Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מבחינה הגיונית,כאשר יש פיח לוהט בתא הבעירה,יש טמפרטורה גבוהה במנוע,הבוכנה מתחממת/מתלהטת מאוד,וכתוצאה מכך היא מתרחבת,מה שאמור למנוע ממנה להיפגש בדופן הצילינדר (עבודה נקייה ללא נקישות).אז איך קורה הדבר?

שלום רב !

על מנת לא לבלבל את ציבור חברי הפורום הקוראים, אתה מתבקש לא לסלף לעוות, ולהוציא את תגובתי מהקשרו !!

היכן קראת שרמזתי אפילו במקצת, שהבוכנה מתלהטת, וכתוצאה מכך מתרחבת, מה שאמור למנוע ממנה לפגוש בצילנדר?

אני לא קבעתי שהבוכנה מתרחבת כלל, ציינתי רק שתא השריפה, שהוא החלל בראש המנוע, שבו שבו מתרחש תהליך השריפה, עם הגעת הבוכנה, לנקודה מתה עליונה(נמ.ע), מעשה קטן יותר, בגלל הפיח המקטין את התא,] ולכן יחס הדחיסה עולה,נקודות הפיח הלונט(הוט פוינט), מתלקחות, יויצרות בערה חמה המדליקה את תערובת הדלק לפני זמנה, כלומר לפני הגעת הניצוץ מהפלג.

במקרה כזה, מכיוון שהבוכנה טרם הגיעה לסוף מהלכה, התלקחות הדלק לפני זמנה, מכים בבוכנה, וגורמים לה, גלי הדף, הנשמעים כנקישות.

מסקנה נקוי הפיח מתא השריפה, יקטין טת יחס הדחיסה , וימנע מתערובת הדלק להדלק לפני זמנה, ולמנוע צלצולים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה,לא הוצאתי את תגובתך מהקשרו,פשוט ציינתי דבר שידוע לי (ואני מדגיש -לי-),בכדי לדעת אם הדבר נכון.

מתגובתך האחרונה הבנתי כי:צלצולים ונקישות הם אותו הדבר,והם נוצרים כאשר יש התלקחות עצמית לפני שהבוכנה מגיעה לנ.מ.ע.,מה שנותן מכת הדף לבוכנה,אשר יוצרת גלי הדף שנשמעות לאוזן כצלצולים.

תודה על ההסבר.

פורסם

יש כמה שיטות לניקוי הפיח.

בניהם היא השיטה של אינפוזיה, הזרקת חומר לניקוי פיח כמו k44 ישירות לסעפת היניקה, זה ניקוי אגרסיבי שלא מומלץ למנועים שעברו מעל כ 180 אלף ק"מ. כי הניקוי הזה מסיר פיח מטבעות הבוכנה והפיח הקיים מסייע באטימה.

לאחר הסרת הפיח מטבעות הבוכנה הקומפרמסיה עלולה לרדת ושמן יחדור לתאי השריפה והמנוע יצרוך יותר שמן.

הייתי ממליץ על תוסף דלק על חצי מיכל זה יכול לעזור.

פורסם

מכעל הנשרשור הארוך הזה, עדיין לא ירדתי לסוף דעתך, ולא הצלחתי להסיק הנאם שאלתך היא כללית, או מתייחסת ספצפית לרכבך, ואם כך הדבר, על איזה רכב מדובר, מה שנת היצור, גודל המנוע סוג תיבת ההילוכים ידנית או אוטומטית, ומה תנאי הנסיעה שלך עירונית בדרך כלל או בין עירונית, מישור או עליות בדרך כלל.

בנוגע לדרכים להוריד פיח, ניתן לערוך חיפוש, ולגלות שלל אינפורמצייה בנושא, כולל בנושא צלצולים במנוע.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...