידוד ישב טוב ולא יזוז לך בזמן שאתה נוהג.

אופציה שניה היא פשוט לנהוג יחף או לייבש את הסוליה מרטיבות.

יום טוב

פורסם

אם תניח את כרית כף הרגל על דוושת המצמד ולא את קצות האצבעות - תמנע את ההחלקה.

מכיוון שהחלפה או ציפוי של הדוושה אסורים, אתה יכול להחליף את הנעל.

חלופה לא פחות הזויה - הדבק מדבקה מונעת החלקה על הסוליה. (מדבקות הנראות כמו נייר זכוכות גס בצבע שחור המיועדות לרצפות ומדרגות). החיסרון הוא בכך שתגרום נזק לרצפות פרקט ויהיה לך קשה לבצע סיבובים בזמן ריקוד :lol:

פורסם

אופציה של לייבש את הנעל לא באמת עוזרת, מעבר על השטיח בד באוטו לא באמת ממזערת את התופעה בצורה בולטת.

לשים לעצמי נייר זכוכית על הנעל..אממ..אני לא בטוח לגבי זה.

מה שכן, ניתקלתי בפדלים לרכב שעשויים אלומיניום ונטען עליהם, בקטלוג החברה, שהם anti slip. שילוב של גומי + אלומיניום באיזה אופן שניתן לראות מהתמונות.

האם זה מוצר שבעייתי להזמין לארץ?

האם זה מסובך להתקין פדלים לבד?

פורסם

1010-SPARCO-SPEEDWAY-NOMEX-DRIVING-SHOES-WAREHOUSE-CLOSEOUT-middle.jpg

אם אתה כבר מחפש ב- e-bay , תבדוק כמה עולות Driving Shoes. יותר cool מדוושות אלומיניום :wink:

על פי החוק היבש (משחק מילים קטן) אסור לבצע שינוי של הדוושות.

פורסם

דווקא יש פתרון הרבה הרבה יותר פשוט מהחלפת דוושות/נעליים/רגליים- ייבוש הרגל והדוושה.

איך עושים את זה?

שים מזגן על חימום וכוון אותו רק לרגליים.

אחרי 2-3 דקות הכל שם למטה יבש, ושום דבר לא מחליק (אם לא קוראים את כל ההודעה, ורק את השורה האחרונה- זה יכול להשמע לא טוב...)

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

שטיחון נוסף לימי החורף, אחרי שהתיישבת עם כל הרטיבות של הנעל, שלוף את השטיחון החלופי והיבש (אפשר שהוא יהיה מתחת לכיסא שלך או משהו באזור), נגב את הנעל בנייר סופג וזה פיתרון לרוב הרטיבות.תעשה ביניהם רוטציה

פיתרון זה אינו יעיל לאנשים כגון סוכני שטח וכד' שנכנסים ויוצאים מהאוטו לסירוגין.... :)

פורסם
דווקא יש פתרון הרבה הרבה יותר פשוט מהחלפת דוושות/נעליים/רגליים- ייבוש הרגל והדוושה.

איך עושים את זה?

שים מזגן על חימום וכוון אותו רק לרגליים.

אחרי 2-3 דקות הכל שם למטה יבש, ושום דבר לא מחליק (אם לא קוראים את כל ההודעה, ורק את השורה האחרונה- זה יכול להשמע לא טוב...)

אפילו התחתוני נהיגה מתייבשים :lol:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לפני הגולף היה לי ג׳יפ סמוראי ואחריו הייתה סופה, שניהם היו פתוחים.

הבעיה הזאת הייתה אחת ממאות בעיות של גשם בשילוב נהיגה.

הפיתרון שלי הוא פשוט וקל.

קבוע יש לי גליל נייר טואלט ברכב, וגם סמרטוט, בימים כאלו אני משתמש באחד מהם, מנגב את הרגל, ובגיפים נהגתי לנגב את כול הקבינה.

אין מה לשבור את הראש, נייר או סמרטוט קבוע בתא הכפפות.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

• תוכן חדש...